Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 071 - S04E01 - The Beginning of the End

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
332 odpowiedzi w tym temacie

#21 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 01.02.2008 - |12:50|

Santiago, z którego momentu jest ta scena?
Bo za nic sobie jej nie mogę przypomnieć :P.
Grzebul, ten rysunek na pewno widzieliśmy. Pamiętam go :). Ale skąd nie wiem ;P.
  • 0

#22 Santiago

Santiago

Kapral

• Email
  • 170 postów
  • MiastoThe Swan

Napisano 01.02.2008 - |12:53|

Santiago, z którego momentu jest ta scena?

Początek, FF Hugo, jak siedzi w pokoju do przesłuchań.
  • 0
"If we can't live together, we're gonna die alone."

#23 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 01.02.2008 - |13:10|

Nawet się nie kapnęłam, że to Charlie xD!
Widać tak byłam zaaferowana początkiem 4 seoznu :).
  • 0

#24 Campos

Campos

Szeregowy

• Użytkownik
  • 34 postów
  • MiastoSOUTH - EAST

Napisano 01.02.2008 - |13:17|

link
Na stronie ABC sa dwa nowe sneak peaki, polecam.
Kurde znowu trzeba czekac, ale tym razem tylko tydzien.
naprawde świetny odcinek dzisiaj był

Użytkownik Campos edytował ten post 01.02.2008 - |13:18|

• 0

#25 ilidian

ilidian

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 01.02.2008 - |13:19|

Ja za to mam pytanie z innej bajki, czy czasem pierwszy odcinek 4 sezonu nie miał trwać 2 godziny?
  • 0

#26 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 01.02.2008 - |13:35|

Nie.
1 odcinek był odcinkiem przypominajką :).
  • 0

#27 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 01.02.2008 - |14:02|

Niezły wstęp do tego co będzie później. :)

ps. może ktoś wie co mówiły "duchy"?
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#28 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 01.02.2008 - |14:03|

Spadochroniarz na końcu to Minkowski?
Bo jeśli nie, to skąd znał imię Jacka?

Po białych adidasach Christiana Shepharda mamy kolejny znak zapytania - dlaczego Charlie w wizjach Hurleya ma krótkie włosy? Trochę inaczej wyglądał jak zginął...

@Metallfish

Zaczynam się zastanawiać czy to nie Hugo był w trumnie z finału. Teraz chciał wrócić. Później Jack...

Wszystko by pasowało, tylko nie ten wymiar trumny... :lol: Chyba że Grubasek się nagle skurczył...
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#29 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 01.02.2008 - |14:17|

Spadochroniarz na końcu to Minkowski?

Po białych adidasach Christiana Shepharda mamy kolejny znak zapytania - dlaczego Charlie w wizjach Hurleya ma krótkie włosy? Trochę inaczej wyglądał jak zginął...

@Metallfish

Wszystko by pasowało, tylko nie ten wymiar trumny... :lol: Chyba że Grubasek się nagle skurczył...

Ten spadochroniarz to nie minkowski lecz Faraday.

W trumnie to opewnie nie Hurley. Mial co prawda ponad rok by schudnac, ale i tak trumna wydawala sie za mala. Wiemy, ze z wyspy uratowalo sie szesciu (Oceanic Six). Personalia tzrech juz namy: Jackl, Kate i Hurley. Kim sa pozostali? Trudno zgadnac. Byc moze ktos, kto chcial na Wyspie zostac, a zostal pzrez jacka zmuszony do ewakuacji i teraz Jack ma z tego powodu wyrzuty sumienia.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#30 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 01.02.2008 - |14:21|

Raczej wszyscy z jego ekipy znają imiona Jacka i Kate, raczej nie trzymają tego przed sobą w tajemnicy :P

dlaczego Charlie w wizjach Hurleya ma krótkie włosy

Boone w wizjach Locke'a też jest zupełnie inny...

Dlaczego Rose mówi : "I'm not going anywhere with that man"? Przecież ona nie ma żadnej zwady do Locke'a.

Kiedy Jack i Kate lecą do rozbitka, gdzie jest reszta tych, co z nimi została? Gdzie Sayid, Juliet, Des itd..?

Dlaczego Naomi skłamała Minkowskiemu?
Czyżby.. dowiedziała się, że Locke wie, kim oni są, ale nie chciała, żeby Kate też to zrozumiała? Czyżby gadka o siostrze była jakimś kodem w stylu "oni wiedzą, czas na plan B" ?
  • 0

#31 EDiSON

EDiSON

Kapral

• Email
  • 230 postów

Napisano 01.02.2008 - |14:24|

slaby start - poprzedni sezon lepiej sie zaczal
  • 0

#32 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 01.02.2008 - |14:34|

Dlaczego Rose mówi : "I'm not going anywhere with that man"? Przecież ona nie ma żadnej zwady do Locke'a.

Byc może dla tego, że z zimną krwią zabił kobietę, która jak się wydawało przybyła na Wyspę, by wszystkich uratować.
  • 0
Genesis

#33 katja

katja

Grupa Hatak

• Grupa Hatak
  • 704 postów
  • MiastoArrakis

Napisano 01.02.2008 - |14:57|

ten serial jest fajny, nie mam zielonego pojęcia, co się w nim może stać, jak się to może skończyć i co będzie w następnym odcinku ;d
[nie czytam spoilerów etc. etc.]

ogólnie rzecz biorąc powiem, że daję 8.0 za start, kompletną zmianę i jako wyraz mojej aprobaty dla kierunku, w którym zaczyna się toczyć akcja

Użytkownik katja edytował ten post 01.02.2008 - |14:57|

• 0
GG/L/MC/SS d+x s: a--- C+++(++++) !U--- P L---@ !E W+++ N- !o K--? w+ !O !M !V
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**

I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.

#34 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 01.02.2008 - |15:01|

nie czytam spoilerów etc. etc.

Właśnie do mnie dotarło, dlaczego jestem trochę zawiedziony.
Genialne! Od dziś ja też postaram się ich nie czytywać. Sneekpeeki też chyba trzeba zacząć sobie odpuszczać...

BTW ten eskimos był chyba w telewizji. Szukam...

Użytkownik Grzebul edytował ten post 01.02.2008 - |15:03|

• 0

#35 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 01.02.2008 - |15:20|

Jak zwykle mocno wszystko pokręcone. Trochę zawiodłem się początkiem. Poprzednie dwa sezony przyzwyczaiły do naprawdę ciekawych początków tutaj było trochę inaczej. 6 wydostało się z wyspy ale czy reszta zginęła czy została na tej wyspie? Bo wygląda na to drugie. Ogólnie jest dobrze (mogło być zawsze gorzej). Teraz czekam na tydzień na wersję HD w Nce (niestety mój komp za słaby na ripy w x264).
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#36 kuruku

kuruku

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 01.02.2008 - |15:22|

Wydarzenia na wyspie były średnie. Odcinek budowały jedynie FF, które dały nam kilka odpowiedzi dotyczące przyszłości. Teraz jestem pewien (może trochę za mocno powiedziane), że akcja 5 albo 6 sezonu będzie osadzona po flashforwardach.
Moja ocena: 7/10
  • 0

#37 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 01.02.2008 - |15:24|

ten serial jest fajny, nie mam zielonego pojęcia, co się w nim może stać, jak się to może skończyć i co będzie w następnym odcinku ;d
[nie czytam spoilerów etc. etc.]

Bez czytania spoilerow można także wiele wywnioskować, uwaznie oglądając pierwszy odcinek. Daje on dobre pojecie co sie bedzie dziac na Wyspie pzrez nastepne kilka odcinków:
Podzał na chcących ukryc się i zostać i chcących Wyspe opścic korzystając z pomocy frachtowca sie pogłebi. Grupa Locka prawdopodobnie będzie pzreszkadzać. Beda więc wzajemne podchody. Grupa Jacka będzie musiała walczyć o wydostanie się.

Wiemy, że wydostanie się zaledwie sześciu z czego personalia tzrech już znamy, kolejnych odcinkach dowiemy się o kolejnych - ja stawiam na Sayid, Sun i Michael. Mozna się spodziewac kilka tragedii i smierci. Ja stawiam na śmierć Jin'a i Claire.

To wszytsko wydedukowałem z treści odcinka, cześc to niczym nie podparte przeczucia.
  • 0
Genesis

#38 Oniell

Oniell

Szeregowy

• Email
  • 42 postów

Napisano 01.02.2008 - |15:26|

Moim zdaniem dobry odcinek przynajmniej jako 1 w sezonie. Nie za duzo, nie za malo informacji (w ogole jakies byly? :P ) i lekki chaos w serialu za szybko przeskakiwano ze sceny na scenę. Jednak najbardziej mnie denerwowalo to ze zaledwie pare scen bylo na wyspie a chyba przez 3/4 odcinka byly FlashForwardy. :mellow: Daje 8/10
  • 0
Profil użytkownika:

b ) użytkownik może w sygnaturze umieścić treść o długości 384 znaków w czcionce o wielkości maksymalnej 4.

#39 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 01.02.2008 - |15:38|

Ten odcinek można by zmieścić w 3x23, oceniam na 8/10. Komicznie brzmi tytuł pierwszego odcinka czwartego sezonu wiedząc, że sezonów będzie 5 lub 6 ;p
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#40 KUKA1

KUKA1

Szeregowy

• Użytkownik
  • 36 postów
  • Miastoz doopy

Napisano 01.02.2008 - |15:43|

Troche chore wg mnie, jest to że naomi dostaje nożem w plery w miejsce gdzie się znajduje kręgosłup, główna aorta oraz serce, po czym niezauważona znika i próbuje ich zmylić roznosząc dwa oddzielne ślady, ucieka dość daleko, wchodzi na drzewo i se siedzi a zaraz potem umiera :huh:
a odcinek ocenam na 7/10
  • 0

Lost Kible - LINK

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Bing (1)