Skocz do zawartości

Zdjęcie

Koniec Heroes?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
71 odpowiedzi w tym temacie

#21 aragonis

aragonis

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 23.03.2008 - |22:48|

no to dobra informacja ale sezon 2 zgodzę się że trochę zboczyli z toru, za dużo wszystkiego wklecili w ten sezon, trochę im to nie wyszło ale 1 było mocna. Czekam na kolejne odcinki.
  • 0

#22 Jarekk

Jarekk

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoBełchatów/Wrocław

Napisano 03.04.2008 - |12:45|

Po ogłoszeniu ramówki przez NBC na sezon 2008/2009 można być już pewnym na 100%, że Heroes wraca w poniedziałek 1 Września 2008.
  • 0
6.0 House, Six Feet Under, Lie To Me,
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.

#23 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 04.04.2008 - |08:10|

Nie będzie jednak Heroes: Origins.
  • 0
http://magory.net - moja strona

#24 Jarekk

Jarekk

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoBełchatów/Wrocław

Napisano 04.04.2008 - |13:26|

Ben Silverman, wiceprezes kanału NBC, zdradził że serial "Heroes" powróci na antenę w połowie września. 3. seria "Herosów" zaliczy mocne wejście, gdyż serial dostał jednego wieczoru aż trzy godziny antenowego czasu!
Serial powróci dokładnie w poniedziałek 15 września w trzygodzinnym pokazie. Pierwsza godzina zostanie poświęcona na klip zachęcający do oglądania serii, a kolejne dwie na season premiere! To oznacza, że na samym początku fani "Herosów" dostaną aż dwa nowe odcinki jednego wieczoru.

Jest już też pewne, że zrezygnowano z realizacji projektu "Heroes: Origins". - Uznaliśmy, że lepiej skupić się na projekcie serialu i uczynić go jak najlepszym, niż zaczynać kolejną serię - argumentuje tę decyzję Silverman.
  • 0
6.0 House, Six Feet Under, Lie To Me,
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.

#25 aragonis

aragonis

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 04.04.2008 - |21:01|

Heroes Will Air In A Block

NBC's returning genre shows--Heroes, Chuck and Medium--will each air a full complement of original episodes next season, in contrast to this year's strike-truncated season, with Heroes and Chuck set to air without repeats for 13 episodes.

The announcements came at the network's presentation to advertisers in New York on April 2.

"We not only have the biggest star of TV, we have movie stars on NBC," Ben Silverman, co-chairman of NBC Entertainment and Universal Media Studios, said during the presentation. "The talent on NBC are the breakout talent and the cultural, relevant, leading icons of all of television. It's a hallmark of what we do, and as you'll see, ... all of your favorites are coming back."

Heroes will return to the schedule on Sept. 15 with an hourlong clip show premiering at 8 p.m. ET/PT and a two-hour season premiere airing at 9 p.m., its regular timeslot.
  • 0

#26 toooomelo

toooomelo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 04.05.2008 - |06:41|

Po ogłoszeniu ramówki przez NBC na sezon 2008/2009 można być już pewnym na 100%, że Heroes wraca w poniedziałek 1 Września 2008.

Do połowy września jeszcze daleko. Ale jest to dobra nowina. Już się nie mogę doczekać.
A do czasu premiery 3 sezonu, chyba obejrzę całość jeszcze raz :lol:
  • 0
[url="http://userbars.pl/Internet-i-WWW/Userbar/23900,Napisy.htmRegulamin%20>%20Profil%20użytkowniaka%20>%20podpunkt%20b)%5burl="http://userbars.pl/Internet-i-WWW/Userbar/23835,Nast.htm"]Dołączona grafika[/url]

#27 matador

matador

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 02.06.2008 - |21:57|

ja już w telefonie sobie przypomnienie ustawiłem, mam nadzieje ze sezon 3 bedzie super. ciekawe czy sylar odzyska wszystkie siły. a co powiecie o trailerach? niby nie wszyscy dobrzy bedą dobrzy i nie wsyscy źli beda źli:)
  • 0

#28 michelangelo

michelangelo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 23.04.2009 - |23:16|

Trzeci sezon już prawie zakończony, ale wiemy, że będzie czwarty. Pojawiły się za to informacje, że zostanie nieco skrócony w porównaniu do poprzednich.

http://showtv.pl/news_item_1861.htm
  • 0

#29 nakota

nakota

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 24.04.2009 - |13:32|

Drugi sezon mnie załamał i nie mam siły zacząć trzeciego a co dopiero myśleć o czwartym..
  • 0
Mój nick się odmienia. Tak samo jak słowo "niecnota" ;)

#30 sZakOOu

sZakOOu

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 28.04.2009 - |21:42|

Heroes powinien był się zakończyć na drugim sezonie. Trzeci sezon (poza dwoma-trzema pierwszymi odcinkami) nie jest wart spędzonego czasu.
  • 0
The Darkness That Lurks In Our Mind

#31 pawlaka160

pawlaka160

Szeregowy

• Użytkownik
  • 25 postów
  • MiastoZabrze

Napisano 28.04.2009 - |21:46|

ja się z tym serialem utożsamiłem więc proszę tu bez takich...!!!
  • 0

#32 duMas

duMas

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów
  • MiastoBielsko-Biala /Monachium

Napisano 28.04.2009 - |21:54|

ciężko było ale zaliczyłem 3 sezon. Bardzo słaby sezon zamiast rozkoszować się kolejnymi odcinkami myślałem tylko jak zniszczyli serial. Czwarty sezon sobie daruje no chyba, że nastąpi jakiś cud i serial przejdzie całkowitą metamorfozę. Szczerze wątpie...
  • 0
Oglądam:
Eleventh Hour - 10/10
Ghost Whisperer - 8/10
House - 8/10
Two and a Half Men - 8/10
Sanctuary - 7/10
Medium - 7/10
Harpers Island - 5/10
Dollhouse - 6/10
Smallville - 4/10
Heroes - 4/10

#33 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 28.04.2009 - |22:06|

Heroes powinien był się zakończyć na drugim sezonie. Trzeci sezon (poza dwoma-trzema pierwszymi odcinkami) nie jest wart spędzonego czasu.

Drugi sezon był do bani, bo wtedy właśnie IMO upadł na twarz ten serial. :)
Mnóstwo zbędnych odcinków z bełkotem kretynka Hiro w zamierzchłych czasach w Japonii, to wtedy ludzie w necie zaczęli narzekać na nuuuuuudy i upadek tego serialu.

Drugi sezon mnie załamał i nie mam siły zacząć trzeciego a co dopiero myśleć o czwartym..

Ja miałem podobnie , nawet na dłuższy okres zrobiłem sobie wolne w trakcie 2 sezonu co by nie paść z nudów i dać sobie odpocząć od Hiro & samuraje.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#34 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 28.04.2009 - |22:10|

Na jednym z zagranicznych portali jeden z userów napisał:

Lubiłem "Heroes" bardziej kiedy nazywało się "The 4400"

Ja się podpisuję pod tym obiema rękami i nogami... Szczerze nigdy za bardzo nie lubiłem tego serialu... Oglądałem, bo nie wypadało nie oglądać, ale od początku zero w nim oryginalności i dziwię się, że w ogóle został taki hitem. Ci Amerykanie są głupi.
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#35 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 28.04.2009 - |23:04|

Na jednym z zagranicznych portali jeden z userów napisał:

Lubiłem "Heroes" bardziej kiedy nazywało się "The 4400"

Ja się podpisuję pod tym obiema rękami i nogami... Szczerze nigdy za bardzo nie lubiłem tego serialu... Oglądałem, bo nie wypadało nie oglądać, ale od początku zero w nim oryginalności i dziwię się, że w ogóle został taki hitem. Ci Amerykanie są głupi.

Ja widziałem wersję, z X-Men :P.
  • 0

#36 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 29.04.2009 - |08:18|

Ja widziałem wersję, z X-Men :P.

Tak, też widziałem, ale skorzystałem z tej drugiej, bo X-Menów nie oglądałem... A 4400 tak i IMO jest dużo lepsze od Herosów, szkoda że dostało cancela.
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#37 Ekwador

Ekwador

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 29.04.2009 - |13:35|

Może nie jestem wymagającym widzem ale mi tam sezon się podobał, oglądam jednocześnie [beeep] moim zdaniem lost i prison break... może dlatego że to ostatnie już kompletnie upadło na psy nie widzę w takim dużym stopniu pogorszenia heroes :) Jak się kończył rozdział 4 w głowie tylko jedna myśl zobaczyć teraz napis
"rozdział v" :)

ps. sporo osób narzeka na sezon 2, ja od 2 zacząłem oglądać i wtedy polubiłem serial :P
  • 0

#38 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 29.04.2009 - |23:20|

A 4400 tak i IMO jest dużo lepsze od Herosów, szkoda że dostało cancela.

Do 4400 mam wielki sentyment, bo to jeden z pierwszych seriali jakie zacząłem oglądać "z plików".
I pomimo, że serial z dużo mniejszym budżetem od Herosów, to jednak miał coś w sobie, zaskakiwał pomysłami.
W Herosach poszli w stronę efekciarstwa, sieczki i zagmatwania. Zupełnie nie "widzę" o czym może być 4 sezon?
O tym że Sylarek się "przebudzi" i znowu będą z nim wojować? Nie, dzięki, ja ten sezon sobie już daruję.
A w 4400 pozostało tyle jeszcze do wyjaśnienia... to serial zwinęli.
  • 0

#39 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 29.10.2009 - |20:45|

"....To zła wiadomość dla wszystkich fanów "Heroes", naprawdę zła. Stacja NBC poprosiła producentów i scenarzystów serialu o możliwość powolnego zmierzania ku końcowi fabuły, z wielkim finałem w maju 2010 roku. ...."

Więcej ---> http://showtv.pl/news_item_2369.htm

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#40 Berith

Berith

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 29.10.2009 - |21:00|

Dziękuję Ci Jezusie Chrystusie i wam - wszyscy święci! Chwalmy Pana, bo jest dobry.
  • 1
10 Battlestar Galactica, Californication, Supernatural
9 House, Ashes To Ashes, Lost Room
8 Life on Mars, Dexter, Mentalist
7 Heroes, The 4400, True Blood, Jericho, Leverage, Fringe
6 Dollhouse, Lie to Me
5 Prison Break, Kyle XY, Harper's Island

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych