Skocz do zawartości

Zdjęcie

11. Doktor

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#21 Talerz

Talerz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 07.01.2009 - |11:59|

Pytanie: Jak szybko? :D Bo scenarzyści (i sam Moffat) prawdopodobnie podczas pisania scenariuszy do odcinków V serii o ile sam Matt Smith nie zastrzegł że jest Władcą Czasu tylko na jeden sezon (nie wydaje mi się żeby coś takiego zrobił, to chyba jego największa szansa w życiu, zagranie w Doctorze Who :)) to możliwe że czekają nas aż dwie serie z nim :/ No chyba że regeneracja nastąpi w jakimś odcinku świątecznym, albo scenarzyści opracowali dwa warianty scenariusza...

Wszystko zależy od oglądalności...

Heh, marzy mi się konfrontacja 9th, 10th i 11th Doctora w któymś z odcinków... Najlepiej w finałowym V sezonu ^^
  • 0

#22 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 07.01.2009 - |14:05|

Pytanie: Jak szybko?

O ile dobrze pamiętam to gdzieś była informacja, że umowa jest wstępnie na 2010 i 2011 r.

Wszystko zależy od oglądalności...

O to nie musisz się martwic. Oglądalność będzie wystarczająca...
Zresztą Angole nie mają zwyczaju przerywać w połowie sezonu.

Heh, marzy mi się konfrontacja 9th, 10th i 11th Doctora w któymś z odcinków... Najlepiej w finałowym V sezonu ^^

A komu się nie marzy ;)
A najlepiej jakby to była konfrontacja wszystkich 11 Doktorów :rolleyes:

::. GRUPA TARDIS .::

#23 owczarnia

owczarnia

Plutonowy

• Użytkownik
  • 399 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 07.01.2009 - |14:31|

A dwunastym wcieleniem będzie John Simm, ja Wam to mówię w jasnowidzeniu. Złączą Mastera i Doktora w jedno, przeprowadzając po drodze nieprawdopodobne wygibasy. Tylko dlatego nie został moim zdaniem jedenastym ;).
  • 0

#24 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 07.01.2009 - |14:36|

A dwunastym wcieleniem będzie John Simm, ja Wam to mówię w jasnowidzeniu. Złączą Mastera i Doktora w jedno, przeprowadzając po drodze nieprawdopodobne wygibasy. Tylko dlatego nie został moim zdaniem jedenastym ;).

W sumie możesz mieć rację, według starych pomysłów mieli być dwoma obliczami jednej osoby (chociaż nie wiadomo czy dosłownie, czy w przenośni) jak wyczytałem na Wikipedii.
  • 0
http://magory.net - moja strona

#25 LunatiK

LunatiK

Sierżant

• Użytkownik
  • 764 postów

Napisano 07.01.2009 - |15:04|

Absolutnie nie.
Jest to specjalnie nakręcony, całkowicie osobny odcinek.

Końcówka tego klipu wygląda identycznie jak koncówka z przed swiątecznym z titanikiem
  • 0
Kapitan Bomba - Idealny SF :P

Dołączona grafika

#26 owczarnia

owczarnia

Plutonowy

• Użytkownik
  • 399 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 07.01.2009 - |16:32|

O, matko. No jasne, że wygląda, musi wyglądać, skoro dzieje się idealnie pomiędzy zakończeniem serii trzeciej a świątecznym specjalem 2007? Rok wcześniej też tak było, końcówka serii (regeneracja dziewiątego w dziesiątego), następnie Children in Need i Christmas Special stanowily jedną całość.
  • 0

#27 LunatiK

LunatiK

Sierżant

• Użytkownik
  • 764 postów

Napisano 07.01.2009 - |16:45|

stąd było podejrzenie że to jedna z wyciętych scen które nie zmieściły sie w czasie i "przypadkiem" trafiły do internetu.
  • 0
Kapitan Bomba - Idealny SF :P

Dołączona grafika

#28 owczarnia

owczarnia

Plutonowy

• Użytkownik
  • 399 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 07.01.2009 - |17:38|

Eee, ale jak "przypadkiem trafiły do internetu"? Czy Ty wiesz, co to jest Children in Need?...
  • 0

#29 Popo Ropo

Popo Ropo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 23.03.2009 - |20:58|

Przyznam, że z jednej strony niepokojące jest to, że facet jest młody i niezbyt doświadczony, ale mnie w tym krótkim klipie zupełnie oczarował - mam nadzieję, że jego entuzjazm i energia(która wydaje się wręcz go rozsadzać!) przeniosą się na jego interpretację postaci Doktora, trudno się nie uśmiechnąć, kiedy się patrzy, jak dorosły facet praktycznie podskakuje w fotelu

No właśnie dla niektórych trudno się nie uśmiechnąć, ale dla niektórych to nie jest dobry wybór. Dlaczego? Ano dlatego, że teraz towarzyszki nie będą mogły być no: w wieku Donny. Przy tym młodziaku (który nawet ode mnie wygląda młodo) trzeba się zastanawiać ile lat będzię miała najmłodsza - 14lat?

Oczarowanie - nie wolno tym mierzyć! Nie wiem czy wiecie, ale w jednym z Confidentiali RTD mówi, że kiedy coś im w scenie nie wychodziło, to wtedy robili detal na Tennanta i było po sprawie (bo to DT wszystko załatwiał). Jakoś sobie nie wyobrażam detalu na Matta. (Moje oczy by tego nie zniosły).

Po drugie czy on ma jakieś doświadczenie? Owszem grywał w teatrze (jakie role, bo nie wiem?), ale brak umiejętności nie zastąpi urokiem, którego ma tyle co kot napłakał (gestykulować ja też umiem, ba! Umiem wiele innych rzeczy jak trzeba i co? Nie jestem aktorem).

Jeżeli włoży on ten swój entuzjazm i energię w swojego Doktora, to zniszczy tą wielką osobistość. Przerysuje. 10th był takim postrzelonym świrem. Może niech będzie spokojniejsza, bardziej opanowana (może coś w stylu Dumbledore, co?). W każdym bądź razie entuzjastyczno-energiczny Doktor odpada.

Użytkownik Popo Ropo edytował ten post 23.03.2009 - |21:00|

• 0

#30 owczarnia

owczarnia

Plutonowy

• Użytkownik
  • 399 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 31.03.2009 - |12:23|

Jeśli chodzi o role filmowe i w serialach, listę tego, co zagrał kiedykolwiek Matt znajdziesz tu. O teatrze kilka słów jest tutaj, z tego co widziałam. Nie jest więc tak źle z tym doświadczeniem, zresztą miejmy trochę wiary w BBC :). W końcu Tennant startował z identycznego poziomu, mało kto o nim słyszał i wszyscy krytykowali - a okazał się genialny. Btw, czytałam ostatnio pożegnanie Tennanta na jednym ze znanych blogów poświęconych DW i nie powiem, łza się w oku jeszcze zakręci. I to niejedna :(.
  • 0

#31 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 29.05.2009 - |18:57|

Nie jest to idalne miejsce, ale nie chce mi się zakładać nowetgo tematu.

Wiadomo już kto będzie nową towarzyszką Doctora. Będzie to Karen Gillan która występowała już w odcinku 4 sezonu, a mianowicie "The Fires Of Pompeii".

Źródło
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych