Jak to nie?? Mamy demokrację i większość ma racjęA tak w ogóle to nie my raczej o tym decydujemy ale by było fajnie gdyby sie sprawdziło
Wydarzenia: Amanda Tapping urodziła dziecka
Napisano 16.10.2004 - |13:16|
Napisano 16.10.2004 - |13:28|
Napisano 17.10.2004 - |22:16|
Nawet nie tyle uznaje to za skrajny fanatyzm, ale po prostu wchrzanianie sie do zycia prywatnego aktorow. Zachowujecie sie troche jak nastolatkowie ktorzy maja idoli i ich zycie stanowi jakies 1/4 zycia tych nastolatkow. (bo je sprzedaja zycie prywatne kolorowym gazetom; ale to ze masa idoli to robi wcale nie usprawiedliwia bawienia sie we wnikanie w inne zywoty; "kupujesz" produkt ktory oni ci "sprzedaja", zwracasz na nich wieksza uwage). Ogolnie caly ten tred mi sie nie podoba dlatego go krytykuje. I to nie jest tak ze nie znam imion i nazwisk aktorow, ale wlasnie na ich imionach i nazwiskach powinna byc granica prywatnosci. I z ich i z naszej - fanow serialu strony, bo to popyt tworzy podaz a nie na odwrot.
PS. wiem ze zaleje mnie pewnie fala krytyki ale na prazie nei bede mogl na to odpowiadac bo wracam na studia do Wroclawia a tam na chacie nie mam netu, wiec wybaczcie.
Napisano 17.10.2004 - |22:37|
Hmm... Uprasza się obywatela o większą dozę tolerancji... Nas - jako WIELKICH fanów universuum Stargate - interesują bardzo aktorzy pomagający to universuum tworzyć.troche przesadzacie... Rozumiem uwielbienie serialu (sam go uwielbiam:) ale zeby... hahahahah. moj kolega jak otworzylem gwrota.com zaczal podzierac z tego newsa o dziecku bo przypadkiem zobaczyl - "kilku zatwardzialych fanow sie spotyka i gadaja <<tyyyyyy wiesz ze amanda bedzie miala dziecko???????>> <<ciekawe czy chlopiec czy dziewczynka>>" a ja "nie no co ty. to taka ciekawostka raczej" I wyobrazcie sobie ze wchodze tutaj i co widze?
Nawet nie tyle uznaje to za skrajny fanatyzm, ale po prostu wchrzanianie sie do zycia prywatnego aktorow. Zachowujecie sie troche jak nastolatkowie ktorzy maja idoli i ich zycie stanowi jakies 1/4 zycia tych nastolatkow. (bo je sprzedaja zycie prywatne kolorowym gazetom; ale to ze masa idoli to robi wcale nie usprawiedliwia bawienia sie we wnikanie w inne zywoty; "kupujesz" produkt ktory oni ci "sprzedaja", zwracasz na nich wieksza uwage). Ogolnie caly ten tred mi sie nie podoba dlatego go krytykuje. I to nie jest tak ze nie znam imion i nazwisk aktorow, ale wlasnie na ich imionach i nazwiskach powinna byc granica prywatnosci. I z ich i z naszej - fanow serialu strony, bo to popyt tworzy podaz a nie na odwrot.
PS. wiem ze zaleje mnie pewnie fala krytyki ale na prazie nei bede mogl na to odpowiadac bo wracam na studia do Wroclawia a tam na chacie nie mam netu, wiec wybaczcie.
Chyba nie zrozumiałeś faktycznie przesłania tego tematu - lub jesteś prowokatorem (których zresztą w necie jest wielu). Nas ten fakt wcale nie "rajcuje" - traktujemy go właśnie jako newsa - a co stoi na przeszkodzie by prognozować co to będzie??
Jestem ciekawy co Ciebie "rajcuje" - może jakieś "ciekawsze" rzeczy - ale to nie miejsce na dyskusję na ten temat...
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 17.10.2004 - |22:52|
2. Do samej twojej wypowiedzi. Wszyscy pewnie się cieszymy że przy równoczesny napiętym grafiku aktorki przez cały rok, gdzie Amandzie zabrania się często nawet długość włosów zmienić podczas kręcenia serialu o kilka milimetrów czeka ją takie szczęście. Wszyscy się cieszymy i gratulujemy. Czy takie zachowanie nazwałbym wchodzeniem w życie aktorów? Sama Amanda podzieliła się tymi wieściami na swojej stronie internetowej. Na konwencjach zżyła się z fanami (jak to często podkreślała w dodatkach w ten sposób oddwdzięcza się za ich wsparcie), a jednocześnie fani z żyli się z Nią.
Aczkolwiek mi też wydaje się trochę dwuznacznie moralnie pewne niewinne dowcipkowanie w których nie ma ostatecznie złych intencji. Każdy z nas ma inną osobowość i trzeba to uszanować.
Powyższa dyskusja nie jest zbrodnią. Już bardziej mnie razi gdy ktoś przeklnie... bądź jak powyżej naśmiewa się z tego wydarzenia.
Napisano 01.09.2005 - |14:35|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 27.11.2006 - |18:50|
Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu
Napisano 27.11.2006 - |19:04|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 27.11.2006 - |21:11|
Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu
Napisano 06.04.2007 - |09:43|
Napisano 06.04.2007 - |10:06|
Amanda jest mamą od 22 marca 2005
Wszystko jest w temacie: Olivia Tapping, ur. 22 marca 2005 o 18:29, 56cm, 4.2kg
Jednak to prawda, że ludzie nie rozumieją treści czytanych, nawet daty stanowią problem
Napisano 06.04.2007 - |12:53|
Napisano 07.04.2007 - |21:11|
to będzie dziewczynka o urodzie mamusi.na bank;)
2 lata ciąża to nawet u słonia nie trwa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »