Wersje asd to nadają się raczej do oglądania na 15 calowych monitorach CRT tudzież kineskopowych TV. Ja polecam albo wersje HR (700 mb) albo 720p (ponad 1 GB). Takie wersje to można oglądać na telewizorach LCD .ps. co jest z tymi wersjami hdtv?? ponad 1gb- trochę przegięcie... polecam wersję asd (140 mb)
Odcinek 045 - S03E01 - Orientación
Napisano 21.09.2007 - |10:22|
Napisano 21.09.2007 - |13:42|
tja, same herew sumie nie wiem, jak mam skomentować- odcinek (jak i pewnie cała seria)- przewidywalny, na dodatek mocno średni; cała ta intryga, zapewne znów pseudopolityczna, mocno chyba tam jest na siłę wciśnięta, a ostatnie 'or they both die' po prostu mnie rozwaliło.
mahone ratuje sytuację, ale sam jeden może nie dać rady. nawet t-bag siedział bardziej w tle . anyway, na razie sobie pooglądam i zobaczę, co też scenarzyści wymyślili dla nieśmiertelnego majkela skofilda ;>
motyw z ucieczką tego kolesia mnie rozwalił, hehe. całe więzienie przeciska nosy przez kraty i wytrzeszcza oczy [wytrzeszcz skofilda = bezcenny], a typ sobie truchta w stronę wieżyczki ;D.
samo więzienie średnio mi podeszło; wolałam fox river.
7.5 za alexa.
btw. tytułu -- skojarzył mi się z lostem.
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 21.09.2007 - |13:53|
Wersje asd to nadają się raczej do oglądania na 15 calowych monitorach CRT tudzież kineskopowych TV. Ja polecam albo wersje HR (700 mb) albo 720p (ponad 1 GB). Takie wersje to można oglądać na telewizorach LCD .
na 17" też całkiem znośnie wyglądało
zapewne masz racje, ale niestety większość biednych studentów nie dysponuje (jeszcze ) wspomnianym przez Ciebie sprzętem
Napisano 21.09.2007 - |14:34|
jak dla mnie odcinek bardzo ciekawy - podreślonym wątkiem ( moim zdaniem ) jest temat kto i po co wciagal skofilda ponownie do "paki" gdzieś za tym wszytskim ktyje sie jakis spisek - którego tajemniczość ma spowodować ciekawość i chęć obejzenia kolejnego odcinka. Nie przesądzałbym 3 sezonu po 1 odcinku ... zobaczymy co pokażą nastepne ... ja liczę na ciekawe pomysly skofilda
Napisano 21.09.2007 - |22:08|
że jest spisek to już wiemy od ostatniego odcina 2 serii i jest to dla mnie zdecydowanie czynnik odpychający od oglądania kolejnych naciąganych teorii..
Napisano 22.09.2007 - |18:04|
No coz i dobrze i zle. Zle bo juz raz to mielismy w serialu (ucieczke) wiec sie to trosze przejadlo. A dobrze bo MS najlepiej sie prezetuje w planowaiu i realizacji ucieczki teraz mu trosze poprzeczke podniesli.
Domyslam sie ze zwerbuje ludzi do ucieczki a trasa bedzie przebiegala przez miejsce pobytu tego kolesia nie zeby byla konieczna ale zeby go zabrac ze soba.
Ogolnie serial nawet trzyma forme w porownaiu z innymi serialami yyyy polecam.
A kiedy podniosł sie z kaluzy krwi jego serce ogarnol gniew.
Napisano 22.09.2007 - |18:21|
Napisano 22.09.2007 - |20:58|
czyli patrzac wstecz mozna powiedziec ze wszystko co sie działo w sezonie 2 było ukartowane przez wielki spisek i tylko nam sie wydawało ze scolfeld ucieka a tak naprawde podązał on droga ukierunkowana przez tych którzy chciali zeby trafił do panamy....
szczerze to jak tylko pojawiały sie te nowe watki ze Sara i te wiezień do uwolnienia to tylko smiac mi sie chciało ;]
i ze tak powiem to juz nie sezon 1 ani nawet 2...
a patrzac po czołówce to conajmniej do połowy sezonu beda uciekac z tego wiezienia
i mimo ze Burows powiedział ze maja uciec w tydzień to znajac zycie w pełnej emocji końcówce któregos odcinka okarze sie ze maja kolejny tydzień itd itp
Napisano 23.09.2007 - |10:33|
5 ; )
Bill Gates
Napisano 23.09.2007 - |20:58|
Napisano 03.10.2007 - |14:17|
Napisano 14.10.2007 - |13:51|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych