Skocz do zawartości

Odcinek 040 - S03E05 - Chuck Versus First Class

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
26 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ankieta (10 użytkowników oddało głos)

Ocena Odcinka

1. 10 (2 głosów [20.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 20.00%

2. 9 (3 głosów [30.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 30.00%

3. 8 (2 głosów [20.00%] - Zobacz)

4. 7 (2 głosów [20.00%] - Zobacz)

5. 6 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

6. Głosowano 5 (1 głosów [10.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 10.00%

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#21 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 26.01.2010 - |18:45|

Jeśli Hannah będzie szpiegiem to zwątpie.. mam nadzieję że umiejscowienie Hannah w obsadzie jest w celach dodatkowego humoru, jak choćby poznawanie przez osobą z zewnątrz Buy More, czy jakieś wątki zazdrości między nową dziewczyną Chuck i nowym chłopakiem Sarah, po tym chętnie bym wrócił do tego co oglądaliśmy w s2. Jakoś powiekszenie obsady nie przekonuje, ale może scenarzyści faktycznie pokażą coś naprawdę dobrego. Shaw w tym episodzie się jakoś wybronił, Hannah nawet mi się spodobała (o ile nie okaże się szpiegiem). Bardzo zabawny wątek w BuyMore tym razem, Chuck w samolocie też sobie nieźle radził. Dla mnie jakoś Chuck w tym sezonie nie jest tak śmieszny jak s2, a oglądając Sarah mam wrażenie jakby to była inna aktorka, minus za brak Awesome bo ten w tym sezonie zdecydowanie jest najlepszy. Jeszcze odnośnie tego co pisałem wcześniej to mam nadzieję że nie szykują nam się wielkie romanse tylko będzie to pokazane w naprawdę fajny sposób, jak Sarah - Bryce i zazdrosny Chuck. Mam wrażenie że jak oglądałem s2 ciężko było się zabrać za odcinek bojąc się że za niedługo skończy się coś fenomenalnego, w tym sezonie co odcinek mam nadzieję że zacznie się coś fenomenalnego, jak narazie cały czas czekam.

za odcinek naciągane 8

Użytkownik pulsar[b] edytował ten post 26.01.2010 - |18:47|

• 0

#22 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 26.01.2010 - |19:16|

Jeśli Hannah będzie szpiegiem to zwątpie..

Wszystko wskazuję na to, że Hannah, to agent, tylko pytanie czy Ringu czy CIA - Obstawiam CIA, myślę, że agent Shaw już o wszystko się postarał i będzie grał na uczuciach Chucka.

mam nadzieję że umiejscowienie Hannah w obsadzie jest w celach dodatkowego humoru

Tego nie powinno zabraknąć.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 29.01.2010 - |14:20|

• 1

#23 slayne

slayne

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 27.01.2010 - |09:43|

Wszystko wskazuję na to, że Hannah, to agent, tylko pytanie czy Ringu czy CSI - Obstawiam CSI, myślę, że agent Shaw już o wszystko się postarał i będzie grał na uczuciach Chucka.

Ja mam podobne zdanie, że spotkanie Chucka z Hanna nie było przypadkowe i że Shaw za tym stoi. Znajdując dziewczynę Chuckowi będzie mógł go kontrolować i będzie miał otwartą drogę do Sary. Teraz Sarah i Chuck niby są przyjaciółmi, pod przykrywką, więc Chuck nie będzie się ukrywał z Hanna a Shaw może uderzac do Sary. Ciekawe czy to możliwe. Moze dlatego Chuck wymierzył taki cios w szczeke Shawa co widac w tym promie (promo) Chociaż Shaw mówi do niego, że miał szansę ale ją schrzanił. Ciekawie może być. Przynajmniej może znowu Chuck i Sarah poczują ile dla siebie znaczą. Chociaż widać że Sarze bardzo zależy na Chucku i Chuck też wie że ona go kocha, ale zejśc się nie mogą. :P
  • 0

#24 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 27.01.2010 - |22:25|

Dobry odcinek bardzo udanego sezonu jak na razie.
Mam nadzieję że pociągną trochę relację Chucka z Hannah.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#25 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 28.01.2010 - |22:09|

Wszystko wskazuję na to, że Hannah, to agent, tylko pytanie czy Ringu czy CSI - Obstawiam CSI, myślę, że agent Shaw już o wszystko się postarał i będzie grał na uczuciach Chucka.

Ja was proszę... Mam nadzieję, że scenarzyści nie zdecydowali się na tak głupi pomysł, żeby Hannę robić szpiegiem... Przecież w tym serialu każdy już nim jest, ileż można? Niech będzie chociaż jedno nowa postać, co do której nie będzie NAWET PODEJRZEŃ (tak jak to było z Lou).

Aha, no i chyba CIA jak coś, a nie CSI. No chyba, że z Horatio pracuje.
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#26 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 29.01.2010 - |14:24|

Ja was proszę... Mam nadzieję, że scenarzyści nie zdecydowali się na tak głupi pomysł, żeby Hannę robić szpiegiem... Przecież w tym serialu każdy już nim jest, ileż można? Niech będzie chociaż jedno nowa postać, co do której nie będzie NAWET PODEJRZEŃ (tak jak to było z Lou).

Niestety zanosi się, że ktoś z głównej obsady też będzie szpiegował, ale to już było widoczne w trailerach. <_<

Aha, no i chyba CIA jak coś, a nie CSI. No chyba, że z Horatio pracuje.

Heh racja. :lol:

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 29.01.2010 - |14:25|

• 0

#27 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 29.01.2010 - |15:25|

To jest spekulacja z mojej strony, ale ja mam jakieś dziwne wrażenie że ona będzie dziennikarką, którą zainteresował Chuck i dlatego od razu zjawiła się w Buymore, żeby zbadać potencjalny temat.

Oczywiście mogę nie mieć zupełnie racji, ale z drugiej strony byłoby to coś nowego.
  • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych