Napisano 13.11.2011 - |14:55|
Jak się zapomni o realizmie to odcinek bardzo dobry, natomiast niestety odchodzimy trochę w kierunku fantastyki - nie będę tutaj przytaczał wszystkich niedociągnięć bo zostały one wymienione wyżej, mnie najbardziej ugryzło to że koleś pobity przez Jaxa (trzaskał jego głową o asfalt kilka razy) jak gdyby nigdy nic leży sobie w łóżku z drobnymi otarciami.
Mam nadzieję, że to tylko chwilowe wahanie formy i powróci w kolejnych odcinkach FBI (agentka Stahl) i zacznie znowu przyduszać naszych chłopaków, bo coś się mocno szarogęszą i wprowadzają swoje zasady. No i zobaczymy jak pójdzie im dalej z Irlandczykami, bo coś mi się mocno zdaje że nie będzie prosto.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails