Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 147 - S07E15 - Chimera

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
65 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Oceniamy odcinek: (42 użytkowników oddało głos)

Oceniamy odcinek:

1. 10 (3 głosów [8.11%])

Procent z głosów: 8.11%

2. 9.5 (1 głosów [2.70%])

Procent z głosów: 2.70%

3. 9 (5 głosów [13.51%])

Procent z głosów: 13.51%

4. 8.5 (2 głosów [5.41%])

Procent z głosów: 5.41%

5. 8 (7 głosów [18.92%])

Procent z głosów: 18.92%

6. 7.5 (5 głosów [13.51%])

Procent z głosów: 13.51%

7. 7 (2 głosów [5.41%])

8. 6.5 (6 głosów [16.22%])

Procent z głosów: 16.22%

9. 6 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

10. 5.5 (2 głosów [5.41%])

11. 5 (1 głosów [2.70%])

12. 4.5 (1 głosów [2.70%])

13. 4 (0 głosów [0.00%])

14. 3.5 (0 głosów [0.00%])

15. 3 (1 głosów [2.70%])

16. 2.5 (0 głosów [0.00%])

17. 2 (0 głosów [0.00%])

18. 1.5 (0 głosów [0.00%])

19. 1 (0 głosów [0.00%])

20. 0.5 (0 głosów [0.00%])

21. 0 (1 głosów [2.70%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#21 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 24.01.2004 - |22:00|

Odcinek jest bardzo słaby, brak mu jakiejkolwiek logiki. Akurat to, że Sam sobie kogoś znalazła, a właściwie została znaleziona, jest najbardziej logiczną rzeczą w tym odcinku.

Jack cały czas zachowuje sie jak [beeep]. Gada słówkami, zdaniami bardzo prostymi, strzela miny, jakby pozazdrościł Jasiowi Fasoli.

Osiris - skąd ona się wzięła w domku Daniela? Książke adresową międzyplanetarną wydali? A w ogóle skąd ona się teleportuje? Ze statku na orbicie? Ze swojej planety? Toż to wystarczy skonstruować kilka tysięcy takich ustrojstw i Ziema jest planetą niewolniczą. Po jaką cholerę te podchody z wpływaniem na sny Daniela? Nie ma Ziemi - nie ma niebezpieczeństwa Zaginionego Miasta, że stanie sie Odnalezionym Miastem z Dużą Ilością Groźnych Broni na Goa`uldów.

gulus zdegustowany i rozczarowany
  • 0

#22 Delta

Delta

Kapral

• Użytkownik
  • 152 postów

Napisano 24.01.2004 - |22:43|

Tak tak z tą teleportacją to przesada. Zasadniczo trzeba miećurządzenie wyjściowe więc gdzie ono było itd itp

pierwszy raz odzyskano nosiciela!,

A nie nie zdaje sie że w poprzednim też i to zaczyna być tradycją
  • 0

#23 gazeboo

gazeboo

Starszy kapral

• VIP
  • 341 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 24.01.2004 - |23:58|

pokazuje się Jack, Sam wchodzi, a Danielowi nagle zachciało sieskoczyć na kawę (hmm... może specjalnie to zrobił?)

Wątpisz w to? to widać...

Sam zaczyna nucić muzykę z intra serialu (co jest śmieszne :>)

ta jest super, tylko szkoda ze AT zagrała to tak jakby to była prowokacja - popatrz na jej twarz.

Serio, podczas tej sceny końcowej w ambulatorium miałem wrażenie, że jej oczy zaczną zaraz świecić  Czy nie byłby to fajny zwrot w SG-1,

To by było bardzo ciekawe ale wiesz tak jak ja ze niemozliwe. A szkoda...

Eh faceci, tak zjechać odcinek na strzępy, tylko za to, że Sam WAS rzuciła. Np już ostatecznie (wg WAS) mogła oddać się Jack'owi, to byście jeszcze znieśli - ale obcego bubka, że wpuściła do...

Ja bym sie nie czepiał gdyby nie scena łóżkowa. Bez niej epizod byłby całkiem całkiem szczególnie ze wzgledu na drugi wątek, chociaż nadal nie byłbym dobry ( np z tego wzgledu ze pete jest wtajemniczony w cały program) Jackowi tez nie mogla sie oddac bo to ma byc dopiero na koncu serialu :D

Jack cały czas zachowuje sie jak [beeep].

W którym momencie jego zachowanie jest idiotyczne?

Gada słówkami, zdaniami bardzo prostymi, strzela miny, jakby pozazdrościł Jasiowi Fasoli

A jak ma gadać? Przeciez Jack zawsze stara sie niczego nie komplikować, dlatego mówi tez prostymi zdaniami, taki jest jego sposób bycia. Co do min - od kiedy oglądasz sg1? :P ja tam nie mam zadnych skojarzeń z jasiem.

Po jaką cholerę te podchody z wpływaniem na sny Daniela? Nie ma Ziemi - nie ma niebezpieczeństwa Zaginionego Miasta, że stanie sie Odnalezionym Miastem z Dużą Ilością Groźnych Broni na Goa`uldów

Anubis chce miec tą broń dla siebie i dlatego ozyrys próbuje wydobyć adres planety z zaginionym miastem. Nie atakuje ziemii ze wzgledu na PPT.

Tak tak z tą teleportacją to przesada. Zasadniczo trzeba miećurządzenie wyjściowe więc gdzie ono było itd itp

Całe to urządzenie musiało być na statku ozyrys miał tylko 'pilota'

pierwszy raz odzyskano nosiciela!,

A nie nie zdaje sie że w poprzednim też i to zaczyna być tradycją

To tylko przypadek, czepiacie się
  • 0

#24 Dag

Dag

Plutonowy

• VIP
  • 485 postów

Napisano 25.01.2004 - |13:26|

Źle, że dopuszczona Pita w SGC? No może trza mu było wymazać pamięć? Zna ktoś sposób?

wystarczylo mu nie zdradzac wiecej tajemnic wojskowych. tak sie po prostu nie robi - jak cos jest scisle tajne to jest ŚCIŚLE tajne - a cale to sgc robi sie ledwo-tajne. beznadzieja.

a co do sam i tego kolesia - druga strona medalu- ja mysle ze fani nie chca tez miec nikogo nowego w serialu - grupa jack, sam, teal'c, daniel jest ok - tylko zeby wrocili do dawnej swietnosci :D a chlopak sam to od razu strach ze wsadza kogos nowego do serialu weee..

Osiris  - skąd ona się wzięła w domku Daniela? Książke adresową międzyplanetarną wydali? A w ogóle skąd ona się teleportuje? Ze statku na orbicie? Ze swojej planety? Toż to wystarczy skonstruować kilka tysięcy takich ustrojstw i Ziema jest planetą niewolniczą.

no ja mysle ze zaawansowany technologicznie goauld ma duzo lepsze metody inwigilacji niz ziemskie ;) wiec mogli go jakos znalezc...
teleportowac sie moze ze statku niedaleko gdzies np...
a co do kilku tysiecy teleportow - mozna by to tlumaczyc tym ze nie wiemy tak naprawde co sie dzieje z anubisem.. czy nie walczy moze z pradawnymi albo z kims innym... moze nie ma srodkow i tyle - ozyrys wyprosil jeden teleport - moze anubis nie popieral tego projektu. no w kazdym razie to moze sie trzyma kupy - zalezy od tego jak sie wszystko potoczy w kolejnych odcinkach
  • 0
My jsme Borgove. Budete asimilovani. Odpor je marny.

#25 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 25.01.2004 - |13:57|

Ja myślałem że ten odcinek będzie nudnnny ale mile sie zaskoczyłem :)
Pierwsza myśl jak zaczął sie odcinek : co!!! Sam ma chłopaka a potem w "scenie miłosnej" hehe co sie dzieje.
Potem myślałem że chłoptas po seksie :P wychodzi i dzwoni do kogoś to moja pierwsza myśl on jest z NID i to jego zadanie dowiedziec sie wiecej o sgc ,ale stwierdziłem ze przeciez NID wie o programie!!!To była relacja SAm&Pet.

