A ja myśle że oboje nie macie racji... moim zdaniem chodzi o to że Anubis jak każdy Gouard z władców jest zbyt zadufany
Owszem gdybyś to powiedział dwa posty wcześniej... ale ja zaznaczyłem:
Troch namieszane, jednak Goauldowie mają słabość - tą arogancję - i myślą że im zawsze wszystko wychodzi.
tu sie zgodze
--------
no nie wiedzieli za bardzo o bazie, bo dopiero co ja odkryli
Ale nie sądzę by w każdej bazie Anubis nagle wymyślał nowy system otwierania drzwi :>
Np. w scenie gdy Anubis dowiaduje sie o zniknieciu z laboratorium Zolnierza (Jacob) - kamera filmuje go na balkoniku - i juz z gory wiadomo na co patrzy.
Sorki, ale najwyraźniej dobry jesteś... bo ja myślałem że patrzy prze okno na lawe lub flotę statków :].
przyprawila mnie o mdlosci. Byla ona zrobiona od niechcenia na [beeep] sie.
Owszem, w momencie gdy już wszyscy przyklęli trochę to dziwacznie wyglądało (znaczy tak samo) jednak nie narzekam.... było dobrze.
. Biorąc pod uwagę, czas jaki producenci mieli, spodziewałem się czegoś znacznie lepszego
LOL ROTFL... Jaki czas???!!!
Oni mają od lutego do września kręcenie z małą przerwą dla aktorów latem.
Pamiętajcie też że kolejność kręcenia odcinków nie jest równoznaczna z kolejnością emisji.
Odcinki były kręcone w takiej kolejności, (chociaż i w tej kolejności trzeba zaznaczyć że nie raz były kręcone trzy odcinki na raz)
1. Fragile Balance (03) (odcinek bez RDA)
2. Fallen (01)
3. Homecoming (02)
4. Orpheus (04)
5. Revisions (05)
6. lifeboat (06)
7. Space Race (08)
8. Enemy Mine (07)
9. Avenger (09)
10. Birthright (10)
11. Heros2 (18)
12. Evolution1 (11)
13. Evolution2 (12)
14. Fallout (14) (ten odcinek był kręcony z dwoma innymi równolegle - jak stwierdizł RDA na chatcie)
15. Heros1 (17)
16. Grace (13) (dużo AT)
17. Death Knell (16) (zapewne mało AT)
18. Chimera (15)
19. Lost City1 (21)
20. Lost City2 (22)
21. Ressuraction (19) (odcinek prawdopodobnie bez RDA)
22. Innaguration (20) (odcinek też prawdopodobnie bez RDA)
Osobiście typuje że Heros2 będzie super i Lost City :>