Skocz do zawartości

Zdjęcie

The Big Bang Theory

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
136 odpowiedzi w tym temacie

#21 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 13.04.2008 - |20:54|

Muszę się tym podzielić :D

{11579}{11664}To mój oryginalny kombinezon pilota|z serialu "Battlestar Galactica". :lol: B)

Odcinek 9 :]
  • 0

->1019<-

#22 Pimp

Pimp

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 13.04.2008 - |20:57|

Świetny serial tylko dzisiaj obejrzałem wszystkie 9 odcinków do których są napisy, śmiechu co niemiara :lol: :lol: :lol:
  • 0
6.0 - Babylon 5
5.5 - The Sopranos, The Shield, Dexter, Battlestar Galactica
5.0 - The OC, South Park, How I Met Your Mother
4.5 - Prison Break, Stargate SG-1, Stargate Atlantis
4.0 - Deadwood, Smallville, Heroes
3.5 - LOST
3.0 - Crusade
2.5 - Sliders

#23 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 15.04.2008 - |21:13|

112

Swietny odcinek. Caly pomysl by wprowadzic kogos madrzejszego od Sheldona wprost genialny jak rowniez i sposob "pozbycia sie" goscia.

Ocena: 8,5/10
  • 0

#24 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 22.04.2008 - |18:14|

113

Mamy dzis dzien dobrych seriali komediowych, po swietnym HIMYM przyszla kolej na jeszcze lepszy TBBT. Odcinek wprost rewelacyjny a kulminacja odcinka jest opdzywajacy sie do Penny Rajesh (na trzezwo) oraz komentarz Howarda na temat finalowego zadania .
Bez watpienia jeden z najlepszych odcinkow serialu.

Ocena: 10/10
  • 0

#25 julius

julius

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.04.2008 - |19:57|

Jako ze to moj pierwszy post, to na początek witam wszystkich :)

Serial jest generalnie świetny, obejrzalem pierwsze 11 odcinków i bardzo mi przypadł do gustu. Teraz tylko małe pytanie: można gdzieś poza n24 dostać napisy do najnowszych odcinków ? Troche sie niecierplwię, a po angielsku jeszcze nie jestem w stanie wszystkeigo załapać.
  • 0

#26 acwo

acwo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 87 postów

Napisano 29.04.2008 - |09:53|

Też obejrzałem pierwsze 11 odcinków i powiem wam, że tyle frajerstwa na minutę co w TBBT to jeszcze nie było w żadnym sitcomie.

Przez pierwsze kilka odcinków głowne postaci śmieszą, ale im więcej tego serialu tym coraz bardziej żałośni są.
Szczególnie ten co się tak wymądrza, Sheldon. Jak on się odzywa to aż się odechciewa tego oglądać. Najbardziej denerwująca postać i przy tym w ogóle nie śmieszna.

Leonard, mniej ciotowaty od Sheldona, ale i tak. Jak on w 3 serii pocałuje Penny to będzie cud.

Rajesh, jak się odezwie to jest ok, przynajmniej Sheldon nie może wtedy mówić. Podobały mi się sceny z nim w roli głównej, ale było ich jak na lekarstwo.

Cały serial ratuje ten 4 z grupki, ten co grał w reklamach Sprite - pragnienie nie ma szans, Wolowitz :D Złodziej scen, bez niego odpuściłbym sobie TBBT prawdopodobnie po 2 odcinkach. Jedyny, który wykazuje chęć rozwoju społecznego. Do tego jak na niego patrze to od razu poprawia mi się humor.

Nie wiem jak można stawiać ten serial wyżej od HIMYM. Jedyne co dobre w TBBT to postacie drugoplanowe. Zachowanie dwójki głównych bohaterów chyba śmieszy tylko tych, którzy się z nimi utożsamiają, bo ja nie mogę za długo patrzeć na takie ofiary.

No i 2 odcinki TBBT jeden po drugim to max. Ciotowatość głównych postaci trzeba dawkować, bo jeszcze okaże się ona zaraźliwa, nie ma co ryzykować...

Użytkownik acwo edytował ten post 29.04.2008 - |09:58|

• 0

#27 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 06.05.2008 - |17:22|

115

Poplakalem sie ogladajac ten odcinek. Super zrobiony odcinek, pelno smiesznych momentow no i Rajesh odzywajacy sie do kobiet (najsmieszniejsza scena odcinka to chyba jak Rajesh stracil 'pewnosc siebie' pod koniec odcinka).

Ocena: 10/10
  • 0

#28 Danielle

Danielle

Szeregowy

• Email
  • 55 postów
  • MiastoOgra

Napisano 22.06.2008 - |23:01|

Przez pierwsze kilka odcinków głowne postaci śmieszą, ale im więcej tego serialu tym coraz bardziej żałośni są.
Szczególnie ten co się tak wymądrza, Sheldon. Jak on się odzywa to aż się odechciewa tego oglądać. Najbardziej denerwująca postać i przy tym w ogóle nie śmieszna.

dla mnie to właśnie sheldon jest najlepszą postacią w tym serialu... widać rózne gusta =]

Co do samego serialu - jeden z najlepszych tego sezonu (jak dla mnie oczywiście) , choć pierwszy odcinek nie zachwycił. Czekam na kolejne tłumaczenia xd
  • 0

Dołączona grafika

Największy bład popełnia ten, kto myśląc, że może zrobić niewiele - nie robi nic...

#29 Oswald

Oswald

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 23.06.2008 - |22:57|

Jako, że po części wywodzę się z podobnych środowisk jak główni bohaterowie < na uczelni naprawdę często mogę spotkać osoby które mogłyby robić za pierwowzory głównych bohaterów :P >, serial bardzo mi się spodobał. Pare postów wyżej ktoś porównał TBBT do serii American Pie - sorry, ale to wg. mnie jest akurat totalnie nieporozumienie.

PS

"Joey" przytaczany w postach powyżej był serialem znacznie słabszym od "Friends"... od "The Big Bang Theory" zresztą też :]

Użytkownik Oswald edytował ten post 23.06.2008 - |22:57|

• 0
"Screw you guys, I'm goin' home" - Eric Theodore Cartman

#30 ericdraven

ericdraven

Szeregowy

• Użytkownik
  • 32 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 01.08.2008 - |14:35|

Eh całkiem przyjemny ten serial ;) Bardzo podoba mi się to ciągłe zestawianie świata normalnego i nerdów. Co prawda było to już w wielu produkcjach no ale ile razy można wspominać owe produkcje. Potrzeba nowych wraże a TBBT jes dostarcza i umila mi czas ;] A i Shelodon rulezzz :P Wolowitz też niezły - te zaczepki Penny i prawie zawsze odpowiedź - No, you don't itp ;]
  • 0

#31 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 29.08.2008 - |08:35|

Serial ten od 26 listopada będzie emitowany na TVN7!!! Polski tytuł brzmi "Teorii wielkiego podrywu".
  • 0

#32 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.10.2008 - |19:15|

Co do 2x03

OIS
OMG
To był dosłowny ROTFL.

Odcinek bardzo dobry był i jeszcze żeden z odcinków seriali w tym miesiącu u mnie takiej salwy śmiechu nie wywołał
Oh, I See ;]

Użytkownik SGTokar edytował ten post 07.10.2008 - |19:16|

Log65: Happy camper

#33 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 07.10.2008 - |20:20|

Obejrzałem 2 pierwsze odcinki na razie i wydaje mi sie ze poziom spadl... i to bardzo. Prawie w ogole nie bylo Wolowitza i tego hindusa... Sheldon juz mi sie przejadl...
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#34 aryss

aryss

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów
  • MiastoKraków

Napisano 08.10.2008 - |11:43|

Co do 2x03
OIS
OMG
To był dosłowny ROTFL.
Odcinek bardzo dobry był i jeszcze żeden z odcinków seriali w tym miesiącu u mnie takiej salwy śmiechu nie wywołał
Oh, I See ;]

mam to samo odczucie ;p
i podobnie jak bylo z odcinkiem o WoWie to takze w tym szczegolnie utkwila w pamieci mi jedna scena. (tam było zdobycie, sprzedanie i kupienie miecza) a tu ostatnia scena jak Wolowitz w koncu "wybral" się do tawerny z Penny i jej natychmiastowe wyrwanie sie z nalogu) ;]
chociaz Sheldona umawiajacego sie na randke tez dlugo pewnie nie zapomne.
  • 0

#35 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 21.10.2008 - |21:47|

2x05
Tak jak w tego tygodniowym himym (Xx05) tak tutaj koncówka odcinka rządzi :D ... aczkolwiek ciągle dobry poziom

PS: Lol, nie mogę pisać tego samego dnia co oglądałęm, za dużo seriali... za dużo kropelek ;] Miało być:

Tak jak tego tygodniowa końców himym była emocjonalna i nie tego rodzaju emocji tutaj głównie szukam, tak w tbbt końcówka odcinka rządzi :>...

Użytkownik SGTokar edytował ten post 05.11.2008 - |22:09|

#36 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 05.11.2008 - |22:10|

2x06

Sheldon i studenki :D hehe :D Bardzo dobry odcinek, wyżej niż himym w tym tygodniu :D

#37 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 18.11.2008 - |16:41|

22 listopada - w sobotę o 13.10 w kanale TVN7 będzie premiera pierwszego odcinka TBBT pod polskim tytułem "Teoria wielkiego podrywu".
Będą odrazu dwa odcinki pod rząd --> http://www.telemagaz...3472924378.html
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#38 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 18.11.2008 - |18:59|

Pisałem o tym wcześniej ale skoro przed mówca popełnia błędy to poprawiam! Premiera na TVN7 jest w najbliższy czwartek 20 listopada o 19.05 1 odcinek! A w Sobotę jest powtórka!
  • 0

#39 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 18.11.2008 - |19:11|

Masz rację pomyliłem się ale Ty też w tym swoim poscie z przed 3 miesięcy bo napisałeś, że premiera będzie 26 listopada. :)
W każdym razie nie ma tego złego i teraz już jest prawidłowa informacja. :D
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#40 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 19.11.2008 - |10:50|

Szkoda myślałem że puszczą nowe odcinki 30 Rock po Fraiserze.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych