Skocz do zawartości

Zdjęcie

Emmy 2009

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#21 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 22.09.2009 - |21:39|

Najlepszy serial dramatyczny Breaking Bad ? polemizował bym trochę, wyżej w moim mniemaniu stoi Sons Of Anarchy :P Najlepszy aktor dramatyczny Bryan Cranston ? tutaj wyżej cenie Michaela C.Halla :P
  • -1

#22 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 22.09.2009 - |22:36|

Najlepszy serial dramatyczny Breaking Bad ? polemizował bym trochę, wyżej w moim mniemaniu stoi Sons Of Anarchy :P Najlepszy aktor dramatyczny Bryan Cranston ? tutaj wyżej cenie Michaela C.Halla :P

A co ma piernik do wiatraka? SoA nie było nominowane. A z tym drugim, to ogólnie jest to całkiem zagmatwane.
Hall jest notorycznie olewany przez jurorów, jeśli nie wygrał za pierwszy czy drugi sezon, to nie widzę sensu czemu miałby teraz wygrać, a to jeszcze zależne jest od tego, co ci scenarzyści dadzą do zagrania :).
Trzeba zapomnieć o poprzednich sezonach i skupić się na tym branym pod uwagę do rozdania nagród.
  • 0

#23 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 23.09.2009 - |09:42|

GUEST ACTOR IN A COMEDY SERIES
Alan Alda, 30 Rock
Beau Bridges, Desperate Housewives
Jon Hamm, 30 Rock
Steve Martin, 30 Rock
Justin Timberlake, Saturday Night Live

On poprostu zdetronizowal mnie , najzabawniejszy acting w tym roku...mother lover (tak samo zabojczy jak dick in a box).

SUPPORTING ACTRESS IN A DRAMA SERIES
Rose Byrne, Damages
Hope Davis, In Treatment
Cherry Jones, 24
Sandra Oh, Grey’s Anatomy
Dianne Wiest, In Treatment
Chandra Wilson, Grey’s Anatomy

Ona naprawde dobrze grala...nalezalo sie jej.

VARIETY, MUSIC, OR COMEDY SERIES
The Colbert Report
The Daily Show With Jon Stewart
Late Show With David Letterman
Real Time With Bill Maher
Saturday Night Live

jak to podsumowal w poniedzialek jon stewart w swoim programie , dostali lacznie 7 emmy , ale te ostatnie naprawde zasluzone bo 2008 byl ich najlepszym od poczatku.Nic dodac nic ujac.

Tak to reszta byla przewidywalna.
  • 0

#24 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 23.09.2009 - |21:44|

NPH wymiata :D. Genialnie prowadził, szczególnie tuż po tym jak przegrała Cryerem (niezasłużenie oczywiście!). Po prostu majstersztyk!

Było jednak mało zabawnych momentów (a po to to oglądam!). Nie wina NPH oczywiście, bo on swoje zrobił, ale tych którzy przedstawiali nagrody... Colbert i Stewart nie dawali Emmy nikomu, a oni gagi mieli naprawdę genialne zawsze.
w
Czekam kiedy z TV zniknie Breaking Bad, Mad Men i 30 Rock. Inaczej typowanie zwycięzców jest bezsensowne.
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#25 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 12.10.2009 - |11:39|

NPH wymiata :D. Genialnie prowadził, szczególnie tuż po tym jak przegrała Cryerem (niezasłużenie oczywiście!). Po prostu majstersztyk!

Było jednak mało zabawnych momentów (a po to to oglądam!). Nie wina NPH oczywiście, bo on swoje zrobił, ale tych którzy przedstawiali nagrody... Colbert i Stewart nie dawali Emmy nikomu, a oni gagi mieli naprawdę genialne zawsze.
w
Czekam kiedy z TV zniknie Breaking Bad, Mad Men i 30 Rock. Inaczej typowanie zwycięzców jest bezsensowne.

Tak jeszcze coś się zapytam SSJ. Uważasz, że te seriale są przereklamowane :D? Teoretycznie Breaking Bad jeszcze nie wygrało, tylko było raz nominowane, ale szczerze mam nadzieję, że twórcy utrzymają poziom w trzecim sezonie, a sądząc, co na razie wyciekło o nadchodzącym sezonie, to może tak być i zgarną tą nagrodę.

Co, do 30 Rock to się muszę zgodzić. Teoretycznie wydaje mi się, że przeciętny obcokrajowiec wyłapie tam z 60% żartu. Trzeba być naprawdę mocno zakorzenionym w kulturze amerykańskiej. Mnie się szczerze lepiej ogląda The Office, które już ma za sobą najlepsze lata, no ale może się nie znam.

Co, do Mad Men, to powiem tak. Lubię ten serial, ale jeśli wygrają w kolejnym roku, to będzie już ostre przegięcie.
Serial jest cały czas na dobrym poziomie, ale porównywać poziom drugiego i trzeciego sezonu, to blado to wypada.
Ale naprawdę dobrzy ludzie piszą scenariusze.

Ale myślę, że istnieje duża szansa, że w kolejnym roku będzie kolejny replay, czyli 30 Rock/Mad Men itd.
Cali ci jurorzy chyba nawet nie oglądają całych sezonów, tylko wybrane trzy odcinki i z tego względu wybierają zwycięzców.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych