Skocz do zawartości

Zdjęcie

House M.D. do hitowych seriali!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
32 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: House M.D. do hitowych seriali! (25 użytkowników oddało głos)

Czy uważasz ze House M. D. jest hitowym serialem?

1. Głosowano Tak (15 głosów [65.22%] - Zobacz)

Procent z głosów: 65.22%

2. Nie (8 głosów [34.78%] - Zobacz)

Procent z głosów: 34.78%

Głosuj

#21 Likwidator

Likwidator

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 29.09.2009 - |15:24|

I stało się ... :)

Zmiany rozpoczęte.

I wreszcie doktor House trafił tam, gdzie trafić powinien. Dziękuje uczestnikom dyskusji za udzielania się, a administratorom forum za zrozumienie powagi sytuacji :-)

To tyle,
wasz Likwidator
  • 0

#22 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 29.09.2009 - |18:02|

Aż tak bym się do tego nie przyzwyczajał, bo sprawa jakie seriale będą w tym dziale jest jeszcze płynna.
  • 0

->1019<-

#23 Likwidator

Likwidator

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 29.09.2009 - |18:07|

Aż tak bym się do tego nie przyzwyczajał, bo sprawa jakie seriale będą w tym dziale jest jeszcze płynna.

Ale kryterium będzie jak rozumiem opierało się o ilość komentarzy tak?

To tyle,
wasz Likwidator
  • 0

#24 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 29.09.2009 - |19:00|

Ale kryterium będzie jak rozumiem opierało się o ilość komentarzy tak?

To tyle,
wasz Likwidator

Raczej nie, bo gdyby tak było, to House z pewnośćią zostałby liderem tego forum:-)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 29.09.2009 - |19:01|

• -1

#25 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 29.09.2009 - |20:30|

No Lowrey23 i Likwidator, jakoś nie widzę waszego zapału w odcinku 6x03?

#26 Likwidator

Likwidator

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 29.09.2009 - |20:41|

Nie oglądałem jeszcze więc się nie wypowiadam.

To tyle,
wasz Likwidator
  • 0

#27 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 29.09.2009 - |20:46|

Ale ja się pytam o Twoją chęć w pomocy przy tworzeniu tematów...

#28 Likwidator

Likwidator

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 29.09.2009 - |21:19|

W moim przypadku zdarza mi się oglądać serial z opóźnieniem. Jeżeli mam zakładać tematy to będą one po czasie. Ale postaram się w miarę możliwości zadziałać na forum Dr House'a. Dodatkowo nie akceptuję żadnych spojlerów i wybiegania z dyskusjami na temat faktów przed emisją kolejnych odcinków. Nie wiem więc czy o kogoś takiego wam chodzi. Jeżeli to forum Dr House'a ma być poukładane tak jak to ktoś opisał tutaj to chyba potrzebna jest osoba, która będzie oglądać go bez poślizgu i bawić się w spojlery.

Zakładając ten temat chciałem po prostu wymusić na administratorze zmianę lokacji dla tego jakże wielkiego serialu. Cel udało mi się osiągnąć :-) Teraz jeżeli jest wam potrzebna pomoc to napiszcie tutaj co trzeba to się postaram, w miarę możliwości mojej osoby.

To tyle,
wasz Likwidator
  • 0

#29 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 29.09.2009 - |23:46|

W moim przypadku zdarza mi się oglądać serial z opóźnieniem. Jeżeli mam zakładać tematy to będą one po czasie. Ale postaram się w miarę możliwości zadziałać na forum Dr House'a. Dodatkowo nie akceptuję żadnych spojlerów i wybiegania z dyskusjami na temat faktów przed emisją kolejnych odcinków. Nie wiem więc czy o kogoś takiego wam chodzi. Jeżeli to forum Dr House'a ma być poukładane tak jak to ktoś opisał tutaj to chyba potrzebna jest osoba, która będzie oglądać go bez poślizgu i bawić się w spojlery.

Zakładając ten temat chciałem po prostu wymusić na administratorze zmianę lokacji dla tego jakże wielkiego serialu. Cel udało mi się osiągnąć :-) Teraz jeżeli jest wam potrzebna pomoc to napiszcie tutaj co trzeba to się postaram, w miarę możliwości mojej osoby.

To tyle,
wasz Likwidator

Udalo Ci sie. Teraz powinienes udowodnic, ze twoje uwagi byly zasadne i pryzczynic sie do rozwoju tego forum.

Tematy powinno sie zakladac przed emisja epizodow. Zobacz jak to jest w innch dzialach. W momencie gdy producet oglasza tutuly przyszlych odcinkow i daty i ich emisji temat moze zostac zalozony, a nastepnie zablokowany do czasu premiery.

Co zas do spoilerow, to na tym forum, poza tematami specjalnie dla tych wydzielonych, sa nietolerowane.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 29.09.2009 - |23:48|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#30 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 30.09.2009 - |17:15|

No Lowrey23 i Likwidator, jakoś nie widzę waszego zapału w odcinku 6x03?

Drogi Toudi, ja nie jestem fanem tego serialu, tylko poparłem akcję użytkownika Likwidator.
  • -3

#31 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 30.09.2009 - |17:24|

ja nie jestem fanem tego serialu, tylko poparłem akcję użytkownika Likwidator.

Skoro nie miałeś żądnego w tym interesu , bo na prawdę Ci nie zależało na tym aby House dostał swój dział , to takie " wspieranie" jak dla mnie oznacza czyste spamowanie .
Wiec chyba się nie obrazisz , jeżeli nasza akcją porządkową będzie usunięcie wszystkich "spam-postów " z topiku .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#32 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 30.09.2009 - |17:31|

ja nie jestem fanem tego serialu, tylko poparłem akcję użytkownika Likwidator.

Skoro nie miałeś żądnego w tym interesu , bo na prawdę Ci nie zależało na tym aby House dostał swój dział , to takie " wspieranie" jak dla mnie oznacza czyste spamowanie .
Wiec chyba się nie obrazisz , jeżeli nasza akcją porządkową będzie usunięcie wszystkich "spam-postów " z topiku .

Istne czepianie się na siłe. Liwidator swój cel osiągnął i powinnien wg mnie pomóc w dziale House np w zakładaniu tematów. A co do postów, to rób jak uważasz.
  • -1

#33 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 30.09.2009 - |19:02|

Czyli cel osiągnięty, zamykam Wam podwórko, idziecie bawić się gdzie indziej :)
  • 0

->1019<-

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych