Spoilery i newsy - sezon czwarty
Napisano 01.04.2008 - |14:22|
Napisano 01.04.2008 - |21:27|
Latająca głowa w Kronikach Sary Connor, odcięta głowa w PB. Normalnie odcięte głowy są trendy.
Hahahaha... to może Clarka ze Smallville albo Johna z New Amsterdam też pozbawią głowy:)
Napisano 02.06.2008 - |19:07|
T-bag mogl sobie 2 razy reke przyszywac, to Sarah moze glowe jeden raz
A co, ma byc gorsza ?
Niestety widac wielka desperacje producentow, skoro rzucaja takim miesnym spojlerem!
Nachapac sie póki mozna, póki jeszcze malolaty kochaja sie w Wencie !
Pierwsza część Twojej Dan wypowiedzi mnie rozbawiła ale 2'giej nie rozumiem ... wydaje mi się ze to dobrze ze reżyserzy chcą "podkręcić" atmosferę i robią to w kierunku jaki podoba się widzom - więc moim zdaniem jest OK ...
Napisano 26.06.2008 - |12:53|
Napisano 26.06.2008 - |12:59|
Napisano 29.07.2008 - |11:23|
Pierwsza część Twojej Dan wypowiedzi mnie rozbawiła ale 2'giej nie rozumiem ... wydaje mi się ze to dobrze ze reżyserzy chcą "podkręcić" atmosferę i robią to w kierunku jaki podoba się widzom - więc moim zdaniem jest OK ...
Gdyby serial mial dobre notowania, to fakt powrotu Sahry trzymany bylby w najwiekszej tajemnicy!
A skoro sami producenci wala spojlery takiego kalibru, to nie moze dziac sie dobrze.
Tak, nie pokazano twarzy tej glowy (haha, niezle to brzmi!), ale przeciez Linc musial zauwazyc, czy to glowa Sahry czy jakiegos manekina.
No jak mozna bylo przyjac, ze usmiercono bliska osobe, a nawet nie spojrzec na dowod tego ?
Ale nie ma co wiecej o tym dyskutowac, serial od jakiegos czasu jest juz science fiction, gdzie przyszywanie rak i glow jest na porzadku dziennym
Napisano 30.07.2008 - |19:08|
Genesis
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych