A czemu ja mam wrażenie że to było o przeciązeniu reaktorów naqada ? I niestety nadal nie widze jakiegoś połączenia pomiedzy wirusem a zniszczeniem ich .Mianowicie w atlantisie znalezli procedure(program?) umozliwiajaca doprowadzenie do przeciazenia czegos we wrotach i wybuchu (autodestrukcja wrot + zniszczenie przyokazji calej atlantydy).
Jakimi technologiami dysponuje ziemia po7sezonach?
Napisano 02.09.2004 - |18:28|
Napisano 02.09.2004 - |19:32|
Poddaje sie:) Cos moje pomysly poparcia niezyskuja:P Ten niezyskal, Atak Wraith tylko dzieki ilosci i nawionzanie do malpek rowniezA czemu ja mam wrażenie że to było o przeciązeniu reaktorów naqada ? I niestety nadal nie widze jakiegoś połączenia pomiedzy wirusem a zniszczeniem ich .
"Nie możesz kontrolować co się dokładnie zdarzy, jest tyle rzeczy do ogarnięcia, ale intencje pomagają obrać kierunek. Jeśli masz dobre intencje to masz większe szanse że wszystko skończy się dobrze" Trance Gemini - Andromeda
The Secret <- Polecam
Napisano 02.09.2004 - |20:18|
Jeżeli chcesz by twoje pomysły zyskiwały poparcie , to niestety musisz najpierw zrobić kilka rzeczy . Po pierwsze , puki co rozgraniczyć obydwa seriale (SG1 i SGA ) , po drugie nieco dokładniej oglądać i dopiero po dłuższych przemyśleniach rzucać pomysły . Ale na pewno powiem ci jedno - próbuj dalej .Poddaje sie:) Cos moje pomysly poparcia niezyskuja:P
Napisano 05.09.2004 - |11:20|
A ja się pytam gdzie są urządzenia leczące coś w stylu sarkofagu (którego nie mamy!) lecz te na dłoni używanej przez Goa'ouldów lub ludzi którzy mają znacznik białka i naquada we krwi (Sam Carter).
Te urządzenia akurat mamy.
Ale mało ich używamy.
Sławko
Napisano 05.09.2004 - |17:17|
Bo tylko Sam może ich używać i też niedokońca wie jak .A ja się pytam gdzie są urządzenia leczące coś w stylu sarkofagu (którego nie mamy!) lecz te na dłoni używanej przez Goa'ouldów lub ludzi którzy mają znacznik białka i naquada we krwi (Sam Carter).
Te urządzenia akurat mamy.
Napisano 06.09.2004 - |08:24|
Użytkownik Zar-an edytował ten post 06.09.2004 - |08:24|
Napisano 06.09.2004 - |08:38|
Jakie DHD?????Ja bym dodal jeszcze ziemskie DHD bo sami musielismy sobie je zrobic, a bez tego nie bylo by podrozy przez wrota i kolejnych technologii.
Przecież my do wybierania używamy komputera.
DHD mieli Rosjanie, ale uległo ono zniszczeniu podczas ratowania Teal'c'a w "48 godzin" (chyba tak się odcinek zwał
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 17.09.2005 - |14:13|
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"
Gandalf - Drużyna Pierścienia
Napisano 20.11.2005 - |00:42|
Ale jeszcze sezon i będzie jazda, bo stosowane w obronie Atlantydy działka wykorzystujące prawo Gaussa dotyczące pola elektromagnetycznego to nie byle co. Tym bardziej jeśli strzelają takimi morderczymi seriami.
Użytkownik Hans Olo edytował ten post 20.11.2005 - |00:46|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 21.07.2006 - |12:33|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »