Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 047 - S04E11 - Hello, Dexter Morgan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Oceniamy odcinek (27 użytkowników oddało głos)

Oceniamy odcinek

1. Głosowano 10 (14 głosów [53.85%] - Zobacz)

Procent z głosów: 53.85%

2. 9 (6 głosów [23.08%] - Zobacz)

Procent z głosów: 23.08%

3. 8 (4 głosów [15.38%] - Zobacz)

Procent z głosów: 15.38%

4. 7 (2 głosów [7.69%] - Zobacz)

Procent z głosów: 7.69%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#21 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 09.12.2009 - |21:25|

Ludzie to po co oglądacie zwiastuny itp itd ??? oglądacie a potem narzekacie jaka to szkoda że ... ;/ ja osobiście mam tak wielki szacunek do tego serialu że nie oglądam takowych zwiastunów itp :)

A to że oglądam zwiastuny to znaczy że nie mam szacunku do serialu? Co to za dziwny pomysł. Trailer jest po to żeby zachęcić widza do obejrzenia kolejnego odcinka - a nie po to żeby popsuć mu radość z oglądania go. W zwiastunie 4x11 niepotrzebnie wrzucili słowa 'Hello Dexter Morgan' po prostu, od początku było wiadome że Trinity dowie się kim jest Dex naprawdę...
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#22 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 09.12.2009 - |21:36|

A ja się przyznaję, że pierwszy raz w życiu obejrzałem 2 Sneak Peek, nie wytrzymałem ciśnienia :-) Ale nie martwcie się, nic nie zdradzę, bo by mnie stąd chyba wywieźli na taczkach:-) :P

EDIT:

Widziałem kolejne 3 nowe SP, w sumie 5 już:-)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 09.12.2009 - |21:52|

• 0

#23 Derten

Derten

Plutonowy

• LAMER
  • 367 postów

Napisano 09.12.2009 - |22:13|

Ludzie to po co oglądacie zwiastuny itp itd ??? oglądacie a potem narzekacie jaka to szkoda że ... ;/ ja osobiście mam tak wielki szacunek do tego serialu że nie oglądam takowych zwiastunów itp :)

A to że oglądam zwiastuny to znaczy że nie mam szacunku do serialu? Co to za dziwny pomysł. Trailer jest po to żeby zachęcić widza do obejrzenia kolejnego odcinka - a nie po to żeby popsuć mu radość z oglądania go. W zwiastunie 4x11 niepotrzebnie wrzucili słowa 'Hello Dexter Morgan' po prostu, od początku było wiadome że Trinity dowie się kim jest Dex naprawdę...

NIe chodzi o szacunek ;] po prostu oglądacie zwiastuny to nie marudźcie że na coś takiego można trafić ;]

"Trailer jest po to żeby zachęcić widza do obejrzenia kolejnego odcinka"
Czyli mam rozumieć że dla ciebie sama akcja poprzedniego odcinka nie zachęca do obejrzenia następnego ? i ratujesz sie Trailerami ? :D Mówie tak ogólnie , nie o ostatnich odcinkach Dextera ;p
  • 2

#24 Gawith

Gawith

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów
  • MiastoPosen

Napisano 09.12.2009 - |22:18|

Zajawka do 11 odcinka była fe, bo wszystko opowiedziała, łącznie z naczelnym twistem - samobójstwem Christiny. Bardzo dobrze, że urywki z 12 już nam odpuścili. Jeśli tylko nie spieprzą finału, to faktycznie będzie to najlepszy sezon. Trzeci wydaje mi się teraz taki daremny (:
Nie mam wątpliwości, że TNT nie zginie z ręki Dextera, bo taka jest logika opowieści, ale w piątej serii go nie widzę. Mam inną koncepcję ;d

Użytkownik Gawith edytował ten post 09.12.2009 - |22:18|

• 0

#25 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 26.12.2009 - |17:30|

No i co było do przewidzenia zaczyna się obustronne polowanie Dexter na Trójkowego a Trójkowy na Dextera.
A do tego zagrożenie rodziny Dexa jest niemal namacalne.
No i wreszcie rozwiązany "problem" dziennikarki. :)
Na tle Artura Dexter wypada niczym anioł, obrońca rodziny i dzieci.

::. GRUPA TARDIS .::

#26 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 08.08.2011 - |20:23|

Świetny, klimatyczny odcinek, szczególnie te 5 minut na końcu, muzyka w tle genialna i przemierzający majestatycznym, dostojnym krokiem Trinity po posterunku policyjnym. Z jaką dumą oglądał swoje dzieło, Litghow jest jednak wybitny, przerażający psychopatyczny morderca. Ktoś kto go dobrał do tej roli to strzelił w dziesiątkę, są momenty, że zapominam że to tylko serial i patrzę ze strachem na to co może za chwilę zrobić Trinity (scena z Kylem Butlerem i ten wzrok, brr...)
Zastanawia mnie gdzie nagle zniknęła rodzinka Trójkowego? I co to będzie za finał? - 10/10.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych