Skocz do zawartości

Zdjęcie

Weeds

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
162 odpowiedzi w tym temacie

#21 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 23.06.2008 - |11:02|

Mi sie podobalo rozpoczecie. Teraz z dilerki robi sie przemytniczka nam :) No i tesc troche podobny do Shana, wiec bedzie wesolo :)

PS. Legalize it !!!
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#22 Grubas

Grubas

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 16.07.2008 - |14:19|

4 sezon jest niesamowity! ;) Swietny serial. Od samego poczatku trzyma dobry poziom. A pomysly scenarzystow zaskakuja w kazdym odcinku. :D
  • 0

#23 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 20.07.2008 - |18:54|

4 sezon jest dobry. Na pewno lepszy niż słabiutki przez długi czas (aż do końcówki która była genialna) sezon 3.
  • 0
...and Justice for All!

#24 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 31.07.2008 - |21:41|

No i sezon 4 się rozkręcił.

Epizod 7 rewelacja zwłaszcza końcówka :lol:
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#25 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 01.08.2008 - |08:54|

Mnie właśnie bardzo biedny wydawał się ten odcinek. :rolleyes:
  • 0
...and Justice for All!

#26 Grubas

Grubas

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 01.08.2008 - |10:43|

Tak samo mysle. 7 poki co najlepszy z calego zesonu.
  • 0

#27 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 09.08.2008 - |20:19|

Nie wiem co się wam tak podobał 7my odcinek, ale ósmy był świetny :D

Tak przy okazji, niech może moderatorzy jak to czytają zmienią nazwę tematu po prostu na "Weeds"?
  • 0
...and Justice for All!

#28 makor

makor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 10.08.2008 - |15:56|

JAk 1,2,3 sezon były dobre to 4 jest niestety słaby. Serial tak oderwal sie od rzeczywistosci ze stal sie po prostu glupi. Juz nie jest smieszny. Jest nudny.

Użytkownik makor edytował ten post 12.08.2008 - |12:52|

• 0

#29 ericdraven

ericdraven

Szeregowy

• Użytkownik
  • 32 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 13.08.2008 - |12:01|

Heh a mi najbardziej podobał się (jak na razie) odcinek gdzie Doug się zacina i w kółko zadaje te same pytania ;) Bodajże to 4x6
  • 0

#30 działacz

działacz

Kapral

• Użytkownik
  • 246 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 18.09.2008 - |11:52|

Już po sezonie 4

Hmm...nie był to może najlepszy sezon, miał swoje wzloty i upadki, ale to zdecydowany spadek formy, po tym co zaprezentowali nam w s2 i s3. Jednak trzeba ich pochwalić za ostatni odcinek, który był bardzo emocjonujący, trochę się w nim namieszało i zakończył się ciekawym cliffhangerem ;) zostawiając przy tym furtkę na s5.
Zobaczymy jak to się wszystko potoczy dalej.

Cały sezon 4/6
  • 0
I will do anything for lulz.

#31 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 19.09.2008 - |16:33|

Też podzielam pogląd że s4 słabszy od s2 i s3 ale nadal dobry/bardzo dobry.

Końcówka s4 zaskakująca z szansą na s5
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox

#32 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 23.09.2008 - |00:36|

Bedzie s6 i s7 jeszcze conajmniej :) A co do skonczonego 4 sezonu, mi sie podobal, bardzo dobry :) No i nie mialem pomyslu jak rozwiaza sprawe zdrady Nancy ... a tu masz bedzie dziecko :) Zaskoczyli mnie :)

Użytkownik matlas edytował ten post 23.09.2008 - |00:36|

• 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#33 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 18.10.2008 - |11:51|

"Trawka" serial ten jest również emitowany na Comedy Central od 15.10 tylko, że w każdą Środę o 22.00 po 2 odcinki!!!
  • 0

#34 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 19.10.2008 - |15:54|

Bedzie s6 i s7 jeszcze conajmniej :) A co do skonczonego 4 sezonu, mi sie podobal, bardzo dobry :) No i nie mialem pomyslu jak rozwiaza sprawe zdrady Nancy ... a tu masz bedzie dziecko :) Zaskoczyli mnie :)

Trudno to nazwać rozwiązaniem, raczej grą na czas (nie zabije jej przez conajmniej 9 miesięcy :D)
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#35 Olie

Olie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 30.05.2009 - |12:08|

Zacząłem pare dni temu Trawe nadrabiać i musze przyznać, że serial jest genialny. :P Aktualnie kończe 3 sezon i jest naprawde ciekawie.

Co przyciąga? Przede wszystkim świetne postacie. Nancy na początku sie wszystkiego boi, nie jest przekonana do swojego źródła zarobku. A teraz? Grozi Celii nożem. :D Celia i jej nastawienie do świata - jest niesamowita. :P Nie zapominajmy o pomysłowym Shanie.

Podsumowując; bardzo dobry dramat, z dużą dawką humoru.

Użytkownik Olie edytował ten post 30.05.2009 - |15:21|

• 0

#36 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 30.05.2009 - |13:35|

A sezon 5 już za niedługo. Jakoś się nie nastawiam na powrót do poziomu 1 i 2 sezonu, ale chętnie zobaczę kolejny. :)

Czy mógłby ktoś zmienić nazwę tematu? Bo z tym "3 sezon rozpoczęty" wygląda to fatalnie. :P

Poprawiłem tytuł tematu.
//biku

Użytkownik biku1 edytował ten post 30.05.2009 - |18:19|

• 0
...and Justice for All!

#37 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 11.06.2009 - |19:08|

Uważałem że rewolucja jaką zaserwowali nam w s4 wyłoży ten serial.
O dziwo s4 był sezonem dobrym i nie spełniły się moje czarne wizje mimo że był słabszy od poprzednich.

Teraz natomiast ta czarna wizja może się spełnić za sprawą coraz mniejszego realizmu.

Niemniej pilot miał kilka udanych momentów np akcja z dzwonieniem o okup czy taniec na końcu.

Oglądam dalej i liczę że s5 mnie pozytywnie zaskoczy a przynajmniej nie rozczaruje.
  • 0

#38 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 14.06.2009 - |20:28|

Teraz natomiast ta czarna wizja może się spełnić za sprawą coraz mniejszego realizmu.

To wcześnie ten serial był pełen realizmu? ;) Nie przesadzajmy. :)
  • 0
...and Justice for All!

#39 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 14.06.2009 - |20:40|

Oczywiście nie chodzi o realizm w rozumieniu dramatu ale o to by serial nie popadł w dziwaczność.

Jak na razie jakoś to się kupy trzymało i nie raziło, na co nadal liczę.
  • 0

#40 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 14.07.2009 - |10:46|

I jak wrażenia po 6 odcinkach 5 sezonu?

Ja osobiście jestem zawiedziony. Mało śmiesznych sytuacji, tylko wyłącznie zwykła obyczajówka. Dwa dobre odcinki, które były to 3 i 5, ale chyba tylko wyłącznie ze względu na Douga. Cały czas liczę, aby po tym sezonie wyjechali gdzieś i ulokowali akcję w innym miejscu, ale liczyło by się to ponownie z całym przemeblowaniem serialu.

A teraz tak na świeżo po 6-tym odcinku to: Dougowi odbija palma już całkowicie (teoretycznie numer godny jego postaci :P), akcja przyspieszyła o pół roku i jedyne na co liczę w kolejnych odcinkach to fakt, że razem zamieszkali Andy, Doug i Celia czyli moje ulubione postacie, co może zwiastować poprawą humoru, chyba że po końcówce odcinka Nancy wróci.

Niestety liczyłem na więcej, ale Agrestic to nie jest. Chyba nawet już powrót tam by nie pomógł.

Użytkownik cliffhanger edytował ten post 14.07.2009 - |10:48|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych