Odcinek 054 - S03E20 - Cold Snap
Napisano 25.03.2009 - |01:03|
Napisano 25.03.2009 - |11:42|
ale arbuzy są niby żywe.. sam nie wiem.. może masz rację.
Napisano 25.03.2009 - |13:30|
Odczucia mam jak reszta w sumie... szkoda dafne... lubiłem ją... no a tracy pewnie jeszcze wróci
R.I.P. StarGate
TauriCon still alive
Napisano 25.03.2009 - |15:35|
@Gibol - w komiksie pojawił sie gość niejaki Essex, zmieniał sie w wode. Danko w trakcie przemiany go uśpił, było powiedziane że pan Essex jest teraz problemem Missisipi.
A Tracy mogła jedynie zamrażać (a może i odmrażać) a po zamrożeniu ciało jest nadal ciałem, więc po odmrożeniu parking powinien być czerwony.
Inna sprawa że bliźniaczek może być więcej
Użytkownik LunatiK edytował ten post 25.03.2009 - |15:37|
Napisano 25.03.2009 - |16:05|
Napisano 25.03.2009 - |18:14|
Użytkownik Tom_Logan edytował ten post 25.03.2009 - |18:14|
Napisano 25.03.2009 - |18:15|
Trochę bez sensu ten powrót do Daphnie. Tylko po to by ją dobitnie i ostatecznie uśmiercić. Szkoda, bo postać była stosunkowo ciekawa. Bardziej interesujący jest już fakt, że Danko zabiera się za Angelę. Póki co mu się to nie udaje, ale widać przynajmniej, że nikt nie jest "nietykalny".
Micah, jednak Micah. Przyznam szczerze, że nie myślałem o nim do momentu, aż Noah zaczął tworzyć plan złapania buntownika z pomocą Tracy. Jedynie Micahowi mogło na niej zależeć. Z kolei czy Tracy zginęła, tego jednoznacznie potwierdzić się nie da...to jej "oczko" puszczone na sam koniec sceny na pewno przypadkowe nie było
Napisano 25.03.2009 - |21:28|
On zatrzymywał czas mając kontakt z małym Mattem i kiedy przywrócił normalny czas też trzymał dzieciaka.
Może Matt jr włączył Hiro i potem wyłączył jak ten telewizor??
Napisano 26.03.2009 - |10:49|
+ Mały Matt ma świetną moc ciekawe co będzie jak dotknie Petera będzie mógł włączyć jego byłe moce czy tylko tą główna odpowiadającą za przyjmowanie innych
+ Tracy znakomita scena na tym parkingu
+ Duży Matt wreszcie użył iluzji, ale szkoda Daphne
+ Hiro odzyskał moc zatrzymywania czasu podejrzewam ze na stałe do czasu aż dziecko ją wyłączy znowu, a Ando w ofensywie tez niczego sobie znowu są świetnie uzupełniającym się duetem dawno tak nie było
Było dużo akcji, ucieczek, użytych zdolności, wzruszających chwil, śmierć głównej bohaterki, intrygi, tajemnice, efekty, czyli herosi wrócili i oby już tak do końca Volume 4 i w dalszych Volumach
Napisano 26.03.2009 - |11:22|
+ Mały Matt ma świetną moc ciekawe co będzie jak dotknie Petera będzie mógł włączyć jego byłe moce czy tylko tą główna odpowiadającą za przyjmowanie innych
też o tym pomyślałem, aby jak najszybciej dziecko dostało się do Petera.
po za tym...
myślę że Tracy nic nie będzie,
no i świetnie że nasz trójka jest znowu na wolności,
i Buntownik.... kurde można było się domyślić że to Mica, jednak jakoś zupełnie zapomniałem o tej niesamowitej postaci kurde chłopak podrósł
odcinek oceniam na 8.
Napisano 26.03.2009 - |14:22|
Napisano 26.03.2009 - |16:23|
Napisano 27.03.2009 - |23:01|
1.mówiłem to koledzę, że ten dzieciak musi byc rebelem
2.skoro Sylar zawiódł się na ojcu to czemu nie miałby pomagać Danko-Danko go jeszcze nie zdenerwował, Danko nie ma mocy, więc go Sylar nie zabije i pewnie mają podobne cele-zabijanie ludzi z zdolnościami
3.szkoda mi Daphne, ale dziecko jest dobry powodem, aby swatac rodziców
4.podoba mi sie mały Matt(dotknij i działaj), jeśli dobrze pamiętam to impuls Ando wytworzył po bezpośrednim kontakcie z Mattem , skoro Hiro coś działa z swoja mocą dzięki dzieciakowi to mógłby się może swojej mocy nauczyć od nowa
5.ciekawe co dalejj.
6.co do Tracy uważam, że ona podobnie jak dzieciak w 3 cz. x-mena przeistoczyła się całkowicie w lód, bo poco takie efekty specjalne skoro podchodzi Danko i tylko strzela i jeszcze ten kawałek lodu z łzą-ona będzie żyła
7idąc dalej skoro dzieciak to rebel to ciekawiło mnie zawsze moc jego kuzynki, a gdyby zobaczyła jak ktokolwiek używa swojej mocy-nauczyłaby się jej -ciekawe///
Użytkownik pawlaka160 edytował ten post 27.03.2009 - |23:04|
Napisano 28.03.2009 - |19:13|
A Monica powinna zaadaptować moc, która jest fizyczna - czyli byłaby w stanie być niewidzialna, latać albo szybko biegać. Na telepatię czy telekinezę bym raczej nie liczył... Może się pojawi w następnych odcinkach? Fajna postać była.
Według mnie Danko ma jakąś moc, jest dość potężny... Fajnie by było przynajmniej.
I przydałby się comeback Samsona Grey'a, bo mógłby coś wnieść ciekawego do serialu...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych