Heh, bardzo podobny, ale jednak chyba nie .Tak, Odcinek z Jill to ten na który czekam przez większą cześć sezonu. Jak tylko dowiedziałem się że Jordana Brewster ponownie zawita do serialu byłem w siódmym niebie:-) a zapowiada się naprawdę ciekawie.
P.S Nikt nie zwrócił uwagi na gościa w celi w promo ? przecież to chyba Richard Dean Anderson :-)
Spoiler Zone
Napisano 07.04.2009 - |22:31|
#23 Gość_Lowrey23_*
Napisano 14.04.2009 - |15:00|
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 14.04.2009 - |15:08|
Napisano 14.04.2009 - |19:13|
Och i jeszcze wyda się sekret Chucka, co pewnie wymusi sporo zmian w 3 sezonie.
Użytkownik sot edytował ten post 14.04.2009 - |19:15|
Napisano 14.04.2009 - |19:30|
A może Fulcrum przeszkodzi w ślubie i będzie on powtórzony tak jak by. Do tego stawiam, że o ile będzie 3 sezon to w serialu nie ujrzymy już BM i rodzinki, Chuck wyjedzie.Tam na tym skanie piszą o 2 ślubach WTF? kto będzie brał drugi ślub Morgan-Anna, Sarah-Chuck a może Big Mike i matka Morgana.
Och i jeszcze wyda się sekret Chucka, co pewnie wymusi sporo zmian w 3 sezonie.
#26 Gość_Lowrey23_*
Napisano 14.04.2009 - |19:39|
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 14.04.2009 - |19:40|
Napisano 14.04.2009 - |20:50|
Sam Ted Rork przeszkodzi:P Też jest taka możliwość, że chodzi o powtórzenie ślubu.A może Fulcrum przeszkodzi w ślubie i będzie on powtórzony tak jak by. Do tego stawiam, że o ile będzie 3 sezon to w serialu nie ujrzymy już BM i rodzinki, Chuck wyjedzie.
Co do 3 sezonu to uważam podobnie.
Wiesz zyska czy straci to nie jest pewne. Fora forami, tak podobnie jak tu część ludzi narzeka żeby narzekać, część pisze to co piszą inni, a część pewnie jest za zmianąNie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę a także nie wiem czy przeglądacie strony/fora amerykańskie na temat serialu, ale jeśli nie, to mogę wam powiedzieć, że duża ilość osób jest przeciwna takiemu rozwiązaniu brak Morgana, Jeffa Lestera i spółki, to gwóżdz do trumny. Jestem niemal pewny, że Chuck na tym straci oj wiele straci i 3 sezon okaże się klapą na całego... mimo, że jestem wielki fanem tego serialu, to potrafie obiektywnie ocenić sytuację jak i sam serial. :-)
Ja osobiście był bym za taką zmianą, z jednego banalnego powodu zmiany są dobre. Nie zawsze, ale jednak w przypadku serialu który jest na granicy kolejnego sezonu/kasacji zmiana może go bądź uratować bądź pogrążyć.
Ja tak jak już pisałem w innym wątku Buy More powoli staje się balastem.
Użytkownik sot edytował ten post 14.04.2009 - |20:57|
#28 Gość_Lowrey23_*
Napisano 14.04.2009 - |20:56|
http://spoilertv.blo...us-ring_14.html
Czyli już wiadomo, że Ojciec Chucka nie zginie...chyba. Stawiam, że w finale zginie Bryce lub Casey ze wskazaniem na tego drugiego, ma być z tego co wiem bardzo mocny koniec :-)
EDIT:
Jeffster powraca:D
EDIT 2:
Na drugim zdjęciu widać chyba w tle Casey'a, czyli wychodzi na to że Bryce ?
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 14.04.2009 - |21:07|
Napisano 14.04.2009 - |21:13|
#30 Gość_Lowrey23_*
Napisano 14.04.2009 - |21:25|
Jak dla mnie śmierć Caseya to jest gwóźdź do trumny tego serialu, nie wyobrażam sobie tego serialu bez niego. Z tego co widziałęm na forach to zdania są podzielone, ale nie widze sensu, aby np. było tak, że Chuck wyjeżdża i jest dalej prowadzony wątek BM osobno. Już w tym sezonie Chuck praktycznie nie brał udziału w życiu BM i jakoś nie widzę tego w trzecim sezonie. Wolę, aby walka z Fulcrum zaostrzyłą się bardziej i niech najlepiej Chuck wyjedzie, kosztem Buy More. Zresztą co jeszcze scenarzyści mogliby wymyślić? bicie rekordu 90 ptysiów przez Jeffa ?
Szczerze bardzo jestem ciekawy kto zginie i tak naprawdę ćiężko jest wywnioskować kto to może być. Zaryzykuję i stawiam, że tą osoba będzie mimo wszystko Casey na 100 % i nie zmieniam już typu:-) a co do Buy More, to myśle, że pomysły dla drugoplanowych postaci Morgan, Jeff i Lester znajdą się jeszcze napewno Schwartz i Fedak coś wymyślą a mają od tego dobry łeb.
EDIT:
A co do samego trzeciego sezonu, to uważam, że twórcy/aktorzy już wiedzą na czym stoją tylko zapewne mają zabronione o tym rozmawiać z mediami :-)
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 14.04.2009 - |21:28|
Napisano 14.04.2009 - |21:40|
Napisano 14.04.2009 - |21:49|
* chyba, że zginie Sarah wtedy przestaje oglądać
#33 Gość_Lowrey23_*
Napisano 14.04.2009 - |21:55|
Wiecie kto zginie to dla mnie nie ma znaczenia* Jeżeli padnie na Caseyego to mają już gotowe zastępstwo w postaci agent Foster czy jak jej tam było:P
* chyba, że zginie Sarah wtedy przestaje oglądać
Mimo wszystko wole Jill :-) Tricia słabo zagrała agentke jak dla mnie:-)
P.S No dobra panowie za dwa tygodnie będziemy już wszystko wiedzieć :-) szybko zleci
EDIT: Czyżby to Captain Awesome ?
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 14.04.2009 - |22:05|
Napisano 14.04.2009 - |22:30|
Co do zdjęcia to Devon, ale nie wygląda aby to on zrobił małe akuku Caseyowi. Stawiam na małe kung fu panda by Sarah .
Napisano 16.04.2009 - |13:28|
Question: Any good scoop on Chuck? -- Andrew
Ausiello: Only one thing will stand in the way of Chuck and Sarah having sex next Monday. And that one thing looks like this.
Question: This week's Chuck was unbelievable, and the final two episodes of this season look to be even better. Any news or predictions? -- Josh
Ausiello: A few predictions: You're going to love next week's Ausiello TV; Subway will see a dramatic surge in business the night of the finale on April 27; and NBC will renew Chuck for a third season because I will come down on them like a ton of bricks if they don't. (That last one was more like a threat disguised as a prediction than an actual prediction, FYI.)
Question: Why didn't you tell us there are two weddings in the season finale of Chuck? One is obviously Ellie and Awesome's. What do you know about the other one? -- Isabelle
Ausiello: I forgot about the second one. Just kidding, I remembered and decided not to tell you. Just kidding, I honestly didn't know. Just kidding, I know everything. Just kidding, there are some things I don't know -- like the fact that Kara and Paula were once roommates. Just kidding, I was their landlord. Just kidding, I lived upstairs from them. Just kidding, I lived downstairs. Just kidding, Kristen Wiig's going to sue me for copyright infringement. Just kidding, Lorne Michaels actually owns the rights to this shtick. Just kidding, NBC does. Just kidding, what was your question? Oh, right, you want scoop on the second wedding. Per Josh Schwartz, "Chuck throws it for someone he cares about."
#36 Gość_Lowrey23_*
Napisano 16.04.2009 - |14:00|
Spoilery:
Question: Any good scoop on Chuck? -- Andrew
Ausiello: Only one thing will stand in the way of Chuck and Sarah having sex next Monday. And that one thing looks like this.
Question: This week's Chuck was unbelievable, and the final two episodes of this season look to be even better. Any news or predictions? -- Josh
Ausiello: A few predictions: You're going to love next week's Ausiello TV; Subway will see a dramatic surge in business the night of the finale on April 27; and NBC will renew Chuck for a third season because I will come down on them like a ton of bricks if they don't. (That last one was more like a threat disguised as a prediction than an actual prediction, FYI.)
Question: Why didn't you tell us there are two weddings in the season finale of Chuck? One is obviously Ellie and Awesome's. What do you know about the other one? -- Isabelle
Ausiello: I forgot about the second one. Just kidding, I remembered and decided not to tell you. Just kidding, I honestly didn't know. Just kidding, I know everything. Just kidding, there are some things I don't know -- like the fact that Kara and Paula were once roommates. Just kidding, I was their landlord. Just kidding, I lived upstairs from them. Just kidding, I lived downstairs. Just kidding, Kristen Wiig's going to sue me for copyright infringement. Just kidding, Lorne Michaels actually owns the rights to this shtick. Just kidding, NBC does. Just kidding, what was your question? Oh, right, you want scoop on the second wedding. Per Josh Schwartz, "Chuck throws it for someone he cares about."
Też miałem to wrzucić, ale mnie uprzedziłeś plus dla pana :-)
Czy dobrze rozumiem z odpowiedzi na drugie pytanie, że jeśli Chuck nie dostanie trzeciego sezonu, to Ausiello nie pozostawi na NBC suchej nitki ?:-) jeśli tak, to zaczynam lubieć tego gośćia:-)
Napisano 16.04.2009 - |18:03|
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
#38 Gość_Lowrey23_*
Napisano 16.04.2009 - |18:53|
Po obejrzeniu dwóch zwiastunów do 2x21 już WIEM, że to będzie najlepszy odcinek Chucka ever.
Ja osobiście czekam na tą szokującom śmierć o której była mowa w spoilerach Bryce Larkin-Casey nie widzę innej możliwości.
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 16.04.2009 - |19:10|
Napisano 18.04.2009 - |14:16|
1.
2.
Użytkownik Dontlk edytował ten post 18.04.2009 - |14:17|
#40 Gość_Lowrey23_*
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych