Odcinek 048 - S03E04 - Good Fences
Napisano 10.10.2007 - |23:06|
Napisano 10.10.2007 - |23:08|
Napisano 10.10.2007 - |23:59|
jest wszech wiedzący
wiedział gdzie sa połozone kable na zewnatrz i gdzie szukac przerwanego kabla który powoduje ze ogrodzenie nie jest pod pradem
i wiedział jakiego płynu uzywa grabarz do dezynfekcji...
co do sary... gdyby Linc nie powiedział jej imienia to nie mozna by powiedziec ze to ona bo twarz zupełnie nie podobna ;]
usmiercenie Sary swiadczy według mnie o tym ze chocby nie wiem ile kasy zarabiali z reklam to nie porwa sie juz na 4 sezon
i nawet to czy ten sezon bedzie miał około 22 odcinków lezy pod znakiem zapytania
bo jak widzimy akcja przebiega dosyc szybko i wciagu kolejnycj 2 3 odcinków powinno dojsc do ucieczki...
i co poźniej?? Scofield zamieni sie w Punishera i przez nastepne 10-15 odcinków bedzie wyrzynał wszystkich z firmy?? ;]
Napisano 11.10.2007 - |01:24|
Czy bedziemy zadowoleni jak oczyszcza ich z zazotow i odejda w strone zachodzacego slonca wraz z LJ w trojke - chyba raczej nie. Nie tylko Scofield'owie potrzebuja wiary w szczesliwe zakonczenie ale i widzowie a smierc Sary zrojnowala to. Dlatego mam nadzieje ze Sara zyje a narazie co wznieci nadzieje widzow w 4sezonie chodzby mieli zmienic aktorke.
Mam nadzieje ze Sara zyje bo inaczej tylko pesymistyczny koniec serialu widze jaki on by nie byl.
A kiedy podniosł sie z kaluzy krwi jego serce ogarnol gniew.
Napisano 11.10.2007 - |06:54|
Napisano 11.10.2007 - |07:20|
i słuchajcie, sprawdzam dzisiaj maila, a tam..
We have invested too much time on Prison Break the last 2 years and we're not gonna raise our hands and do nothing about it!! The 3rd season of Prison break is still in the beginning. We can bring SWC back!! We just have to believe that!!!
What we can do, is turn off our TV's 2 minutes before PB airs, or even better CHANGE THE CHANNEL!! Let's make FOX hit bottom!! Lets teach them a lesson!! It's hard, but imagine the shock on their faces when the ratings come out! They think we are all threatening that we are not gonna watch, when in fact we will. Let's show them that we mean business and that us the MiSa or M/S and SWC fans are not negligible fan bases!! Lets shatter their dreams as they did with ours!!!
If you decide to go along with this, do it in ABSOLUTE SECRECY, through pms and e-mails and not post it on a forum where everyone can see it.
It will be like we're telling our enemy about our war plans!
Please consider this proposal. This message has been sent to all the members of the michaelandsara.org site as well as the SWC.Org site
REMEMBER: ABSOLUTE SECRECY!!! ONLY THROUGH PMS AND E-MAILS!!
loool, płoń święty ogniu ;d!
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 11.10.2007 - |07:23|
Użytkownik Zetnktel edytował ten post 11.10.2007 - |07:35|
#28 Gość_martha_*
Napisano 11.10.2007 - |09:20|
W FOX emisja jest 22.10. u nas 23.10.O co chodzi z emisja PB? Wszedlem na strone foxa to wychodzi na to ze 5 odcinek zobaczymy 23 wrzesnia. Czyli przerwa :/ Ps. Trzeba poprawic w kalendarzu macie błąd.
Użytkownik martha edytował ten post 11.10.2007 - |09:20|
Napisano 11.10.2007 - |09:32|
A co do firmy taaaa... Scofield wyrznie wszystkich z pomoca Linca i jego synka Bez przesady.
Napisano 11.10.2007 - |11:38|
Napisano 11.10.2007 - |13:19|
Napisano 11.10.2007 - |14:22|
Napisano 11.10.2007 - |14:39|
Smieszne jest dla mnie ta teoria spiskowa o glowie Sary. http://www.kylo100.p...lin.pl/Sara.bmp - ona nie ona, tutaj widac podobienstwo, przeciez to glowa z profilu, ma zamkniete oko i nie da sie jednoznacznie okreslic. Fakt, ze juz nie wroci bo byloby to smieszne ze strony scenarzystow.
A co do firmy taaaa... Scofield wyrznie wszystkich z pomoca Linca i jego synka Bez przesady.
Nie zabardzo rozumiem. Uwazasz ze nie zabili Sary?? Przeciez Linc rozpoznal ze to Sara. Telewidz nie musi nawet ogladac ze tam jest glowa. Wystarczyloby to ze zostaloby to podkreslione w serialu Jak zreszta to Linc zrobil. "Zabili Sare i wlozyli jej glowe do pudelka" Sary nie ma i niebedzie:P
Napisano 11.10.2007 - |16:25|
Nie zabardzo rozumiem. Uwazasz ze nie zabili Sary?? Przeciez Linc rozpoznal ze to Sara. Telewidz nie musi nawet ogladac ze tam jest glowa. Wystarczyloby to ze zostaloby to podkreslione w serialu Jak zreszta to Linc zrobil. "Zabili Sare i wlozyli jej glowe do pudelka" Sary nie ma i niebedzie:P
Nie zrozumiales. Smieszy mnie to, ze ludzie wierza w to, ze to nie byla glowa Sary Zreszta pokazali ten moment z 1 sekunde co bylo w pudelku, zeby tylko widz zobaczyl co tam jest, a nie czy glowa Sary czy Sary podobnej ehh
#35 Gość_martha_*
Napisano 11.10.2007 - |16:26|
Nie każdy chce o tym wiedzieć.
Napisano 11.10.2007 - |16:38|
Miałem nadzieje, ze to nie będzie głowa Sary lub L.J. ale jednak. No cóż tak zdecydowali scenarzyści i to ich wybór.
Mnie ciekawi rozwiązanie sprawy ogrodzenia i ucieczki bo jeśli nawet będzie ono przeżarte przez ten preparat, to i tak zostają strażnicy którzy nie zawahają się strzelać do uciekinierów.
Napisano 11.10.2007 - |17:47|
Napisano 11.10.2007 - |19:20|
Uważajcie na spoilery, jakie chcący/niechcący zamieszczacie w swoich postach.
Nie każdy chce o tym wiedzieć.
Pff lol Jezli sa spoilery o danym odcinku ktory zostal juz wyemitowany nie sa juz spoilerami a ten kto nie ogladal wchodzi na wlasna odpowiedzialnosc Jezli ktos mowilby cos na temat przyszlych odcinkow to wtedy jest to spoiler
[Nie mądruj tyle ]
Użytkownik martha edytował ten post 11.10.2007 - |20:14|
Napisano 11.10.2007 - |19:34|
Pff lol Jezli sa spoilery o danym odcinku ktory zostal juz wyemitowany nie sa juz spoilerami a ten kto nie ogladal wchodzi na wlasna odpowiedzialnosc Jezli ktos mowilby cos na temat przyszlych odcinkow to wtedy jest to spoiler
Pff lol ale pisanie o 10 odcinku już spoilerem jest... i o to chodziło pewnie
Napisano 11.10.2007 - |19:56|
Ocena: 9
PLUSY:
+ sprytny sposób na zdobycie celi przy oknie Michael nie tylko przybliżył sobie wyjście z więzienia, ale też po raz kolejny zyskał sympatię Wielkiego Czarnego Szefa.
+ wreszcie ruszył plan ucieczki. Okno juz zajęte, nieprawomyślny grabarz musiał odejść, lecz zastąpiony został przez nowego, lepszego :)Czekam na kolejne etapy - może wtedy choć trochę sezon 3 przyblizy się do 1 sezonu, w tym pozytywnym sensie oczywiście
+ współpraca Lincolna i tej laski od Jamesa Whistlera
+ po raz kolejny Bellick wyszedł na błazna. Ten facet grząźnie i grząźnie, ale jakimś cudem nadal żyje.
MINUSY:
- dość dziwnie i sztucznie wyszło Michaelowi wyciągnięcie tego krzyżyka w taki sposób, że żaden ze sprawdzających (nawet Patrone) nie zauważył tego. Według mnie to kolejny już z rzędu super fart Michaela, istne dziecko szczęścia
- co to miało być z tym pudełkiem? Przecież było mówione wcześneij, że Sara będzie grała w 3 sezonie, choć nie w pierwszych kilku odcinkach z powodu ciąży. A tu nagle się okazuje, że Sara kończy swój pobyt w serialu lądując w pudełku. Szkoda bohaterki, szkoda aktorki a co gorsza pod koniec sezonu mozna się spodziewać wielkiej zemsty bardzo złego Scofielda
- ja chyba w opozycji do części z was, ale według mnie pomysł z wyciągnięciem królika Haywire'a z kapelusza w tym odcinku był kompletnie bezzasadny. To, że Alex świruje z powodu braku leków widać od 2 odcinków, w poprzednim już nawet bardzo mocno. Więc po co przypomina się nam widzom świra w postaci chorych wizji u Alexa? Czyżby Mahone miał jakieś wyrzuty sumienia? Niemożliwe. Tak wiec nie można uzasadnić po co świr ukazuje się Alexowi.
Użytkownik Halavar edytował ten post 11.10.2007 - |20:03|
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych