Niezły epizod. Mam nadzieję, że wątek z Maybourne się rozwinie i będzie ciekawy i fascynujący... ocena odcinka 8/10
Odcinek 062 - S03E18 - Shades of Grey
Rozpoczęty przez
kwiatek
, 17.07.2004 - |15:38|
21 odpowiedzi w tym temacie
#21 Gość_Lowrey23_*
Napisano 05.03.2009 - |15:47|
Napisano 02.05.2011 - |20:08|
O kurna, strasznie zakręcony ten odcinek, no ale... dzięki temu mi się podobał! Zwłaszcza za nieprzewidywalne zakończenie!
Przemiana O'Neilla: kurcze, początkowo myślałem, że zaraz się okaże, że znowu coś do jego mózgu weszło, albo że to nie on, tylko jego klon. Ale jak zaczynali pokazywać jego późniejsze losy, to myślę sobie: "O kurcze! WTF?! Jeżeli zakończą to tak, że pod koniec O'Neill ich wszystkich przeprosi i go przyjmą, to... po prostu tragedia!". Ale na szczęście sprytnie się wywinęli.
No i Maybourne został zrobiony w bambuko. Ciekawe, jaką miał minę, gdy się o tym wszystkim dowiedział.
Przemiana O'Neilla: kurcze, początkowo myślałem, że zaraz się okaże, że znowu coś do jego mózgu weszło, albo że to nie on, tylko jego klon. Ale jak zaczynali pokazywać jego późniejsze losy, to myślę sobie: "O kurcze! WTF?! Jeżeli zakończą to tak, że pod koniec O'Neill ich wszystkich przeprosi i go przyjmą, to... po prostu tragedia!". Ale na szczęście sprytnie się wywinęli.
No i Maybourne został zrobiony w bambuko. Ciekawe, jaką miał minę, gdy się o tym wszystkim dowiedział.
Podsumowanie całego "Dextera":
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych