Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szóstka Oceanic

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
51 odpowiedzi w tym temacie

#21 Mario4all

Mario4all

Szeregowy

• Użytkownik
  • 57 postów
  • MiastoRadomsko

Napisano 08.02.2008 - |21:48|

Sayid zapewne będzie pilotował helikopter i jeśli wizja Desmonda jest prawdziwa to ja bym dodał do składu Claire a trzecia osoba to również podtrzymuję wersję tj Jonasz czyli Michael.

Użytkownik Mario4all edytował ten post 08.02.2008 - |21:49|

• 0

#22 misi0r

misi0r

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 09.02.2008 - |09:55|

ja uważam, że 7 osobą, jako nie z pasażerów Oceanic będzie Ben, inaczej na pewno nasza szóstka rozbitków nie znalazłaby się znów w normalnym świecie. Raczej nie będzie to Juliet, gdyż Jackie kręciłby się koło niej.
  • 0

#23 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 09.02.2008 - |10:12|

Szóstka jest znana:

Spoiler

nie jest pewny nr 7, do wyboru jest kilka opcji:
Spoiler

:)

skąd wiesz ze tak będzie ?? a co z Saywerem? jak przeciez w ostatnim odcinku 3 sezonu rozmawiała kate z Jack i mówiła ze musi do niego wrocic itp wnioskuje ze tu na bank chodziło o Saywera.
  • 0
[size=1]10.0 - Friends, Stargate SG-1, X-Files
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island

#24 Malutka

Malutka

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 09.02.2008 - |11:21|

skąd wiesz ze tak będzie ?? a co z Saywerem? jak przeciez w ostatnim odcinku 3 sezonu rozmawiała kate z Jack i mówiła ze musi do niego wrocic itp wnioskuje ze tu na bank chodziło o Saywera.

powiedziala, ze jesli nie wroci, to ON bedzie sie zastanawial, gdzie jest... szczerze mowiac, to ostatnio przyszlo mi do glowy, ze jesli rzeczywiscie mialaby byc w ciazy, to mogloby chodzic po prostu o jej synka... nie sadze, zeby Sawyer mial sie wydostac, a jesli nawet juz, to majac problemy z prawem bardzej przez jakis "przemyt", poza medialnym rozglosem Oceanic 6
  • 0

#25 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 09.02.2008 - |15:25|

powiedziala, ze jesli nie wroci, to ON bedzie sie zastanawial, gdzie jest... szczerze mowiac, to ostatnio przyszlo mi do glowy, ze jesli rzeczywiscie mialaby byc w ciazy, to mogloby chodzic po prostu o jej synka... nie sadze, zeby Sawyer mial sie wydostac, a jesli nawet juz, to majac problemy z prawem bardzej przez jakis "przemyt", poza medialnym rozglosem Oceanic 6

Spoiler

• 0
Living is easy with eyes closed

#26 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 10.02.2008 - |11:52|

niby dlaczego przez „przemyt”. czyżbym o czymś zapomniał? miał problemy z prawem ale nie groził mu areszt. był chyba po prostu deportowany do USA. gorzej z Kate. szeryf eskortował ja do stanów. na pewno groziło jej sporo latek za kratkami. prędzej tu bym się dopatrywał jakiegoś przemytu. W "Through The Looking Glass" rozmawiała sobie normalnie z Jackiem. pewnie ofiarowali jej nową tożsamość. w 1 odcinku 4 sezonu czarnoskóry mężczyzna proponował Hurleyowi przeniesieni do lepszego szpitala psychiatrycznego. robił za dużo zamieszania i nie wiadomo co mógł wygadać więc prawdopodobnie chcieli mieć go pod kontrolą. podobnie zrobili z Kate. nowa tożsamość za milczenie. dlatego właśnie bardziej by mi pasowała do osoby nie wliczanej do 6 Oceanic.

Użytkownik confidence man edytował ten post 10.02.2008 - |11:55|

• 0

#27 Axtezim

Axtezim

Szeregowy

• Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 10.02.2008 - |12:02|

Co do Sawyera to wątpię, aby znajdował się w tej szóstce, dlaczego? Moim zdaniem spodobało mu się życie na wyspie, w normalnym świecie(jeśli tak to można nazwać) był szmuglerem, ale nic poza tym, nic go tam nie trzymał. A w odcinku 4x02 Ben powiedział

"James, spójrz na siebie.
Na tej wyspie jesteś odważny,przystojny. Jesteś kimś.
Ale gdybyś poszedł z nimi...
W normalnym świecie,
taki mierny oszust jak ty nie pokona znakomitego chirurga."

Dlatego też Sawyer chciał go zabić, bo w sumie powiedział mu prawdę, która go bolała.

A w odcinku 4x01 swoją decyzją również pokazał, że chce zostać.

Ja bym tu obstawiał kogoś innego, he tylko kogo ;P

Btw, Witam wszystkich na forum! :)

Użytkownik Axtezim edytował ten post 10.02.2008 - |12:02|

• 0

#28 Malutka

Malutka

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 10.02.2008 - |13:15|

niby dlaczego przez „przemyt”. czyżbym o czymś zapomniał?

sorki, zgubilam chyba przecinek w swoim poscie, chodzilo mi o to, ze to on musialby zostac w jakis sposob przemycony z wyspy, bo otwarty powrot w blysku fleszy wiazac by sie mogl np z aresztowaniem=> dlatego nawet jesli wydostal sie z wyspy, to poza naglosniona szostka

Użytkownik Malutka edytował ten post 10.02.2008 - |13:16|

• 0

#29 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 10.02.2008 - |17:41|

sorki, zgubilam chyba przecinek w swoim poscie, chodzilo mi o to, ze to on musialby zostac w jakis sposob przemycony z wyspy, bo otwarty powrot w blysku fleszy wiazac by sie mogl np z aresztowaniem=> dlatego nawet jesli wydostal sie z wyspy, to poza naglosniona szostka

chyba wiem o co ci chodzi, ale nie rozumiem dlaczego Sawyer miałby być aresztowany po powrocie z wyspy? :P za co dokładnie?

Użytkownik confidence man edytował ten post 10.02.2008 - |17:46|

• 0

#30 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 10.02.2008 - |18:05|

chyba wiem o co ci chodzi, ale nie rozumiem dlaczego Sawyer miałby być aresztowany po powrocie z wyspy? :P za co dokładnie?

Może przez to, że wszystkie oszukane kobiety zobaczą go jednocześnie w TV łącznie z prawdziwym nazwiskiem? :P

Użytkownik garus edytował ten post 10.02.2008 - |18:05|

• 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#31 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 10.02.2008 - |18:32|

Może przez to, że wszystkie oszukane kobiety zobaczą go jednocześnie w TV łącznie z prawdziwym nazwiskiem? :P

hehe, słusznie :P o tym nie pomyślałem :rolleyes: trochę by dostał jak by go tak wszystkie oskarżyły
  • 0

#32 Mundi66

Mundi66

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 21.02.2008 - |15:37|

no wiadomo że na pewno to beda:Hugo,Jack,Kate i Saiyd.Myśle ze dołączy do nich Sun(z nienarodzonym dzieckiem+1)badz zaopiekuje sie Aronem(Claire zginie).Jin poniesie pewnie śmierć w jakiejs szlachetnej misji majacej na celu uratowanie Sun.A co z Michaelem i Waltem?(możliwe że ze wzgledu na specjalne zdolnosci Walta zdecyduje sie jednak na stały powrot na wyspe)Teraz kto był w trumnie?Ważną wskazówką jest że nikt nie przyszedł na pogrzeb(czy cokolwiek to było) .Moim zdaniem mógłby to być tylko Ben(brak rodziny,przyjaciół itd),ewentualnie Saywer albo Locke(ale oni raczej nie powrócą-brak miejsc w Oceanic Six-lol) lub ewentualnie ktoś kogo jeszcze nie znamy.Michael raczej nie-taki aspołeczny to on chyba nie był żeby nikt nie zjawił sie na jego pogrzebie.W takim razie kim jest tajemnicza postać która czeka na Kate w domu?Wcześniej myślałem że to Saywer ale skoro ten nie wróci to kto?Ben?Według mojej teori jest w trumnie wiec raczej cieżko by mu było!Znowu może być to ktoś zupełnie obcy ale to raczej troche na skróty.Może jednak w Oceanic six znajdzie sie Sun i Saywer którego jednak namówi Kate!?.Jak narazie za mało informacji żeby coś sensownego stworzyć.Trzeba poczekać do odcinka 7 który pewnie wiele wyjaśni.
  • 0

#33 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 21.02.2008 - |22:42|

hehe, słusznie :P o tym nie pomyślałem :rolleyes: trochę by dostał jak by go tak wszystkie oskarżyły

I za co go oskarza? Za naiwniactwo? Bez dowodow? Raczej nie. A Kate... cora bardziej mi sie ona z Sawyerem widzi. Tym bardziej, ze na tej wyspie ma nowe zycie...ustatkuje sie. Sam Szeryf Federalny, ktory ja eskortowal powiedzial, ze przestanie ja scigac dopiero wtedy, jak ona sie ustatkuje, jak zmieni swoje zycie, zakocha sie. I dopiero na Wyspie przestal ja scigac. Niewazne, ze przeszkodzilo mu w tym jego wlasne kopniecie w kalendarz. Tak sie stalo i ju. Destiny.
  • 0
Living is easy with eyes closed

#34 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 22.02.2008 - |04:08|

Aaronem zaopiekowala sie Kate i przedstawiany jest jako jej Syn. Chyba jednak on nie jest wliczany do Oceanic Six, gdyz nie lecial samolotem. Strasznie sie to skomplikowalo po Eggtown.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 22.02.2008 - |04:09|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#35 Malutka

Malutka

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 22.02.2008 - |11:57|

hehe, told you so! mialam racje, ze dzieciak, chociaz rozwiazanie, o jakiego dzieciaka chodzi zaparlo mi na chwile dech w piersiach... tez nie wydaje mi sie, zeby Aaron nalezal do oceanic 6, ale tu pojawia sie pytanie - czy opinia publiczna uwaza go za syna Kate? bo przeciez wiadomo, ze nie leciala w zaawansowanej ciazy, a chlopaczek jest troche za duzy, zeby mial zostac poczety, urodzony i odchowany juz nieco "w miedzyczasie"... wiec moze wiadomo, z eto syn Claire i nalezala ona do 2 osob, ktore oficjalnie nie przezyly na wyspie, a Aaron rzeczywiscie zostal uznany za "pelnoprawnego" uratowanego
ojj, nie moge sie doczekac otwarcia watku o odcinku, naprawde pokomplikowal sprawe ocalonych
  • 0

#36 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 22.02.2008 - |12:04|

hehe, told you so! mialam racje, ze dzieciak, chociaz rozwiazanie, o jakiego dzieciaka chodzi zaparlo mi na chwile dech w piersiach... tez nie wydaje mi sie, zeby Aaron nalezal do oceanic 6, ale tu pojawia sie pytanie - czy opinia publiczna uwaza go za syna Kate? bo przeciez wiadomo, ze nie leciala w zaawansowanej ciazy, a chlopaczek jest troche za duzy, zeby mial zostac poczety, urodzony i odchowany juz nieco "w miedzyczasie"... wiec moze wiadomo, z eto syn Claire i nalezala ona do 2 osob, ktore oficjalnie nie przezyly na wyspie, a Aaron rzeczywiscie zostal uznany za "pelnoprawnego" uratowanego
ojj, nie moge sie docekac otwarcia watku o odcinku, naprawde pokomplikowal sprawe ocalonych

Opinia nied wiedziala, czy leciala w zaawansowanej ciazy. Wiedzial to Mars, ale wszelkie informacje o Kate zginely wraz z nim na Wyspie.Jesli szostce udalo sie oklamac caly swiat (Jack w sadzie lze jak z nut) w sprawie przebiegu katastrofy, mogli tez klamac o ciazy Kate.

Otwierajcie watek|
  • 0
Genesis

#37 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 22.02.2008 - |15:33|

Na razie wszystko pasuje do tego, co pisałem tutaj:

Szóstka jest znana:

Spoiler

nie jest pewny nr 7, do wyboru jest kilka opcji:
Spoiler

:)

Mamy znaną czwórkę: Kate, Jack, Hurley i Sayid
Do tego jeszcze te 2 osoby:
Spoiler

Jako numer 7 z podnych wyżej wyszedł teraz: Aaron.
  • 0
Master of possimpible ;)

#38 Mundi66

Mundi66

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 22.02.2008 - |17:36|

całkiem możliwe że w realnym świecie czas płynie szybciej(mogły tam minąć np 2 lata).To by wyjaśniało dlaczego opinia publiczna dała sie nabrać że Aaron jest synem Kate.Mogła zajśc w ciąże na wyspie i go tam urodzić.
  • 0

#39 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.02.2008 - |17:16|

W ostatnim Podcascie Damon i Lidelof wspomnieli, ze maja z soba figurki calej szostki. Wynika z tego, ze to nie tylko postacie pierwszoplanowe, ale te popularne, ktore doczekaly sie figurek. Czy ktos zna liste figurek?
  • 0
Genesis

#40 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 28.02.2008 - |17:59|

Obawiam się, że wszyscy znani nam bohaterowie mają figurki...
Chyba nie spodziewasz się, że w Oceanic Six będą znajdowali się Steeve lub Scott (lub ludzie ich pokroju) ? :P
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych