Sezon 8
Rozpoczęty przez
biku1
, 28.02.2009 - |22:30|
31 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01.11.2009 - |14:19|
W końcu wersja oficjalna trailera.
24: Season 8 Trailer --->
24: Season 8 Trailer --->
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 02.11.2009 - |15:06|
A do obsady wraca...
Spoiler
Napisano 02.11.2009 - |16:22|
Bardzo dobra wiadomość. Co jak co, ale to zdecydowanie barwna postać.
Mnie najbardziej interesują 3 rzeczy:
- czy wnuczka wdała się mamę czy dziadka
- jak wypadnie Katee
- w jaki sposób dołączą Renee po tym co zrobiła w sezonie 7.
Spoiler
Mnie najbardziej interesują 3 rzeczy:
- czy wnuczka wdała się mamę czy dziadka
- jak wypadnie Katee
- w jaki sposób dołączą Renee po tym co zrobiła w sezonie 7.
Napisano 02.11.2009 - |18:56|
Na dobrą sprawę to nie wiemy co się stało, kiedy zamknęła się w pokoju przesłuchań z tym kolesiem (nie pamiętam już jak tam mu było). Fakt faktem, jest w głownej obsadzie, pytanie tylko czy wciąż będzie tak ściśle trzymała się reguł i przepisów jak w S7, a może doświadczenie w pracy z Jackiem ją nieco zmieniło Poza tym w zwiastunie można wyłapać kilka emocjonujących scen z Renee w roli głownej- w jaki sposób dołączą Renee po tym co zrobiła w sezonie 7.
Napisano 02.11.2009 - |20:18|
Wtedy miałam nadzieję, że weźmie sprawy w swoje ręcę i wykończy gościa. Może się rozmyśliła, skoro ma grać w tym sezonie i jak widać wcale nie siedzi w więzieniu. Chyba że ktoś jej załatwił ułaskawienie Wolę Renee w wersji mniej idealistycznej i naiwnej. Pod koniec tamtego sezonu zrobiła się bardziej życiowa i niech tak zostanie Zresztą jej miny w zwiastunie na to wskazują.
A wiadomo w ogóle po której stronie będzie Renee?
Brakuje kogoś takiego jak Nina...
A wiadomo w ogóle po której stronie będzie Renee?
Brakuje kogoś takiego jak Nina...
Napisano 13.12.2009 - |21:29|
Run This Town Promo
Napisano 13.12.2009 - |22:32|
Widzę że 24 na przekór Olimpiadzie startuje jednak w styczniu
don't try
Napisano 18.01.2010 - |00:31|
No to zaczynamy Oby ten 8. sezon był conajmniej tak samo dobry, jak poprzedni. Oby ten 8. sezon nie był ostatnim w historii "24 godzin", a FOX zdecydował się na kontynuację w kolejnych latach. Tego sobie i Wam życzę
P.S. Recenzje pierwszych czterech odcinków, które można wyczytać w necie wyraźnie świadczą, że jest bardzo dobrze, a może nawet i lepiej niż przy s7
P.S. Recenzje pierwszych czterech odcinków, które można wyczytać w necie wyraźnie świadczą, że jest bardzo dobrze, a może nawet i lepiej niż przy s7
Napisano 11.03.2010 - |16:12|
Spoiler
Napisano 26.04.2010 - |08:47|
Mamy 26.IV, jutro 19 odcinek a ja mam do obejrzenia 16 z 04.IV i późniejsze,
No jakoś nie chce mi się oglądać, nie wiem czemu. Wieczorkiem zawsze znajdę coś innego do obejrzenia - byle tylko nie 24. Nie żeby serial był szczególnie słaby - to chyba ja się zestarzałem (Jack też, w końcu to 8 lat ). Kiedyś na pewną się zbiorę i obejrzę do końca - ale dobrze, że nie będzie już następnego sezonu (w którym Jack musiałby jeździć chyba na wózku ).
No jakoś nie chce mi się oglądać, nie wiem czemu. Wieczorkiem zawsze znajdę coś innego do obejrzenia - byle tylko nie 24. Nie żeby serial był szczególnie słaby - to chyba ja się zestarzałem (Jack też, w końcu to 8 lat ). Kiedyś na pewną się zbiorę i obejrzę do końca - ale dobrze, że nie będzie już następnego sezonu (w którym Jack musiałby jeździć chyba na wózku ).
Napisano 08.01.2011 - |14:22|
Emisja ostatniego sezonu "24" w CANAL+ planowana jest od kwietnia.
http://www.canalplus...godziny_25-4045
http://www.canalplus...godziny_25-4045
Everything happens for a reason!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych