Garfield: The Movie (2004)
Rozpoczęty przez
MacGyver
, 31.07.2004 - |17:55|
27 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15.05.2005 - |13:18|
Hmm... a mnie się nie podoba w filmie jego... <tadam> niekanoniczność... kto to widział Gardielda w którym się uczucia oddzywają?!
Napisano 15.05.2005 - |22:40|
Jak dla mnie film obejrzałem z przyjemnością, ( nie czytałam komiksu itd.... ) dwunastolatek który mi towarzyszył tez nie narzekał. Suma sumarum film miły i przyjemny w obejrzeniu.
pozdrowienia Andrzej
Napisano 19.12.2005 - |18:56|
Jest to chyb ajedna z niewielu ciekawych propozycji komiksowych dla wszystkich. Warte obejrzenia. Początek, chyba dzięki głosowi aktora, nieodparcie kojarzył mi się z Dniem Świra
Użytkownik jack edytował ten post 19.12.2005 - |18:56|
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"
Gandalf - Drużyna Pierścienia
Napisano 29.01.2006 - |19:33|
największą wadą filmu jest całkowita zmiana osobowości Jona - w oryginale jest ostatnią fleją i ofermą a w filmie ma nieźle wyposażone mieszkanie, dobry wóz, pracę i bez problemu porozumiewa się z dziewczynami 
a sam Garfield jest atrakcyjniejszy płaski a nie 3D.
a sam Garfield jest atrakcyjniejszy płaski a nie 3D.
Napisano 02.05.2006 - |12:13|
Komiks jest kozacki
Film prawie jak komiks tylko ze prawie robi wielkooooooo roznice a tak naprawde zmarnowano okazje na naprawde dobry film z doskonalym bohaterem
Film prawie jak komiks tylko ze prawie robi wielkooooooo roznice a tak naprawde zmarnowano okazje na naprawde dobry film z doskonalym bohaterem
Napisano 15.01.2007 - |11:02|
komiks wymiata
a film?? tandetna opowiesc dla zrobienia kasy która jest nudna nie smieszna i szkoda gadac
juz lepiszy był serial animowany garfield i przyjaciele któy leciał wieki temu na polsacie
zamiast zrobic film rowniez animowany i to nie jak to wszystko sie dzsiaj robi w stylu shreka full 3d i wogle tylko zrobic zwykła klasyczna animacje to dowalili zwykly film z komputerowo zrobionym kotem i tyle
dla fanow Garfielda szkoda czasu i nerwów...
a film?? tandetna opowiesc dla zrobienia kasy która jest nudna nie smieszna i szkoda gadac
juz lepiszy był serial animowany garfield i przyjaciele któy leciał wieki temu na polsacie
zamiast zrobic film rowniez animowany i to nie jak to wszystko sie dzsiaj robi w stylu shreka full 3d i wogle tylko zrobic zwykła klasyczna animacje to dowalili zwykly film z komputerowo zrobionym kotem i tyle
dla fanow Garfielda szkoda czasu i nerwów...
Napisano 15.01.2007 - |14:24|
Fakt, film jest bardzo słaby pierwsza częśc jeszcze była w miarę ale druga to już totalne dno jedynie animacja garfielda ratuje obie częsci.
Napisano 15.01.2007 - |14:30|
zawsze bylam fanka Garfielda i nadal jestem, ale filmu bronic nie bede! bo nawet nie ma czego bronic...
"If you don't make it...can I have your stereo?"
O'Neill, about religion on Earth: "Let's just say nobody believes in anyone with glowing eyes and a snake in his head."
John : Mogłbys miec choc troche odrobiny Ambicji Garfield...
Garfield : Czy to podają z frytkami?
O'Neill, about religion on Earth: "Let's just say nobody believes in anyone with glowing eyes and a snake in his head."
John : Mogłbys miec choc troche odrobiny Ambicji Garfield...
Garfield : Czy to podają z frytkami?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »