I wreszcie doktor House trafił tam, gdzie trafić powinien. Dziękuje uczestnikom dyskusji za udzielania się, a administratorom forum za zrozumienie powagi sytuacji :-)I stało się ...
Zmiany rozpoczęte.
To tyle,
wasz Likwidator
Napisano 29.09.2009 - |15:24|
I wreszcie doktor House trafił tam, gdzie trafić powinien. Dziękuje uczestnikom dyskusji za udzielania się, a administratorom forum za zrozumienie powagi sytuacji :-)I stało się ...
Zmiany rozpoczęte.
Napisano 29.09.2009 - |18:07|
Ale kryterium będzie jak rozumiem opierało się o ilość komentarzy tak?Aż tak bym się do tego nie przyzwyczajał, bo sprawa jakie seriale będą w tym dziale jest jeszcze płynna.
Napisano 29.09.2009 - |19:00|
Ale kryterium będzie jak rozumiem opierało się o ilość komentarzy tak?Aż tak bym się do tego nie przyzwyczajał, bo sprawa jakie seriale będą w tym dziale jest jeszcze płynna.
To tyle,
wasz Likwidator
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 29.09.2009 - |19:01|
Napisano 29.09.2009 - |20:30|
Napisano 29.09.2009 - |20:41|
Napisano 29.09.2009 - |20:46|
Napisano 29.09.2009 - |21:19|
W moim przypadku zdarza mi się oglądać serial z opóźnieniem. Jeżeli mam zakładać tematy to będą one po czasie. Ale postaram się w miarę możliwości zadziałać na forum Dr House'a. Dodatkowo nie akceptuję żadnych spojlerów i wybiegania z dyskusjami na temat faktów przed emisją kolejnych odcinków. Nie wiem więc czy o kogoś takiego wam chodzi. Jeżeli to forum Dr House'a ma być poukładane tak jak to ktoś opisał tutaj to chyba potrzebna jest osoba, która będzie oglądać go bez poślizgu i bawić się w spojlery.Ale ja się pytam o Twoją chęć w pomocy przy tworzeniu tematów...
Napisano 29.09.2009 - |23:46|
Udalo Ci sie. Teraz powinienes udowodnic, ze twoje uwagi byly zasadne i pryzczynic sie do rozwoju tego forum.W moim przypadku zdarza mi się oglądać serial z opóźnieniem. Jeżeli mam zakładać tematy to będą one po czasie. Ale postaram się w miarę możliwości zadziałać na forum Dr House'a. Dodatkowo nie akceptuję żadnych spojlerów i wybiegania z dyskusjami na temat faktów przed emisją kolejnych odcinków. Nie wiem więc czy o kogoś takiego wam chodzi. Jeżeli to forum Dr House'a ma być poukładane tak jak to ktoś opisał tutaj to chyba potrzebna jest osoba, która będzie oglądać go bez poślizgu i bawić się w spojlery.Ale ja się pytam o Twoją chęć w pomocy przy tworzeniu tematów...
Zakładając ten temat chciałem po prostu wymusić na administratorze zmianę lokacji dla tego jakże wielkiego serialu. Cel udało mi się osiągnąć :-) Teraz jeżeli jest wam potrzebna pomoc to napiszcie tutaj co trzeba to się postaram, w miarę możliwości mojej osoby.
To tyle,
wasz Likwidator
Użytkownik Jonasz edytował ten post 29.09.2009 - |23:48|
Napisano 30.09.2009 - |17:15|
No Lowrey23 i Likwidator, jakoś nie widzę waszego zapału w odcinku 6x03?
Napisano 30.09.2009 - |17:24|
Skoro nie miałeś żądnego w tym interesu , bo na prawdę Ci nie zależało na tym aby House dostał swój dział , to takie " wspieranie" jak dla mnie oznacza czyste spamowanie .ja nie jestem fanem tego serialu, tylko poparłem akcję użytkownika Likwidator.
Napisano 30.09.2009 - |17:31|
Skoro nie miałeś żądnego w tym interesu , bo na prawdę Ci nie zależało na tym aby House dostał swój dział , to takie " wspieranie" jak dla mnie oznacza czyste spamowanie .ja nie jestem fanem tego serialu, tylko poparłem akcję użytkownika Likwidator.
Wiec chyba się nie obrazisz , jeżeli nasza akcją porządkową będzie usunięcie wszystkich "spam-postów " z topiku .
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych