Cieszę się, że jest tylu chętnych :] .
Plan jest taki, żeby imprezę rozpocząć o godzinie 13:00 i byłoby mi baaardzo miło jeżeli wszyscy zamiejscowi wybraliby pociąg taki który w Poznaniu pojawi się przed tą godziną.
Jest expres który mógłby zabrać ludzi z Krakowa, Gliwic, Opola, Wrocławia i pojawia się w Poznaniu o 12:15.
Ze Szczecina pociąg w Poznaniu będzie o godzinie 12:36.
Natomiast Gdańsk i Gdynia ma możliwość pojawienia się w Poznaniu o godzinie 13:06.
Moglibyśmy wtedy przejść do Stajenki zacząć wcześniej i bawić się dłużej
Tak patrze, że jakoś nie ma chętnych z okolic Warszawy
Z Warszawy pociąg jest w Poznaniu o 12:07 może ktoś się skusi :> .
Chciałam przypomnieć o promocji o której kiedyś pisała 121277 :] czyli o bilecie na expresy itp. za 36 złotych
Tak mi się wydaje, że Kraków mógłby skorzystać z okazji, że takie tanie bilety i to na EXPRES i pojawić się ten jeden raz w Poznaniu bo promocja się niedługo skończy i bilety będą droższe, trzeba korzystać póki można.
Zapraszam wszystkich niezdecydowanych jeszcze bo zlot zapowiada się baaardzo interesująco :] .
POZDROWIONKA
:clap:
Ps. Krzycho - jak będziesz chciał przyjechać samochodem to bez kombinacji znajdź tylko dworzec główny tam zostaw samochód i razem z nami powędrujecie do Stajenki Pegaza ;] tylko postarajcie się być między 12-13 proszę
Użytkownik saggi edytował ten post 18.10.2004 - |16:54|

Logowanie »