"Znów za rok matuuuraa"
[Sieraków] 29.04-03.05.2005
Napisano 05.10.2004 - |10:53|
"Znów za rok matuuuraa"
Napisano 05.10.2004 - |11:01|
Przypominam ,że centrum Polski wypada w pobliżu Piątku w woj. łódzkim i tego będę bronił jak niepodleglłości.
Pozdrawiam
Napisano 05.10.2004 - |12:53|
Dlaczego akurat w piątek?Przypominam ,że centrum Polski wypada w pobliżu Piątku w woj. łódzkim i tego będę bronił jak niepodleglłości.
![]()
Pozdrawiam
A pisząc poważnie: niezależnie od lokalizacji zawsze ktoś będzie miał daleko. Jednemu przypasuje a drugiemu nie. Dlatego uważam, że lokalizacja geograficzna to mniej ważny szczegół. Ważne żeby było tam ładnie no i tanio. Im mniejsze koszty zakwaterowania + wyżywiania tym więcej potencjalnych chętnych. Oczywiście są i inne czynniki, ale czasu jest dużo i jest możliwość przedyskutowania wszystkiego.
Napisano 05.10.2004 - |14:31|
Molo wychodz naprawde ciekawie ze wzgledu na sale i koszty tylko trzeba zrobic rozpozanie i wizje lokalna bo moze cos sie da wytargowac.
Ci, co żyją miłością, widzą głębiej.
Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle.
Napisano 05.10.2004 - |20:46|
A tak na serio - jeśli olewałeś dotąd wszystko - to powinieneś kuć już teraz. Jeśli uczyłeś się wcześniej - to ja nie widzę problemu - powtórzysz sobie teraz i po kłopocie.
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 06.10.2004 - |05:52|
Ja jak zdawalem maturke to zaczelem do niej kuc na poczatku marca.
I troche zaluje ze polskiego wczesniej sie nie zaczelem uczyc bo tylko dzieki zyczliwosci pewnej pani napisalem tak jak napisalem ( troche podpowiadala co prawda wszystkim ale mnie to szczegolnie naprowadzilo na dobra dorge)
Napisano 07.10.2004 - |11:26|
Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 07.10.2004 - |18:04|
Napisano 07.10.2004 - |18:19|
Napisano 07.10.2004 - |18:28|
Napewno bedzie troche ludzi ktorzy moga albo chca sobie na to pozwolic ale trzeba sie liczyc z reszta ludzi
Napisano 07.10.2004 - |19:56|
Ja jedno moge wam powiedziec, ze jesli koszta zlotu beda okolo 500 zł to malo ludzi bedzie chetnych tzn nie wszyscy potrafia odkladac przez kilka miesiecy kase a potem nie skoluje sie takiej sumki przez jeden dzien.
Napewno bedzie troche ludzi ktorzy moga albo chca sobie na to pozwolic ale trzeba sie liczyc z reszta ludzi
Dlatego właśnie szuka się innej alternatywy :> .
Ciekawa jestem jak to wszystko wyjdzie :] . Mam nadzieję, że wyjdzie
A może tak zróbmy, bo narazie nie ma ustalonego rejonu Polski, w którym byłby ten zlot. To niech się pozgłaszają osoby które byłyby chętne coś zorganizować jeśli by wyszło, że zlot będzie koło niej, wtedy może będzie łatwiej podjąć decyzję co do miejsca. Bo tak znajdziemy lokalizację, a nie znajdzie się osoba która pokieruje wszystkim na miejscy i klops. Lepiej odrazu wiedzieć gdzie można szukać lokalizacji.
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 07.10.2004 - |20:18|
w jabłuszku
Napisano 07.10.2004 - |20:29|
Miód Waćpannie z ust płynie....HMMM..... Co do lokalizacji??? Na Mazury to Wam się na pewno nie będzie chciało jechać???? :hyhy:
Mazury...here we go....
Żagielki.....
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
PS. hejejejeje hejejeje hejejejej.....i będzie pogoda
Yo, ho, haul together,
hoist the Colors high.
Heave ho,
thieves and beggars,
never shall we die.
Napisano 07.10.2004 - |21:41|
Napisano 07.10.2004 - |21:42|
Napisano 08.10.2004 - |12:58|
Każdy proponuje coś innego a w końcu okaże się, że jak już wybierzemy miejsce to ...nie będzie miejsc. Pamiętajcie, że weekend majowy to nie zwykły weekend, na niego wszyscy będą chcieli wyjechać i najlepsze miejsca pozajmują. Hmmm jest kilka propozycji to może zrobić jakąś ankietę komu które miejsce najbardziej pasuje?? i wtedy zacząć poważnie myśleć. Niby do maja kupa czasu, ale to się tylko tak mówi :> .
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 08.10.2004 - |16:42|
To ja mam inna propozycja. Zlocik w Niesulicach ok Świebodzina (Lubuskim) nad wspaniałym jeziorem Niesłysz. Z dojazdem tez nie ma problemu: trasa do Poznania, następnie pociągiem do Świebodzina i autobusem (juz rozmawiałem na temat wynajęcia autobusu) 9 km do osrodka wczasowego. Do dyspozycji mamy domki od 3 do 6 osobowych (tydzien temu wyremontowane). Cena za osobę wyniesie ok 25 zł w domkach 4 osobowych. Wyżywienie to koszt 24 zł. Domki sa nad samym jeziorem, do dyspozycji mamy sale konferencyjna na 40 osób lub 200
PS. Ja przywioze dobrego kompa do przegrywania a moze i nawet dwa, niedaleko mieszkam (5 km) i moge wszystko dopilnowac na miejscu
Użytkownik Zibi edytował ten post 08.10.2004 - |16:56|
Napisano 08.10.2004 - |16:54|
To ja już się pakuję na ten zlot :] .
Wreszcie jakaś organizacja a nie tylko gadanina
:clap:
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 08.10.2004 - |18:00|
Kwiatek!!! Czy ty to czytałeś?!?!?!Witam
To ja mam inna propozycja. Zlocik w Niesulicach ok Świebodzina (Lubuskim) nad wspaniałym jeziorem Niesłysz.
*Rozwiązanie tej tajemnicy poźniej...
Napisano 08.10.2004 - |20:02|
Brzmi dziwnie znajomoKwiatek!!! Czy ty to czytałeś?!?!?!
![]()
![]()
![]()
![]()
*Rozwiązanie tej tajemnicy poźniej...*
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »