Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 090 - S05E08 - Changing Channels

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (36 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. Głosowano 10 (22 głosów [62.86%])

Procent z głosów: 62.86%

2. 9 (9 głosów [25.71%])

Procent z głosów: 25.71%

3. 8 (1 głosów [2.86%])

Procent z głosów: 2.86%

4. 7 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (1 głosów [2.86%])

8. 3 (1 głosów [2.86%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (1 głosów [2.86%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#21 Shade

Shade

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów

Napisano 08.11.2009 - |09:20|

Co tu duzo mowic 10/10 . Dawno sie tak nie usmiałem. Mnie osobiscie najbardziej rozwalil Sam i Dean jako Horatio i ich wystep w teleturnieju "Nut Crackerz" :)
Knight Rider rulez :)
  • 0

#22 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 08.11.2009 - |21:18|

Dla mnie ten zapychacz był troche dziwny i momentami mnie irytował. W tym wszystkim podobał mi się tylko chiński teleturniej, Nut Crackerz i wejście Cas'a, ale za to po raz kolejny twórcy zaskoczyli mnie powiązaniem przeszłości braci do ich aktualnie roli w wojnie. Ten serial jest zaplanowany od początku do końca w taki sposób że cały czas mnie zaskakuje. Wydawało mi się że te całe mówienie o naczyniach to specjalnie wymyślone tylko pod s5, ale teraz jest przekonany że twórcy wiedzą co robią i potrafią wyjść obronną ręką
  • 0

#23 Józek

Józek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów
  • MiastoTychy

Napisano 09.11.2009 - |18:06|

Jak dla mnie najgorszy odcinek SN jaki kiedykolwiek widziałem. Bardzo nie podobał mi się ten komediowy styl. Końcówka jakoś uszła, ale ten cały epizod.. ech szkoda gadać.

1/10

Mam nadzieje, że wiecej nie bedzie takich głupawych przerywików.
  • 0

#24 Ekwador

Ekwador

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 10.11.2009 - |00:08|

Mała odmiana i bardzo dobre zakończenie, średnio mi się podobało to parodiowanie ale nie było źle :)
  • 0

#25 gopher

gopher

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów
  • MiastoWlkp.

Napisano 19.11.2009 - |17:54|

Chyba najlepszy odcinek 5. sezonu. Na bardzo wysokim poziomie, parodnie rewelacyjne. Kilku się domyśliłem (Knight Rider, NCIS i Dr House), ale reszta też niezła. Świetna scena z tym teleturniejem była - Sam nieźle dostał, a Dean, jak na kozaka przystało, wyszedł bez szwanku. :D Parodia Knight Ridera też mi się spodobała - wszystko pasowało - gadający samochód, czarna karoseria, kierowca casanova. :D Szkoda tylko, że już go nie emitują, bo fajny był. Wracając do Trickstera - przez chwilę myślałem, że chodzi o Boga, który wystawia bohaterów na próby, jednak okazało się, że to Gabriel. 10/10
  • 0

#26 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 21.08.2010 - |20:54|

Genialna parodia znanych seriali, zresztą nie po raz pierwszy Kripke i spółka udowadniają że część komediowa SN wychodzi im znakomicie... nawet szukałem w napisach końcowych czy palcy w tym epizodzie nie mieszał Zucker czy Abrahams. Właściwie w każdym odcinku się śmieję, ale w tym to już masakra. I właściwie malutki minus to wkurzający aktor, grający Gabriela, nie pasował mi zupełnie - 9,5/10.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych