SGTokar ma racje:
1. Molloc nie jest Władcą Systemu co nie zmienia tego, że jest (a raczej był) tylko nędznym kurczaczkiem,
2. Ludzie kochani - zdecydujcie się na coś. Kiedy pozostawiam czyjeś wypowiedzi bez komentarza to znajdują się osoby, które zarzucają mi, że tylko rzucam pustymi frazami i nic więcej nie potrafię napisać. Pewna osoba toczyła nawet ze mną boje o to (pozdrawiam
). Kiedy chcę wyrazić swoją opinię na temat rzucony przez innego Forumowicza - w tym przypadku Jarka (także pozdrawiam
), to poprostu zabieram w tej sprawie głos. Nie robię tego w sposób hamski, czy wulgarny więc nie rozumiem Twojej reakcji SGTokar. Wszystko było utrzymane w formie żartu.
Nie jest moim celem dołowanie każdego kto ma odmienne zdanie! Ile razy mam to jeszcze powtarzać?
Nie jest moim celem siedzenie na Forum i bluzganie na innych Forumowiczów.
Nie jest moim celem dręczenie pragnień innych do jasnej ciasnej - też mam swoje pragnienia.
Cały pomysł Ruchu Obrony SGC przed Ishtą był TYLKO ŻARTEM.
PRZYZNAJĘ SIĘ DO BŁĘDU.
Jeżeli swoimi sławami w moim poprzednim poście obraziłem Jarka to przepraszam i mam nadzieję, że dobrze zrozumiał moje intencje (jakby co - zapraszam na piwo bezalkocholowe
jesteś z Krakowa to się dogadamy)