Ten sklep oceniłeś najwyżej. Dziwie się, ponieważ prawie zawału dostałem widząc ceny seriali. Wszystkie sezony "24" za 179zł, a 2 sezon "GA" za 189zł Jak dla mnie zdecydowanie zbyt drogo w porównaniu z innymi sklepami.Filmnet KM
na allegro - fajne ceny, można negocjować przy zakupach powyżej 200zł, miła obsługa, 2x na dzień odpisują na maile ale... prosiłem Jaja w Tropikach a otrzymałem Tropiciela...podałem tytuł oryginalny..zachodze w głowę jak można było to pokiełbasić...Suma sumarum - jeden tele, przeprosiny, expresowa zamiana, zero kosztów własnych. Skorzystam jeszcze nie raz.
4.5/5
Sklepy w Polsce - internetowe i inne.
Napisano 19.07.2009 - |11:54|
Napisano 19.07.2009 - |12:24|
a seriali nie kupuje na dvd...
Użytkownik Austin P. edytował ten post 19.07.2009 - |12:24|
Napisano 19.07.2009 - |12:35|
Jako, że to Twój pierwszy post to witam i dziękuję za taką solidną rozpiskę o sklepach. O większości mam podobne zdanie.na koniec mała refleksja - szkoda że vivid.pl splajtował.
Choć jak widać każdemu zdarzały się z poszczególnymi sklepami różne przygody więc opinie mamy jak najbardziej subiektywne.
Co do vivid.pl to się zgadzam , to był chyba mój pierwszy sklep w którym kupiłem dvd w tym wieku, bo pierwsze dvd kupowałem jeszcze w 1998 czy 1999 w jakimś sklepie którego już nie pamiętam.
Rozumiem, że ten pierwszy sklep który opisujesz to jest oceandvd ?
Użytkownik biku1 edytował ten post 19.07.2009 - |12:37|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 19.07.2009 - |12:47|
Napisano 19.07.2009 - |13:23|
ukłonJako, że to Twój pierwszy post to witam i dziękuję za taką solidną rozpiskę o sklepach
zgadza sięRozumiem, że ten pierwszy sklep który opisujesz to jest oceandvd ?
nie spotkałem się z taką sytuacją... jak dotądrobiłam zakupy już parę razy w dvdmax i ogólnie ok, ale robią coś, czego jak osobiście nie trawię, a mianowicie wystawiają na allegro i w ofercie samego sklepu pozycje, których fizycznie nie posiadają
Napisano 19.07.2009 - |15:42|
kolporter.pl
Działa z firefox a nie z moją Opera więc już minus.
Tylko raz zamawiałem. Duuuuuuuuuuużo towarów trudno dotepnych. Czekałem i czekałem. Podobno słali maile ale nic nie dostałem i któegoś dnia miałem dość czekania - zadzwoniłem. Szybko, konkretnie, film niedostepny usunięto z ostatecznego zamówienia, a ja i tak otrzymałem przesyłkę za pobraniem - 0zł
Pani może nie była szczegolnie miła ale poszło szybko i bezboleśnie. Co ciekawe mają własny transport jako opcję - 2 kolesi podjechało i załatwione.
3/5
Wpisałem w wyszukiwarce Battlestar i wywaliło mi trzy tytuły: Incubus - Make Yoursef i Command & Conquer 3 na PC i X360.
Ale to taka ciekawostka.
Napisano 19.07.2009 - |15:42|
nie spotkałem się z taką sytuacją... jak dotąd
ja niestety już dwa razy, co sprawia, że jak już szperam na Allegro, to w pierwszej kolejności szukam u innych sprzedających... oczywiste jest, że dystrybutor może nawalić, to akurat żadna nowość u nas, i właśnie dlatego nie powinno się niczego zakładać z góry
Napisano 24.07.2009 - |12:11|
Wysłałem zapytanie do 12 sklepów internetowych dotyczące regionu filmu dvd...
Zgadnijcie kto najszybciej odpisał?
albo..
kto w ogóle raczył odpisać...
najszybciej: merlin.pl [reakcja, nadal brak konkretnej odp, 'w toku']
filmnetkm.pl [odpowiedz]
idvd [bzdurna odpowiedz]
wyróżnienie:
info.sklep.tvp.pl [brak odp na maila, ale po podaniu nr tele na auto sekretarce..UWAGA.. oddzwonili! i nie tylko, oddzwonili po godz urzedowania, Pan obiecał pomoc i UWAGA, zadzwonił z konkretna odp 23 h później..grubo po godz urzędowania - jestem pod wrażeniem]
edit// merlin w końcu wysłał odpowiedź, co ważne nie była ona zgodna z info z poprzednich sklepów.
Użytkownik Austin P. edytował ten post 07.08.2009 - |14:43|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych