Trochę się tym razem spóźniła wersja DiMENSiON więc musiałem poczekać do dziś...no ale już jestem po seansie
- Sookie ma nieźle przemeblowaną chatę heh i wypaśną mięsną rzeźbę podwórku
- Jason's chainsaw massacre - myślałem że będzie trochę scen typu "gore" ale "zabił" tylko miniwieżę... ale było nawet śmiesznie
- Mamuśka Hoyt'a pogrywająca w Deadspace na Wii - haha fajnie to wyglądało.
- Przywracanie Tary także fajnie pokazane - szczególnie to jak głęboko w umysł sięga zauroczenie Maryann i jak jest potężne.
- Świecąca dłoń Sookie, wpływ tego na Maryann i jej zachwyt po tym zajściu - czyżby Sookie miała jeszcze jakieś "moce" ? Co to się X-Men robi ?
- Jess się wessała do mamuśki Hoyt'a - ciekawe czy on da rade ją powstrzymać i jak to się teraz odbije na ich związku.
- Jason jako bóg - było śmiesznie ale chyba by nie przeszło gdyby Sam nie zamienił się w muchę podczas "ukarania"
- Sam publicznie pokazał shapeshifting - czyżby był gotowy się ujawnić ? (bądź co bądź obserwatorzy nie wiedzą jeszcze co się stało ale jednak...)
- Królowa - ciekawe czy jest starsza i potężniejsza od Godrick'a i jaki będzie jej stosunek do do ludzi i pomagania im...
I znowu tydzień czekania...

Logowanie »