Skocz do zawartości

Zdjęcie

O co chodzi?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
64 odpowiedzi w tym temacie

#21 OmegaOne

OmegaOne

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów
  • Miastoouta spce ;]

Napisano 20.09.2003 - |21:08|

Tez ogladalem kilka odcinkow i nawet mnie wciagnal nie jest moze tak dobry jak trek albo saab ale da sie to ogladac nawet z przyjemnoscia , gorzej jak ktos ogladal wersje z niemieckim dubingiem tragedia :/
  • 0
www.trek.pl pierwsze i najlepsze forum o Star Treku w Polsce.

#22 Yabi

Yabi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 21.09.2003 - |18:43|

Witam !!!!

Mnie równiez zainteresował ten serial , a ze miałem podłej jakosci te odcinki co ogladełem wiec postanowiłem je zassac jesszce raz i sa na sharereactor'e wszystkie tak ze nie bendzie to problemu !!!!
Jak bendzie gdzie to sie je wsypie !!!!
Problem to napisy, bo to co znalazłem to dramat jesli chodzi o ilosc !!!!

Pozdro !!!!!
  • 0

#23 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 21.09.2003 - |20:27|

A może ktoś zna FTP-a z Andromedą ?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#24 MarS

MarS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 23.09.2003 - |22:21|

Yo.

Podajcie jakiś adresik ftp to wrzuce pierwsze dwa sezony DVD-rip

GG-1313613
  • 0

#25 ivo

ivo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24.09.2003 - |14:26|

A w uplaudzie dalej nie ma miejsca na Andromedę. Może zamiast dawać Gwiezdne Wojny - które można bez problemu zakupić (i prawdopodobnie każdy fan posiada całą kolekcję w domu), dać serail nieosiągalny w naszym pięknym kraju - ANDROMEDĘ.
  • 0

#26 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 25.09.2003 - |08:07|

A w uplaudzie dalej nie ma miejsca na Andromedę. Może zamiast dawać Gwiezdne Wojny - które można bez problemu zakupić (i prawdopodobnie każdy fan posiada całą kolekcję w domu), dać serail nieosiągalny w naszym pięknym kraju - ANDROMEDĘ.

ja byłbym za bo SW wszyscy mają i widzieli a nalezy poszerzać nowe horyzonty ot choćby na Andromedę :D
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#27 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 25.09.2003 - |08:37|

No niestety serial Andromeda jest przez nas na razie ignorowany, może jeszcze kiedyś przyjdzie na niego pora :)
Poczekamy, zobaczymy, trzeba po prostu być dobrej myśli...

PS
A te parę GB co ewentualnie zajmą SW i tak niewiele by Wam dały na razie.
  • 0
Master of possimpible ;)

#28 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 25.09.2003 - |10:35|

No to wielka szkoda.
IMHO na flagowcu jest jeszcze parę innych rzeczy, które są znane np z polskiej tv i nie musiały się tam znaleźć.
Z kolei te parę giga przydało by się przynajmniej na kilka odcinków, które za jakiś czas mozna by wymienic na inne.
Ale trudno. Moze gdzie indziej znajdzie się miejsce. Albo moze jak pojawią się nowe napisy wtedy nastawienie adminów do tego serialu się zmieni. :ph34r:
  • 0

#29 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 25.09.2003 - |11:14|

kwiatek ma pewnien plan - będziemy go omawiać na spotkaniu w sobotę ale na razie to niestety Andromede musimy sobie sciągać z innych źródeł niz D.
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#30 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 25.09.2003 - |12:18|

Dla mnie to nie problem. I tak z muła sciągam więcej niż z wszystkich FTP razem. Andromedę znam też tylko dzięki mułowi. Niałem jednak na uwadze innych. Warto by więcej ludzi mogło się z tym serialem zapoznać. <_<
  • 0

#31 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 03.10.2003 - |21:54|

kwiatek ma pewnien plan - będziemy go omawiać na spotkaniu w sobotę ale na razie to niestety Andromede musimy sobie sciągać z innych źródeł niz D.

Niedziela jużminełą , a o rozmowie nic niewiadomo . Chociaż ja już mam obiecaną Andromede na CD (wersja AMC) :D .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#32 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 04.10.2003 - |21:00|

Właśnie mmisiek, może byś uchylił rąbka tajemnicy ?? Co planujecie ??
Są jakieś szanse na rozpropagowanie tego serialu. Wydaje mi się, ze umieszczenie na flagowcu Farka znacznie zwiększyło jego popularność. Z Andromedą mogłoby być tak samo.
  • 0

#33 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 05.10.2003 - |11:17|

Cierpliwość jest cnotą :D
Brakuje jeszcze kilku kluczowych informacji, żeby można było powiedzieć cokolwiek pewnego.
Ale mogę powiedzieć tak: czas Andromedy przyjdzie jeszcze w tym roku :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#34 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 05.10.2003 - |11:49|

To brzmi bardzo interesujaco i tajemniczo. Jeśli o mnie chodzi jestem cierpliwy. :D
  • 0

#35 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 12.10.2003 - |05:18|

W czasie największej oglądalności stacja AXN będzie emitować najnowsze amerykańskie seriale przygodowe, science-fiction....ble ble

jeden z najbardziej popularnych na całym świecie(ple ple ple :P) seriali science-fiction pt. Pokolenie mutantów oraz Andromeda :D :D :D :D

A wiec panie i panowie Andromeda bedzie w polskiej TV na kanale AXN gdzie sa wplanie juz inne serie SF produkowany przez Sony Pictures wiec teraz trzeba tylko meczyc Sieci kablowe zeby to dalo w swojej i platformy cyfrowe
Jest pewne ze AXN bedzie na Polshicie Cyfrowym
Cyfra- :P sie zastanawia bo ma juz HBO to po co im AXN i watpie zeby wprowadzili ten kanal na platforme :angry: :angry: a pozatym caly C+ jest coraz blizej bankructwa

Użytkownik Sfinksik edytował ten post 12.10.2003 - |05:21|

• 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

#36 ivo

ivo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 14.10.2003 - |09:32|

Sfinksik -> masz może namiary na AXN Polska, bo ni cholery nie mogę tego znaleść. Mam w domu Aster City i jestem zaniepokojony, bo nic nie mówią o nowym kanale. Czy kanał będzie płatny ?
  • 0

#37 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 14.10.2003 - |19:28|

Doączam się do powyższego pytania. I dołączam swoje.
Od kiedy dokładnie ma tam lecieć Andromeda? Czy moze juz leci?
  • 0

#38 henryt

henryt

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów
  • MiastoWałcz

Napisano 16.10.2003 - |11:01|

Emisja Andromedy (1 odcinek) była na kanale AXN - Polsat o 19.00 w dniu 15.10.2003r. Po pierwszym odcinku mogę stwierdzić, że rokuje nadzieje na dalszą oglądalność.
:ph34r:
  • 0

#39 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 02.01.2004 - |19:01|

Ale mogę powiedzieć tak: czas Andromedy przyjdzie jeszcze w tym roku  :)

No to rok przeszedł a Andromedy nie ma. Zdesperowany zapodałem sobie 1x01 z eMule i muszę powiedzieć, że serial mnie wciągnął, mimo że po pierwszym odcinku zalatuje mi Farkiem (ale to pewnie minie). Czy naprawdę nikt nie ma DVD-RIPÓW AMC, żeby wrzucić na flagowca? A może nie ma miejsca? Czy w takim razie moglibyśmy omówić sprawę? Przecież możemy dojść do jakiegoś porozumienia.
  • 0

#40 ivo

ivo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 12.01.2004 - |14:16|

Niech się święci w końcu po długim i męczącym oczekiwaniu - Andromeda na XXXX. Sredeczne dzięki, w końcu będę mógł sprawdzić czym to się je.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych