Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trzeci sezon oficjalnie potwierdzony

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
37 odpowiedzi w tym temacie

#21 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 19.05.2009 - |16:32|

Racja, to nie jest promo do 3 sezonu, ale nawet pasuję :-)

Tylko, że serial Chuck więcej fanów raczej już nie zyska, nawet krytycy nie pomogą. Zresztą w internecie wszystkiego się można dowiedzieć na temat danego serialu i raczej nowym widzom lepiej zajrzeć do neta, niż szukać po gazetach co mają do powiedzenia na np temat Chucka.

Gdzie tak piszę, że Chuck wraca dopiero w marcu ? podaj żródło.
  • 0

#22 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 19.05.2009 - |16:37|

http://tvbythenumber...-schedule/19031

To jest oficjalny press relase note od NBC, więc to jest oficjalne.

Użytkownik Siemon edytował ten post 19.05.2009 - |16:38|

• 0

#23 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 19.05.2009 - |16:47|

Coż, chyba fanów Chucka chcą wystawić na próbe nerwów :-) tak się zastanawiam gdzie się podział serial Medium, bo tam w komentarzach nie przebierają w słowach :-)

EDIT:

Po tej wiadomości wydaje mi się, że Chuck nie będzie miał 22 odcinków, jeśli w marcu będą nadawać, to 13 odcinków, to góra, a reszte dokręcą i zapewne będzie, to 4 sezon na jesień 2010 :-/

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 19.05.2009 - |16:51|

• 0

#24 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 19.05.2009 - |16:51|

Dostał cancel zarówno Mam na imię Earl, jak i Medium, zresztą pojawił się artykuł w którym Ben Silverman, szef programowy NBC praktycznie zj**** fanów tych dwóch seriali za to że nie pokazali w ogóle wsparcia dla serialu, w przeciwieństwie do Chuck'a.
Silverman: 'Not One Hand Raised' for 'Medium,' 'Earl'

NBC chief Ben Silverman is making it clear: Fan love for "Chuck" helped ensure the show's survival for a third season.

And he's making it just as clear that lack of passion for "Medium" and "My Name is Earl" doomed those series.

In the case of "Chuck," Silverman said, "Both the fans of the shows that matter and the advertisers of the shows raised their hands to say, 'We need 'Chuck on the schedule.' We will send you Nerds. We will buy Subway $5 footlongs. We will do whatever it takes."

By contrast, Silverman didn't feel the love for "Medium" and "Earl."

"On the other side, we had an aging franchise, without a single fan letter, with no passion, not one hand raised (at all of NBC's Infront sessions with advertisers)," Silverman said. "That speaks for itself. We believe in the future. We beleve in shows without ceilings."

When Silverman mentions "aging franchise," did he mean "Medium" or "Earl"?

"Both," he said.

http://www.tvweek.co...hand-raised.php

No najwyraźniej więcej niż 13 nie dostanie, jedyna możliwość, że oglądalność będzie dobra i np będą chcieli pociągnąć trochę dłużej do czerwca i zamówią jeszcze z 3 ekstra odcinki, więc będzie ich tyle ile mają seriale na sieciach kablowych czyli 16.

REGULAMIN SIĘ KŁANIA
<_< Ostrzeżenia i kary:

a) zabrania się używania słów wulgarnych
//biku

Użytkownik biku1 edytował ten post 19.05.2009 - |17:08|

• 0

#25 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 19.05.2009 - |17:04|

Najbardziej się ciesze z faktu, że Chuck pozostał na swoim miejscu, gdyby przenieśli serial na piątek, to niewyszło by to serialowi na dobre. Poza tym z tym Medium, to chyba nie chodzi tak do końca o fanów, a raczej o kontrakty aktorów, ponoć aktorzy nie zgodzili się na korekty w zapisach jakie już im zaproponowali wcześniej.... a fanom tego serialu współczuję, bo krótko mówiąc zrobiono ich yhm***.
  • 0

#26 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 19.05.2009 - |17:10|

Panowie "Medium" or "Earl" mają swoje tematy a poza tym mogą ocaleć o ile ---> http://ausiellofiles...ing-nbc--1.html
Więc na temat tych seriali tutaj koniec.

Użytkownik biku1 edytował ten post 19.05.2009 - |17:12|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#27 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 19.05.2009 - |17:14|

Ok, ok - sorki faworki za przekleństwo.

Ale ten cytowany artykuł dotyczył też Chuck'a więc to nie tak, że nie pasuje do tego tematu.

Btw jak ktoś czyta Twittera to tam na bieżąco piszą co i jak - bo akurat teraz trwa prezentacja ramówki NBC.

Ben Silverman potwierdza, że Chuck może mieć więcej niż 13 odcinków, które by w tym momencie leciały aż do lata, jeśli oczywiście oglądalność będzie na wystarczającym poziomie.

Hmm, to jest ciekawe : Ben Silverman also says no budget cuts to "Chuck." - to od reportera który ponoć jest na tej prezentacji.

Użytkownik Siemon edytował ten post 19.05.2009 - |17:18|

• 0

#28 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 19.05.2009 - |17:21|

Ale ten cytowany artykuł dotyczył też Chuck'a więc to nie tak, że nie pasuje do tego tematu.

Wiem o tym ale gaduły jesteście i jakby was w porę nie przystopować to byście brnęli dalej. ;)

Ben Silverman potwierdza, że Chuck może mieć więcej niż 13 odcinków, które by w tym momencie leciały aż do lata, jeśli oczywiście oglądalność będzie na wystarczającym poziomie.

Ciekawe tylko jak to będzie wyglądało na poziomie fabuły.
Bo o ile są już pewni tych 13 to o tyle robienie potem "na siłę" dodatkowych 3 epów po tym jak mam nadzieję zgrabnie skonstruują fabułę w tych 13 to może źle wyglądać historia w tych 3 doklejonych.
Ale cała nadzieja, że się chłopaki postarają przy scenariuszu a my przed tv przy oglądaniu. :D

Użytkownik biku1 edytował ten post 19.05.2009 - |17:23|

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#29 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 19.05.2009 - |17:30|

Hmm, to jest ciekawe : Ben Silverman also says no budget cuts to "Chuck." - to od reportera który ponoć jest na tej prezentacji.

Jeśli to rzeczywiście prawda, to nic bardziej by mnie nie usatyfakcjonowało jak właśnie brak cięć w budżecie tego serialu, a co za tym idzie ? już pisałem o tym wcześniej :-) ok to tyle... teraz tylko czekać do marca ;/

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 19.05.2009 - |17:31|

• 0

#30 jaduwaS

jaduwaS

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 19.05.2009 - |18:11|

Ja się nie zgadzam, każdy kto by nadrobił te 2 sezony, myślę że oglądałby trzeci, z tym że jak panowie powiedzieli, musi być dobra opinia, ja się zdecydowałem ten serial oglądać, dlatego że sporo osób chwali ten serial ponad takie hity i nie przereklamowane, bo świetne, jak californication, dexter, lost, supernatural czy SoA. Dzięki wam nadrobiłem te 2 sezony i nie żałuje, pozycje które jeszcze chce obejrzeć to eureka, breaking bad, entorauge oraz bsg i myślę że Chucka nie przebiją, no może bsg, którego wiedziałem narazie 1 sezon i średnio mi się podobał. Także dążę do tego, że gdyby ludzie chcieli zobaczyć te 2 sezony, napewno by się zakochali w tym serialu ;)
  • 0
10.0 Supernatural, Lost, Californication, Dexter, Sons Of Anarchy, Chuck
9.0 True Blood
8.0 Prison Break, Kyle XY
7.0 Heroes

#31 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 19.05.2009 - |18:23|

Porównywanie Chucka do BSG, Breaking Bad czy Entourage jest bezsensowne (Eureki nie oglądałem). Jednakże, wszystkie wymienione te seriale są świetne, ale raczej nie można je ze sobą porównywać.
  • 0

#32 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 20.05.2009 - |18:29|

Wywiad z Josh Schwartz:lektura obowiązkowa:)

Sporo się wyjaśnia, wygląda że nie będzie za dużo zmian (liczyłem na brak Buy More), obsada się raczej nie ulegnie zmianą, mogą być odcinki w którym Buy More będzie bardzo mało (jupi:P)
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

#33 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 20.05.2009 - |18:37|

Dzięki za linka.

Mi nie wypada powiedzieć basta, nawet w przypadku usunięcia Buy More... po prostu co by nie było, to i tak będę oglądał :-)
  • 0

#34 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 20.05.2009 - |18:43|

Dla mnie najważniejsze, że "central trio" Chuck, Sarah i Casey będą we wszystkich epizodach. :D

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#35 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 20.05.2009 - |19:42|

Ciekawe czy produkcja 3 sezonu ruszy pod koniec Czerwca, czy raczej termin ulegnie zmianie ze względu póżniejszego emitowania serialu ?
  • 0

#36 Spirozea

Spirozea

Starszy kapral

• Grupa Hatak
  • 283 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 21.05.2009 - |19:39|

Zapowiada się naprawdę ciekawie.
Pełny skład w komplecie.
Już nie mogę się doczekać :D
  • 0

#37 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 28.05.2009 - |22:53|

Hmm, to ciekawe : "The main Buy More set has been dismantled" - ponoć już w kwietniu zaczeli go rozbierać.
  • 0

#38 jaduwaS

jaduwaS

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 30.05.2009 - |11:16|

Byle obsada jest stara, sklep można zastąpić czymś równie dobrym
  • 0
10.0 Supernatural, Lost, Californication, Dexter, Sons Of Anarchy, Chuck
9.0 True Blood
8.0 Prison Break, Kyle XY