Daniel&Sara :
Patrze o kur*** co tu robi Osiris,co sie dzieje i ten wątek mnie strasznie zaciekawił co sie stanie dalej.Końcówka serialu była bombowa :D ,wreszcie jakas akcja.

Ocena:
Sam&pet 5/10
d&s 9,5/10
Ogólnie 8/10
Motyw z danielem nakreca cały odcinek a z Sam jest tylko dodatkiem do tego i zapychaczem czasu
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#26 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 25.01.2004 - |14:15|

Odcinek, dla mnie, też nie był nudny, nie zasnąłem przy nim, ale logicznie to wielkie ... Mało rzeczy w logiczny sposób wynika z poprzednich odcinków, liczyć, że wyjaśnią w następnych, chyba to nam nie grozi, widząc jak się scenarzyści odnoszą do nie rozwiązanych wątków. Zastanawiam się, czy nowy chłopak pojawi się jeszcze, czy zniknie w pomroce serialowej?

gulus
  • 0

#27 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 25.01.2004 - |16:13|

Obeżałem i stwierdzam z zadowoleniem że nie jest tak zły , jakby mogło wynikać z poprzednich recenzji :
Wątek Sam i Pete - prawdopodobnie zaczął się niedługo po wydażeniach w Grace , morze żeczywiście wyglądało to na szybki romans , ale jak wynikało z jego słów był w Colorado trochę dłużej ( chyba nikt nie sądzi że dochodzenie to kwestia 1-2 dni ). Po tym ja się dowiedział , najpewniej dostanie ofertę od USAF co do dołączenia do projektu lub zostanie przedstawiony NID (żeby i SGC miało tak swojich ludzi ).
Wątek Osyrys i Daniel : troszeczkę długo szło mu zrozumienie tego co się dzieje , tymbardziej że jak wynikało z jego wypowiedzi doskonale pamiętał to co działo się w snie - Sara w drugim śnie , podrzuciłą mu wskazówkę na to co się dzieje .
Tak więc oceniam na 7 na 10.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#28 ulan

ulan

Kapral

• VIP
  • 241 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 25.01.2004 - |22:37|

No dobra, przetrawiłem ten odcinek i co mi z niego wynikło:

1. kutrcze to jest sf a nie romansidło (miałem ochotę przewijać te "momenty", fragmentami było to tak łzawe, ża az chciało się wymiotować...
2. pomysł z Ozyrysem był niezły, gorzej z sensownym tego przedstawieniem
3. tak sie wszyscy zbulwersowali sie romansem Sam, ze nikt nie zwrócił na jej kreacje...

No nic trzeba czekac na następny odcinek, może on będzie bardziej akcyjny..
  • 0
"Uwielbiam zapach napalmu
o poranku..."

Cytat z filmu "Apocalypse Now"

#29 maksiu

maksiu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 26.01.2004 - |10:43|

Objerzałem Chimere i wnioski sa różne, różniste

1. Wątek Sam-Pet...przesłodzony do granic możliwości, myśle że po reakcji fanów (nie tylko polaków) można się spodziewać że Pet już chyba nie wróci w ósmym sezonie, bo było by to tylko z zyskiem dla całego serialu. Ten związek jest poprostu tak cukierkowy, że aż nieprawdziwy i nierealny. No i dlaczego mieliby wypuścić Pet'a z taka głową naładowaną wiadomościami o SGC. Przecież to materiał źródłowych dla wszelkich organizacji pokroju NID. A skoro jest gliniarzem, bo łatwo będzie się go pozbyć, jedna mała akcyjka i Pet jest martwy, proste prawda, a pozatym fatum Carter nie może się tak zwyczajnie skonczyć.

2. Daniel-Sara/Osiris... super wątek, pokazany bardzo fajnie, wredny Goa'uld wykorzystuje swojego nosiciela do wyciągnięcia informacji o Lost City od Daniela. Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale wydaje mi się że była to samodzielna akcja Osirisa, Anubis o niczym nie wiedzial. W koncu każdy Goa'uld to wrednota i chce jak najwięcej dla siebie. Pozostaje problemem co dalej zrobić z Sarą, wg. mnie powinna zostać w SGC, za duzo wie, żeby mogła zwyczajnie wrocić do życia na zewnątrz SGC. Pozatym, gdyby została w SGC, mógłby dalej rozwijac jej związek z Danielem. Nie są żołnierzami, więc im wolno. No i jeszcze, nie wiadomo co pamięta z pamięci Osirisa, mogłaby byc cennym źródłem informacji. No i wreszcie ostatnia sprawa, przecież nie wolno pozbywać się z serialu najladniejszej aktorki, tak więc przesądzone, Sara zostaje.

3. Kilka słów podsumowania:
gdybym miał ocenić odcinek liczbowo no to dostałby 7/10, ale tylko ze względu na wątek Daniel-Sara/Osiris, dałbym 9/10 i dodatkowo 1 punkt za udział w odcinku Anna-Louise Plowman, ale za Sam-Pet -3punkty...

Pozatym pozostaje pytanie, na które nie było odpowiedzi w serialu, co się stało z symbiorem Osirisa, ukręcili mu głowkę? czy aby napewno?

Użytkownik maksiu edytował ten post 26.01.2004 - |10:44|

• 0

#30 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 26.01.2004 - |14:24|

Obym by złym prorokiem, ale Osiris, Sara i Pet zniknął z serialu, jakby ich nigdy ie było.

gulus z co raz mniejszą dozą nadziei
  • 0

#31 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 27.01.2004 - |18:57|

Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale wydaje mi się że była to samodzielna akcja Osirisa, Anubis o niczym nie wiedzial. W koncu każdy Goa'uld to wrednota i chce jak najwięcej dla siebie.

Wiesz to brzmi sensownie - Osyrys był jednym z system lordów , widział co potrafią żołnieże Anubisa , ma swoje paskudne Ambicje więc prawdopodbnie gwizdnął statek plus teleproter bez wiedzy Anubisa - jeśli dostał by się do skarbnicy technologi pradawnych , to miałby szanse pokonać go w walce , a tym samym ustanowić się najwyszym władcą galaktyki .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#32 Rednecker

Rednecker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 27.01.2004 - |20:44|

Niektórzy bronią tego odcinka... tylko nie wiem dlaczego? Przecież to kicha do potęgi entej!! Nie dość że najgłupszy odcinek sezonu (nie zapeszajmy, mogą byćjeszcze głupsze ) to wg. mnie nominuje do najgłupszych odcinków serii!!!
Wiem że pomysł ze snem Daniela jest ok, wiem również że Osiris podnosi ten odcinek z błota, ale mimo wszystko uważam że to totalne dno!
1. Ten Peter faktycznie jak by wypadł magikowi z kapelusza, nie wiadomo skąd, jak i dlaczego?
2. Po co Sam opowiadała mu całą tę historię o Gwiezdnych Wrotach? Nie ma to innych bajeczek?
3. Jeżeli Osiris faktycznie posiadała prawdziwą tabliczkę, a nie tę fałszywą która niby zdobył Anubis, to dlaczego Anubis o tym nie wiedział? Czyżby grała swoją grę? A jeśli Anubis wiedział, to dysponując tą samą wiedzą powinien ją bez problemu odczytać, prawda? No, chyba że próbowała w jakiś sposób przechytrzyć Anubisa - to dosyć ciekawy wątek...
4. Mother-Ship Osirisa gdzie wylądował? Na księżycu, czy jak?
5. Śmierć Osirisa - no, tego to im nie daruję! Tak fajny wątek, oprócz czego Sara była tak pociągająca jako Osiris... i tak spieprzyć? Nie mówcie mi tylko że nie było innych sposobów zagospodarowania tej postaci!

Wg. mnie scenarzystom brak pomysłów na kolejne odcinki - te które mają wypełniać lukę pomiędzy epizodami ciągnącymi główny wątek serialu. Nie wiem dlaczego wpadli na tak dziwny pomysł, ale tylko się spodziewać odcinka, gdzie SG-1 wpadnie w tarapaty, pomoże im Aris Borch i zaraz potem go jakiś głupi goauld zastrzeli...
  • 0
Pamiętajmy że układy elektroniczne
to też JAKIEŚ "UKŁADY"

#33 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 27.01.2004 - |20:54|

1. Ten Peter faktycznie jak by wypadł magikowi z kapelusza, nie wiadomo skąd, jak i dlaczego?

Nie zgodzę się z toba , jak się dowiedzieliśmy z filmu jest agentem FBI - to tłumaczy jego pracę w terenie - w różnych miastach . Po drugie jest kolegą brata Sam , a znać się moga już od dłuszego czasu - nikt mi nie powie że śledztwo prowadzi się tylko 2-3 dni - a jak sam mówił skończył prowadzić tu sledztwo . wic w czasie prowadzenia mogli się poznać bliżej , a Sam po wydażeniach w Grace , mogła po prostu szukać jakiegoś punktu zaczepienia .

Odpowiedz na 3 : Nie , ona mie miała tej tabliczki , po prostu dowiedziała się (może podsłuchała jakąś rozmowe Anubisa ) i na ziemi uzyskała dokładne potwierdzenie informacji o tabliczce ze snów i wspomnień Daniela . Żeby uzyskać więcej informacji nie potrzebowała fizycznie jej mieć w rękach .

Odpowiez na 4 : A skąd wiesz że przyleciała Ha`Takiem . Może przybyła jakimś miejszym statkiem np: Te`ltac (tak się chyba pisało ) , z urządzeniem maskującym . Stoi on sobie spokojnie na orbicie , a USAF nie dysponuje takim sprzetem aby go wykryć dopuki coś na niego nie wpadnie .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#34 Rednecker

Rednecker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 29.01.2004 - |08:57|

Nie zgodzę się z toba , jak się dowiedzieliśmy z filmu jest agentem FBI - to tłumaczy jego pracę w terenie - w różnych miastach . Po drugie jest kolegą brata Sam , a znać się moga już od dłuszego czasu

Taak, tak tak... w ten sposób robi się z tego druga Dynastia. W kolejnym odcinku będzie mowa o zaginionym bracie-bliźniaku Teal'ca, który rządzi gdzieś w zapadłym zakątku galaktyki jako jakiś kolejny BigGoa'uld i ma się jak najlepiej, aż tu nagle wpada na niego nasza SG-1 i okazuje się że ten brat-bliźniak już od dawna skumał się z Anubisem, tylko że ze względu na podobieństwo do naszego Teal'cia nie wychyla nosa, ale właśnie Anubis chce użyć go jako konia trojańskiego...
albo jeszcze lepiej: nagle, ni z tego ni z owego, mowa o tym że Daniel ma dziecko a co się później w trakcie odcinka wyjaśnia, że nie ze zwykłą kobietą tylko z jakąś hybrydą ludzko-wężową, i że to dziecko nie dość że nie potrzebuje w nocy latarki, to jest jeszcze nadzwyczajne bo potrafi cośtam, cośtam...

Niezłe, nie? :D

Tak naprawdę chodzi mi o to, że dokładanie do serialu postaci wytrząśniętych z rękawa "bo przecież to był kolega jej brata!" w tak zaawansowanym stadium serialu świadczy tylko o tym że scenarzyści po prostu nie potrafią wymyśleć niczego sensownego. To wg. mnie zalatuje koszmarną tandetą! Oj nie postarali się tym razem. Tak a propo, jak się nazywa brat Sam? A już skaszanienie postaci Osirisa, to im kompletnie nie daruję!

Co do punktów 3 i 4 to przyznaję rację, choć nie do końca jeśli chodzi o punkt 4.
Ktoś wcześniej przede mną słusznie zauważył że przecież Asgaard monitoruje naszą przestrzeń powietrzną... Choć z drugiej strony to tak naprawdę nie wiadomo czy Asgaard jeszcze w ogóle istnieje, bo przecież Replikatory mogły do tej pory ich dawno wykończyć, prawda?
  • 0
Pamiętajmy że układy elektroniczne
to też JAKIEŚ "UKŁADY"

#35 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.01.2004 - |14:37|

Chwaląc fakt że w Death Knelll pamiętano o tym że Anubis zdobył miedzy Fallen, a Homecoming wiedzę Jonasa odpowiedziałałem sobie na jedno z pytań tego odcinka!
Skąd Anubis znał tekst tabliczki i wiedział o tabliczce? Od Jonasa!

Brat Sam nazywa się Mark
Log65: Happy camper

#36 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 29.01.2004 - |17:29|

Ktoś wcześniej przede mną słusznie zauważył że przecież Asgaard monitoruje naszą przestrzeń powietrzną... Choć z drugiej strony to tak naprawdę nie wiadomo czy Asgaard jeszcze w ogóle istnieje, bo przecież Replikatory mogły do tej pory ich dawno wykończyć, prawda?

Zasadniczo tak , ale należy pamiętać że my sami mamy przynajmiej 2 statki tego typu , ponad to z jednego takiego statku został napęd przemontowany do X-303 Prometheus i zawsze mogli przybyć Tok`ra z prezentem w postaci takiego pojazdu :) . Po drugie Asgard jest troszeczke zajety wymyślaniem sposobu na replikatory więc na 1 jednostkę tego typu raczej nie zwruci znacznej uwagi , po prostu stwierdza że czymś takim morze przybyć tuzin Jaffa i 1 Goa`uld , wiec niejest to nic z czym sobie nie poradzimy :) .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#37 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 03.02.2004 - |14:25|

Jest ok.Nie rozumiem niektórych ludzi,którzy powiedzieli że ten odcinek jest do bani.Był naprawdę ciekawy.Fakt faktem,ze to kolejny pod rząd o Carter i jej rozterkach,ale wreszcie kogoś znalazła B) Rozumiem shipperów.To nie Jack,ale Peter całkiem spoko gostek.I dobrze się stało,nie będzie telenoweli.Widać po Jacku,że się trochę przejął ale znajdzie inną.Samanta natomiast no cóż,chyba się zakochałą :o Ogólnie odcinek na poziomie z wątkami miłosnymi.Dobrze,że odzyskano Sarę,teraz Daniel będzie kogoś miał :lol: Na 10 daję 7 :ph34r:
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#38 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 08.02.2004 - |11:00|

@ obi - replikatory na jakis czas sa załatwione, właczono urzadzenie temporalne które zatrzymało/spowolniło dla nich czas i asgard ma czas na wymyślenie sposobu eliminacji zagrozenia. Nie musza sie spieszyc a skoro monitorowali przestrzen wokół Ziemi jak prowadzili wojne to teraz nei prowadzac wojny tym bardziej powinni monitorowac....

Odnosnie odcinka - powiem tak właczyłem ten odcinek do poogladania ale tak mnie "zafascynował", ze w trakcie ogladania go robiłem 150 innych czynnosci :). Zero jakis akcji, do tego widze brata DeLuis, zakochana Sam i Sare - kurcze jakos przestałem byc entuzjasta Sary, jakos tak dziwnie wygladała , osobiscie wole ja jako kobiete -vampa czyli jak miała w sobie wężyka.....

Pora na ocene - w skali serialu daje odcinkowi 3/10 a w skali 7. serii 5,5/10
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#39 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 08.02.2004 - |13:16|

A ja do końca niemogę dać wiary, że wszyscy Replikatorzy dali się zwabić w jedno miejsce. Przecież ich są miliony, a może miliardy. I byli rozproszeni w przynajmniej dwóch galaktykach.

gulus z nadzieją, że czegoś nie przeoczył
  • 0

#40 gazeboo

gazeboo

Starszy kapral

• VIP
  • 341 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 08.02.2004 - |15:58|

A ja do końca niemogę dać wiary, że wszyscy Replikatorzy dali się zwabić w jedno miejsce. Przecież ich są miliony, a może miliardy. I byli rozproszeni w przynajmniej dwóch galaktykach.

I co z tego? Android dzieki któremu azgard był zdolny do zwabienia replikatorów był twórcą tych parszywych robali. Ona je stworzyła i kontrolowała, ona nakazała im replikować się, więc dlaczego nie mogłaby nakazać im przybyć do niej? W końcu były one stworzone, aby ją bronić.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych