Może dlatego, że "nie był obecny w przyszłości" gdy ta byłą wymazywana/nadpisywana?to ja mam lepsze pytanie. skoro future peter cofnął się w czasie i zmienił przeszłość czyli jednocześnie przyszłość to czemu automatycznie sam nie zniknął?
Odcinek 039 - S03E05 - Angels and Monsters
Napisano 19.10.2008 - |06:12|
"Nie możesz kontrolować co się dokładnie zdarzy, jest tyle rzeczy do ogarnięcia, ale intencje pomagają obrać kierunek. Jeśli masz dobre intencje to masz większe szanse że wszystko skończy się dobrze" Trance Gemini - Andromeda
The Secret <- Polecam
Napisano 19.10.2008 - |14:27|
Peter wrócił a ona już tam została.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 19.10.2008 - |15:23|
W kwestii mistrza marionetek dają sprzeczne sygnały. W komiksie pokazuja że ofiara robi to samo co on (dodakowo korzysta z mocy ofiary). Z drugiej strony do opisanych innych ofiar nie da sie tak tego wyjasnic.
Napisano 19.10.2008 - |20:05|
Napisano 19.10.2008 - |21:59|
Witam odnośnie niespójności serialu , z tego co pamiętam w pierwszym sezonie Syler zabił kobietę w warsztacie samochodowym , miała ona zdolność bardzo dobrego słuchu ! i pozyskał jej zdolność a nagle w tym odcinku pokazane jest że nie słyszy Claire jej ojca i tego co sam wskoczył do dziury ?
A to nie jest tak czasem że on stracił wszystkie moce i kolekcjonuje je na nowo?
Napisano 20.10.2008 - |07:24|
takich błędów jest więcej typu Peter już nie wspomnę o kwestii podróży w czasie i efektu "zabicia swojego dziadka" chodzi o to że przenosili się w przyszłość i zawsze był kataklizm ale przecież zawsze też udało im się uratować świat czyli nie mogli zobaczyć tego końca !
chodzi o to że są różne podejścia do podróży w czasie, Ty tutaj mówisz o takim jak np. był w filmie 12 małp, gdzie nie można zmienić przeszłości, a tym samym przyszłości, bo już próbowano to zrobić
A to nie jest tak czasem że on stracił wszystkie moce i kolekcjonuje je na nowo?
Na pewno nie, przecież najważniejszego skila nie utracil to jest telekinezy, a i nie powiedziałbym że nie słyszał tego że Noah kazał go zabić, przecież potem o tym mówił, być może nie uciekał bo widział że ten murzyn nie chce go wcale zabić.
Co do odcinka nie rozumiem po co Hiro zabijał Ando pomijam łatwość z jaką to zrobił ale chodziło o to żeby dostał się do Adama? a nie wystarczyło ich śledzić?
I jeszcze jedno spostrzeżenie nie do tego odcinka ale napiszę tu bo jest związane z podróżami, w tym odcinku co wybuchł Sylar to nie powinno być 3 Peterów? future który zastrzelił Nathana, teraźniejszy i jeszcze powinna być przyszła wersja tego teraźniejszego
Użytkownik tass edytował ten post 20.10.2008 - |07:29|
Napisano 20.10.2008 - |20:39|
chodzi o to że są różne podejścia do podróży w czasie, Ty tutaj mówisz o takim jak np. był w filmie 12 małp, gdzie nie można zmienić przeszłości, a tym samym przyszłości, bo już próbowano to zrobić
I jeszcze jedno spostrzeżenie nie do tego odcinka ale napiszę tu bo jest związane z podróżami, w tym odcinku co wybuchł Sylar to nie powinno być 3 Peterów? future który zastrzelił Nathana, teraźniejszy i jeszcze powinna być przyszła wersja tego teraźniejszego
raczej chodziło mi o to że jeżeli cofnę się w czasie i zabiję własnego dziadka czyli się nie urodzę i nie będę mógł cofnąć się w czasie żaby go zabić czyli on będzie żył i się urodzę i tu wchodzi teoria "wielu światów" w którym jest wiele różnych możliwości, i tak gdy zabijamy własnego dziadka automatycznie tworzymy inny świat bez przyszłego siebie który ma się urodzić jestem tylko ja który nie przemieścił się w czasie ale stworzył alternatywny świat ,pogmatwane lepiej tego nie ruszać
Napisano 23.10.2008 - |17:46|
No i Japońce->powrócili do dawnej formy, znów mnie rozwalają swoimi tekstami i zachowaniem. Hiro w barze... wymiękam.
E, co się będę rozpisywał, 9/10
Winchell Chung
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych