A to że oglądam zwiastuny to znaczy że nie mam szacunku do serialu? Co to za dziwny pomysł. Trailer jest po to żeby zachęcić widza do obejrzenia kolejnego odcinka - a nie po to żeby popsuć mu radość z oglądania go. W zwiastunie 4x11 niepotrzebnie wrzucili słowa 'Hello Dexter Morgan' po prostu, od początku było wiadome że Trinity dowie się kim jest Dex naprawdę...Ludzie to po co oglądacie zwiastuny itp itd ??? oglądacie a potem narzekacie jaka to szkoda że ... ;/ ja osobiście mam tak wielki szacunek do tego serialu że nie oglądam takowych zwiastunów itp
Odcinek 047 - S04E11 - Hello, Dexter Morgan
Napisano 09.12.2009 - |21:25|
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
#22 Gość_Lowrey23_*
Napisano 09.12.2009 - |21:36|
EDIT:
Widziałem kolejne 3 nowe SP, w sumie 5 już:-)
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 09.12.2009 - |21:52|
Napisano 09.12.2009 - |22:13|
A to że oglądam zwiastuny to znaczy że nie mam szacunku do serialu? Co to za dziwny pomysł. Trailer jest po to żeby zachęcić widza do obejrzenia kolejnego odcinka - a nie po to żeby popsuć mu radość z oglądania go. W zwiastunie 4x11 niepotrzebnie wrzucili słowa 'Hello Dexter Morgan' po prostu, od początku było wiadome że Trinity dowie się kim jest Dex naprawdę...Ludzie to po co oglądacie zwiastuny itp itd ??? oglądacie a potem narzekacie jaka to szkoda że ... ;/ ja osobiście mam tak wielki szacunek do tego serialu że nie oglądam takowych zwiastunów itp
NIe chodzi o szacunek ;] po prostu oglądacie zwiastuny to nie marudźcie że na coś takiego można trafić ;]
"Trailer jest po to żeby zachęcić widza do obejrzenia kolejnego odcinka"
Czyli mam rozumieć że dla ciebie sama akcja poprzedniego odcinka nie zachęca do obejrzenia następnego ? i ratujesz sie Trailerami ? Mówie tak ogólnie , nie o ostatnich odcinkach Dextera ;p
Napisano 09.12.2009 - |22:18|
Nie mam wątpliwości, że TNT nie zginie z ręki Dextera, bo taka jest logika opowieści, ale w piątej serii go nie widzę. Mam inną koncepcję ;d
Użytkownik Gawith edytował ten post 09.12.2009 - |22:18|
Napisano 26.12.2009 - |17:30|
A do tego zagrożenie rodziny Dexa jest niemal namacalne.
No i wreszcie rozwiązany "problem" dziennikarki.
Na tle Artura Dexter wypada niczym anioł, obrońca rodziny i dzieci.
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 08.08.2011 - |20:23|
Zastanawia mnie gdzie nagle zniknęła rodzinka Trójkowego? I co to będzie za finał? - 10/10.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych