Skocz do zawartości

Zdjęcie

Terminator 4

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
54 odpowiedzi w tym temacie

#21 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 310 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 19.12.2005 - |12:18|

Terminator bez Arnolda jest rownie głupim pomyslem co King Kong bez małpy czy Star Trek bez napędu Warp. Szkoda gadać po prostu pomysl jest do bani.
  • 0
Dołączona grafika

#22 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 29.12.2005 - |16:25|

To ja Was poczestuje trochę bardziej przytłaczającą nowinką. Po premierze T3 Arnie oświadczył, że seria skończy sie na T6. Osobiście wolałbym Vin Diesela czy jak mu tam. Bardzo mi przypadły do gustu obydwie części kronik Riddicka, w których grał i tylko on mógłby być godnym następcą Arniego. Choć nie uważam go za aktora wybitnego, to jednak te dwa dilmy wywołały u mnie odrobinę respektu wobec niego.
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#23 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 310 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 29.12.2005 - |17:00|

To ja Was poczestuje trochę bardziej przytłaczającą nowinką. Po premierze T3 Arnie oświadczył, że seria skończy sie na T6. Osobiście wolałbym Vin Diesela czy jak mu tam.

Zgoda. Diesel moglby zastapic Arnolda. Sa do siebie podobni w swoisty sposob.... a Arnold juz jest troche za stary na role super robota..

Użytkownik Ogrodnik edytował ten post 29.12.2005 - |17:01|

• 0
Dołączona grafika

#24 psycholafey

psycholafey

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 30.12.2005 - |19:03|

hm... dyskujsa o t4 a co powiecie na serial terminator?? dziejcy sie po t2??
maja krecic... ok 2 miechow na filmweb podali... i jak dla mnie w sumie troche kombinuja... ale ostatnio seriale sa lepsze niz filmy konowe wiec moze cos z tego wyjdzie :)
a co do t4... jakby non stop trwala wojna ze skynetem i fabula dazaca do stworzenia t1000 i wypuszczenia go w 1 misje (t1) to jestem za... arnolda mogli by wtedy na sam koniec komputerowo stworzyc :> a przez caly film by;y by pokazane modele bezskorkowe :)
  • 0

#25 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 30.12.2005 - |19:22|

Od serialu jest oddzielny temat :]

http://forum.gwrota....?showtopic=4232
  • 0

->1019<-

#26 Riggs

Riggs

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 01.01.2006 - |02:05|

Co do filmu i obsady. Pojawiła się w necie informacja (nie pamiętam źródła), że Arni zagra w 4 części (marne szanse na przedłużenie kadencji gubernatora oraz pewnie brak $$$). Odnośnie jego ewentualnych zastępców: The Rock ( w stanach wielka gwiazda - oglądam wrestling i The Rock jest niesamowicie popularny, sam fakt ze został wciśniety w obsade wielu filmów) może się nadać, Vin Disel - o tak!! to byłby godny następca Arniego (wystarczy obejrzeć Pitch Black i Chronicles of Riddick).

Nie tyle o obsadę co o fabułę się obawiam... O ile 3 część imo była wzorowana na 2 (bardzo średnio to wyszło chociaż ciut klimatu zachowała) to co będzie w 4.??? Jedynym racjonalnym wyjściem pozostaje ukazanie wojny, ale niestety to nie my o tym decydujemy.
  • 0

#27 Gość_Vendetta_*

Gość_Vendetta_*
  • Gość

Napisano 25.01.2006 - |00:28|

Ja to widzę w ten sposób: w czwartej części nacisk położony zostanie za wojnę ludzi z maszynami. Uważam, że większa część filmu o tym właśnie będzie traktować. Wtedy możliwe stanie się oderwanie Armolda Schwarzeneggera od jego codziennych obowiązków i ucharakteryzowanie na jednego z tysięcznej armii urządzonek z literą T w nazwie. Tak zwana epizodyczna rola. Hasta la vista, to, tamto, kasa za rolę i do widzenia. Wilk syty i owca cała. A rzesze fanów nie będą narzekać, że Terminator bez Arniego.

Czy czekam na sequel? Tak. Czekam. To, co pokazali w poprzednich częściach, te kroczące szkielety, ta metaliczna muzyka w tle... Ja to chcę widzieć przez cały film, a nie tylko kilka minut!
  • 0

#28 rundll32

rundll32

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 20.02.2006 - |23:23|

ARNIE JEST ZA STARY NA T-800 - WPAWDZIE DO FILMÓW WRÓCI ALE NA PEWNO NIE DO TERMINATORA - NA TYM BEDZIE TYLKO ZARABIAŁ

POZATYM - PEWIEN CZS TEMU - SŁYSZAŁEM PLOTKI ZE CAMERON CHCE NAKRĘCIĆ TZW. MINISERIAL KINOWY (CO MIESIĄC W KINIE POJAWIA SIĘ KOLEJNY ODCINEK 80-100 MIN.) COŚ ALA COMPANIA BRACI :)
TO BYŁOBY O WIELE CIEKAWSZE (POZATYM WZROSŁABY FREKWENCJA W KINIE :)
  • 0

#29 multivac

multivac

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów
  • MiastoSzwecja

Napisano 25.03.2006 - |01:50|

Ja osobiscie uwazam,ze juz 3 czesc byla za bardzo nudna i naciagana.
Poza tym mysle ze Arnold juz ma dosc grania w tym filmie,polityka wedlug niego jest bardziej oplacalna (gdzies to czytalem)
Moze z nowym aktorem bylby ciekawszy moze Pucianowski :hyhy:
  • 0

#30 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 27.03.2006 - |12:14|

Co do filmu i obsady. Pojawiła się w necie informacja (nie pamiętam źródła), że Arni zagra w 4 części (marne szanse na przedłużenie kadencji gubernatora oraz pewnie brak $$$). Odnośnie jego ewentualnych zastępców: The Rock ( w stanach wielka gwiazda - oglądam wrestling i The Rock jest niesamowicie popularny, sam fakt ze został wciśniety w obsade wielu filmów) może się nadać, Vin Disel - o tak!! to byłby godny następca Arniego (wystarczy obejrzeć Pitch Black i Chronicles of Riddick).

Nie tyle o obsadę co o fabułę się obawiam... O ile 3 część imo była wzorowana na 2 (bardzo średnio to wyszło chociaż ciut klimatu zachowała) to co będzie w 4.??? Jedynym racjonalnym wyjściem pozostaje ukazanie wojny, ale niestety to nie my o tym decydujemy.

Masz rację. Gdyby powstała 4 część, to myślę, że poszła by akcja dalej. Czyli od momentu ataku nuklearnego, aż do walki z robotami. To mogłoby być dobre. Poza tym nie było by wcale źle, gdyby zmieniono aktora, choć Arni na chwilę może się pokazać. Ot tak, dla kontynuacji serii. Osobiście stawiam na Vina. Coraz bardziej mi się podoba jako aktor. Więc czemu nie!.

Użytkownik jack edytował ten post 27.03.2006 - |12:15|

• 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#31 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 23.04.2006 - |13:08|

TO JEST PRZECIEK/PLOTKA NA TEMAT T4:

Arnold Szwarzenegger tym razem nie bedzie gral maszyny tylko czlowieka! Bedzie on czlonkiem zespolu badawczego i Skynet zmusi go do stworzenia endoszkieletu.

ciekawe co?
  • 0

Dołączona grafika

#32 Gość_Vendetta_*

Gość_Vendetta_*
  • Gość

Napisano 30.04.2006 - |14:01|

I tym samym - ostatecznie sam stanie się robotem. Dosyć ciekawy pomysł.
  • 0

#33 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 02.05.2006 - |11:17|

Coś mi t wygląda na robotową wersją Batman - początek, czyli Termionator 4 - początek. Trochę to dziwne zakręcenie - wychodzi z tego niezła pętla.
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#34 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 02.05.2006 - |11:56|

Trochę to dziwne zakręcenie - wychodzi z tego niezła pętla.

No ale jeśli się taka wersja scenariusza potwierdzi to otrzymamy w końcu odpowiedż na pytanie skąd się wziął taki a nie inny ,,wzór" terminatora t-800 [o ile dobrze pamiętam] . Poza tym uważam ,że będzie to zręczne nawiązanie do częsci 1 i uzupełnienie jej histori.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#35 KAYRON

KAYRON

Plutonowy

• Użytkownik
  • 352 postów
  • MiastoCzarnków

Napisano 31.07.2006 - |06:58|

No ale jeśli się taka wersja scenariusza potwierdzi to otrzymamy w końcu odpowiedż na pytanie skąd się wziął taki a nie inny ,,wzór" terminatora t-800 [o ile dobrze pamiętam] . Poza tym uważam ,że będzie to zręczne nawiązanie do częsci 1 i uzupełnienie jej histori.

A to ciekawostka?? :bag:
A może wystarczy zobaczyc dodatki do T3 żeby dowiedziec się skąd Terminator wygląda jak wygląda? :clap:
Sierżant Candy tak to sie nazywa,radzę zobaczyc.
  • 0
1164 rok snu Pożogi
-Dowiedz się żołnierzu,że wróg którego nam zostawiliście był kruchy.
-Ich siła jest płytka wojowniku a wiara nie zna czci.Czy pójdziecie ze mną?
-U waszego boku żołnierze.W waszym cieniu leży honor
''Malazańska Księga Poległych''

#36 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 31.07.2006 - |10:55|

A może wystarczy zobaczyc dodatki do T3 żeby dowiedziec się skąd Terminator wygląda jak wygląda

Widzisz ale mi chodziło o to aby to bylo w filmie powiązane/wyjasnione a nie w dodatkach.
Bo tam to mi nawet powiedzą co aktorzy jedli tego dni tylko co to ma do filmu.:D
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#37 yorar

yorar

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 13.08.2006 - |16:57|

Może być T4, ale juz bez Arniego, on jest za stary. :P
  • 0

#38 PYREK

PYREK

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 12.12.2006 - |14:33|

Reżyser "Terminatora 3" Jonathan Mostow wyreżyseruje dla telewizji Fox serial zatytułowany "Them". Scenariusz piszą David Eick ("Battlestar Galactica") i John McNamara ("Jim Profit"). Skrypt będzie oparty o komiksową serię "Six" autorstwa Michaela Oeminga, Daniela Bermana i Ethena Beaversa.
Jak narazie wiadomo, że zasadniczy wątek skoncentrowany będzie na grupie obcych-terrorystów, którzy przyjmują ludzką postać. :]

No i serial będzie...Lena Headey ("Nieustraszeni bracia Grimm") zagra tytułową rolę w serialu "The Sarah Connor Chronicles" - telewizyjnej produkcji opowiadającej o nieznanych wydarzeniach z życia Sary Connor, odtwarzanej przez Lindę Hamilton bohaterki filmów "Terminator" i "Terminator 2: Dzień sądu". Produkcję finansuje studio Warner Bros. TV. Reżyserii odcinka pilotażowego podejmie się David Nutter ("Kompania braci"). :D
Film koncentrował się będzie na losach Sary i jej syna ukrywających się przed wysyłanymi z przyszłości zabójcami, których celem jest likwidacja Johna. Akcja cyklu rozgrywać się będzie pomiędzy wydarzeniami opowiedzianymi pomiędzy drugą a trzecią częścią filmu. Twórcy zapowiadają, że oprócz scen akcji znajdą się w nim również rozbudowane wątki dramatyczne i obyczajowe. :/ Jak to im wyjdzie zobaczymy :unsure:
  • 0

#39 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 14.12.2006 - |09:03|

Jak to im wyjdzie zobaczymy unsure.gif

A więc z powstawaniem nowych seriali jest tak, że dobry serial nie zależy od tematyki o której dowiadujemy się długo przed produkcją. Kiedy chce się stworzyc dobry serial trzeba pomyśleć nad oryginalną reżyserią, muzyką, dźwiękami, dobrą obsadą i nad wieloma innymi czynnikami tworzącymi dobry klimat filmu, czyli dobry film. W niewypale którym to był Blade: The Series popisano się jedynie ciekawą fabułą która lekko narastała, każdy widział, że reżyseria była "niechlujna", muzyka na żywca ściągnięta z Blade Trinity a obsada tragiczna. Dajmy przykład Prison Break - ucieczka z więzienia, wokół wiele różnorodnych wątków, w tym tajna firma rządowa, muzyka jest perfekcyjna do tego serialu, każda scena jest zakończona "fleszem lecącym przez więzienie", co przyśpiesza i akcje i nadaje swojemu serialowi swój akcent. Battlestar Galactica - serial boski... bez rozpisywania się, reżyseria jest genialna kiedy pokazują loty statków i walki w kosmosie, reżyserzy dobrze ujmują akcję, co odpowiada reszcie klimatu serialu i zarazem buduje go. Mamy przyszłość i skutki tego, co ludzie stworzyli, dużo nawiązań do Boga i wyższy poziom inteligencji serialu - to podoba się widzom i to jest mocna jeden z powszechnych wątków które wciągają ludzi. Pytanie brzmi... czy twórcy i ekipa serialu "The Sarah Chronicles" postanowi połączyć powszechne i też nowe - oryginalne pomysły w ten serial, aby stał się kolejnym dziełem? Szkoda, że dowiemy się dopiero za rok.
  • 0

Dołączona grafika

#40 wergora

wergora

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 650 postów
  • Miasto3miasto

Napisano 01.01.2008 - |11:38|

Właśnie rozpoczęły się zdjęcia do T4 w ... Budapeszcie. Czyli będzie to raczej film niskobudżetowy w międzynarodowej kooprodukcji.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych