Pretty, Little Liars
Napisano 21.01.2011 - |11:29|
Ale tak jak pisałem wcześniej PLL jest w pewien dziwny sposób tajemniczy, co przyciąga do dalszego oglądania - oceny oscylują między 5,5-6,5/10.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 06.02.2011 - |20:13|
Napisano 06.02.2011 - |20:47|
Napisano 17.02.2011 - |14:53|
Napisano 01.03.2011 - |21:17|
I.11-12 - poziom niektórych dialogów czy intryg rodem z "Mody na sukces", w ten dziwny świat scenarzyści próbują wpleść poważne tematy jak orientacja seksualna czy rozwody rodziców, ogólnie całość to chaos i zagubienie, pozostała tylko ta jedna tajemnica.
Użytkownik Macmax edytował ten post 17.03.2011 - |14:52|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
Napisano 23.03.2011 - |17:59|
W odcinku 1x21 Aria mnie rozwaliła tekstem "... przecież nie najechał na Polskę" xD. Miałem banie niezłą z tego tekstu xD. Finału jeszcze nie widziałem, ale już przeczytałem, że ostatni odcinek miał 2 najlepszy wynik pod względem oglądalności całego serialu! Finał obejrzało 3.635 mln!!! Lepszą oglądalność miał 11 odcinek (4.2 mln), ale to był nowy odcinek po prawie 5 miesięcznej przerwie. Teraz tylko czekamy na wieści o 2 sezonie!
Napisano 26.03.2011 - |14:30|
No to jestem po finale 1 sezonu. Działo się nawet chyba, aż za dużo. Napięcie cały czas rosło, aż do sceny w kościele. Dowiadujemy się czegoś co było jak do tej pory mocnym przypuszczeniem. Jak i przez kogo została zabita Ali, a tą osobą jest
Można by tu pisać długo. Ale odcinek od początku do końca trzymał w napięciu.
Czekamy na 2 sezon, o ile będzie. Oficjalnej informacji jeszcze nie ma ze strony ABC Family. Oglądalność była wysoka więc jestem dobrej myśli.
Napisano 28.03.2011 - |16:08|
PREMIERA 2 sezonu serialu "Pretty Little Liars" 14 czerwca na ABC Family!!! Zdjęcie promujące 2 sezon:
Użytkownik johnass edytował ten post 06.04.2011 - |13:26|
Napisano 06.04.2011 - |13:22|
ciężko mi idzie oglądanie tego serialu, choć niewątpliwie ma ciekawe i intrygujące momenty, akurat w tym odcinku była niezła końcówka z bardzo fajnym i klimatycznym podkładem muzycznym, było też dziwne nawiązanie do "Veroniki Mars", taka trochę ironia, mam pytanie do tych, którzy widzieli oba seriale, czy mają jakieś podobieństwa?
Napisano 09.04.2011 - |22:28|
Napisano 09.06.2011 - |21:54|
w ostatnich odcinkach wreszcie zapanowano nad chaosem, uporządkowano bohaterów, ale zarazem maksymalnie skomplikowano podejrzenia kim może być tajemnicza A? Nie ukrywam jednak, że lubię sobie od czasu do czasu spojrzeć na przygody naszych dziewczyn. Podoba mi się też niejednoznaczność wszystkich postaci, nie ma idealnych, klarownych osób, każda ma jakąś tajemnicę albo co najmniej dziwnie się zachowuje.
Całkiem zgrabnie ukazana historyjka, ciekawe jak to zakończą.
Napisano 16.06.2011 - |14:19|
Serial PLL jest bardzo wciągający. Miejmy nadzieję, że twórcy w ciekawy sposób wyjaśnią nam zagadkę, kto jest "A".
Powrót "Pretty, Little, Liars" miał bardzo dobrą oglądalność, na poziomie 3.678 mln i rating 1.3. Był to 2 wynik pod względem oglądalności całego serialu. Tak trzymać!
Napisano 16.06.2011 - |17:55|
oglądam PLL jako totalne odmóżdżenie, lubię się pośmiać na tym serialu, niewinne dziewczyny i ich pierwszy raz:) - Hanna wygląda na taką co to seks traktuje jak sport, a tutaj zachowania niczym dziewica orleańska.
Poza tym dialogi są rozwalające, krążą wokół tajemniczej "A" niczym pszczoły wokół lepu, a i tak nikt nic nie wie, ja już w tej chwili podejrzewam, że scenarzyści też nie wiedzą, kto ma nią być? - za dużo wątków, "A" musiałaby praktycznie wszędzie być, wszystko nagrywać, niczym agentka CIA:)
Ale i tak to oglądam, momentami z przyjemnością - 7/10.
Napisano 23.06.2011 - |16:25|
Napisano 25.06.2011 - |22:44|
przecież w ten sposób to można tą historię ciągnąć w nieskończoność, a na końcu i tak tajemniczą "A" zrobić kogokolwiek.
Bez sensu, serial z dość ciekawego i niepokojącego stał się mdłą opowieścią o miłostkach naszych bohaterek w tle z tajemnicami z przeszłości niejakiej Allison, nie mam żadnych chęci by oglądać drugi sezon, podejrzewam jednak że PLL może mieć szeroką rzeszę fanek w wieku młodzieżowym, bo to dla nich idealna historyjka - 5,5/10 za cały sezon.
Napisano 30.06.2011 - |10:07|
Przekręty w tym serialu zaczynają wychodzić bokami. Nikt nikomu już prawie nie ufa, śledzą się nawzajem a tajemnic jest coraz więcej...
Melissa prowadzi jakieś dziwne zagrywki i coś knuje za plecami siostry, co dziewczyny zauważają i dowiadują się jeszcze dziwniejszych rzeczy. Dużo pisać mi się nie chce. Ale odcinek trzymał w napięciu porządnie.
Napisano 10.07.2011 - |14:12|
No, a Polski tytuł brzmi: "Słodkie Kłamstewka"...
Napisano 15.07.2011 - |11:46|
Bardzo dobrze się ogląda i odcinki trzymają poziom bardzo wysoki.
PS Już jutro na AXN PREMIERA "Pretty, Little, Liars" (PL. "Słodkie Kłamstewka"). Emisja w soboty i niedziele o 19:00.
Użytkownik zagubiony4 edytował ten post 15.07.2011 - |11:47|
Napisano 22.07.2011 - |16:00|
Napisano 28.08.2011 - |22:23|
Dzięki, pochlebiasz m.in. mojej mamiePo odcinkach 6-10 jednoznacznie można stwierdzić iż to serial dla nastolatek.
No to źle podejrzewaszpodejrzewam jednak że PLL może mieć szeroką rzeszę fanek w wieku młodzieżowym, bo to dla nich idealna historyjka.
Użytkownik mgR_Lobo edytował ten post 28.08.2011 - |22:29|
Napisano 29.08.2011 - |11:57|
No i to ciągnięcie w nieskończoność kim jest tajemnicza "A"? Poza tym kiedyś przejrzałem forum poświęcone PLL, naprawdę można tam zapoznać może i fajne, sympatyczne, ale mocno niepełnoletnie fanki:)
Użytkownik Macmax edytował ten post 29.08.2011 - |11:58|
Napisano 01.09.2011 - |13:29|
No mogę powiedzieć, że to chyba jeden z lepszych odcinków tego sezonu. Dziewczyny są szantażowane przez "A" (norma już), i wpadają tym razem w naprawdę poważne tarapaty. Wszystko się spieprzyło. Znaleziono, kolejny przedmiot, którym niby zabito Ali, a był on przy naszych dziewczynach. Wszystko się pierniczy. I kim jest "A"?! Ta "A", jest wszędzie, i chodzi za każdą na raz chyba, chociaż nie wiem jakim cudem. xD
Nowe odcinki będą pewnie od stycznia 2012. Trochę poczekamy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »