Skocz do zawartości

Zdjęcie

Entourage

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
131 odpowiedzi w tym temacie

#21 wankus

wankus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 10.10.2008 - |13:44|

Są jeszcze tylko dwa miejsca gdzie mogą być te napisy, albo na napisy24.pl albo można je znaleźć za pomocą programu napiprojekt.

niestety, napiprojekt w ogole nie znajduje napisow do tego serialu.

ok, bede szukal, dzieki za info.
  • 0

#22 działacz

działacz

Kapral

• Użytkownik
  • 246 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.10.2008 - |15:26|

5x06

Bardzo dobry odcinek! 5 sezon robi się coraz lepszy i lepszy.

Jak zwykle sceny z Arim na polu golfowym bezbłędne :] Niby zwykła partyjka, a kończy się bardzo zaskakująco :]
Na plus także Turtle jako asystent Dramy, a szczególnie końcówka, gdy pokazuje mu fagasa i odjeżdża ;)
Eric z Vincem w nietypowych okolicznościach spotykają swojego starego kumpla, który wpakował się w nie lada kłopoty i potrzebuje pomocy kumpli.
Ale i tak wygrywający jest ostatni tekst odcinka:
"Eric: Alan is dead. He had a heart attack.
Vince: Jesus, it's awful.
Drama: Is it, bro?" :D

Oby tak dalej. Ocena 5/6
  • 0
I will do anything for lulz.

#23 działacz

działacz

Kapral

• Użytkownik
  • 246 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 21.10.2008 - |15:37|

5x07

Co jest, czy tylko ja oglądam tu świetne Entourage? Ehh, nie wiecie co tracicie :]

Powiem krótko - Ekipa i modelki. Przez cały odcinek! :] Czyli to za co lubię Entourage. Świetny, luźny klimat, gra aktorska na wysokim poziomie, prześmieszne teksty i oczywiście piękne dziewczyny :]
Oj Ari Ari, co z tobą teraz będzie. Niby dobrze dla niego, ale relacje Vince - Ari zmienią się chyba i to bardzo. Dość smutnie się skończyło...ciekawe bo będzie dalej.

Ocena 5+/6
  • 0

#24 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 21.10.2008 - |15:45|

Co jest, czy tylko ja oglądam tu świetne Entourage? Ehh, nie wiecie co tracicie :]

Nie tylko ty oglądasz.

W tym serialu dobra gra aktorów jest już stałą co mnie cieszy. Dynamika relacji pomiędzy Arim a Vincem, bardzo interesująca zastanawia mnie jak to się zakończy.
W tym odcinku bardzo istotnym elementem były modelki i ich ilość:)

Ocena 9/10
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

#25 zybi21

zybi21

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 21.10.2008 - |18:57|

Nie tylko Ty oglądasz wchodzę co tydzień i mimo ze jeszcze jestem na odcinku 4x7 bo idę razem z napisami polskimi bo nie chce stracić żadnych żartów z tego zaje**stego serialu bo mogę nie zrozumieć nie których zwrotów niestety no i wchodzę i zawsze czytam Twoje relacje z odcinków 5 sezonu bo nie mogę już się doczekać i z tego co widzę jest lepszy jeszcze niż 4 sezon szkoda ze te napisy tak wolno idą a może masz jakieś napisy? Serial [beeep] i Twoje streszczenie tez nie ujawnia całego odcina ale nakreśla go dlatego na każde streszczenie czekam z niecierpliwością a jeszcze bardziej na napisy :)
  • 0

#26 działacz

działacz

Kapral

• Użytkownik
  • 246 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 21.10.2008 - |19:12|

Dobrze wiedzieć, że nie jestem jedyny i dzięki zybi21 :] Co do namiarów na napisy to mogę ci jedynie dać stronkę z angielskimi literkami do Entourage, jeśli to ci pomoże. A jak nie to delektuj się bardzo dobrym sezonem 4 i zapraszam w następny poniedziałek. Ciebie też sot ;) Postaram się za bardzo nie spoilerować. :]
  • 0

#27 działacz

działacz

Kapral

• Użytkownik
  • 246 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 23.10.2008 - |20:48|

Polskich jeszcze chyba nie ma, a angielskie można znaleźć na opensubtitles.com
  • 0

#28 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 27.10.2008 - |14:59|

działacz podejrzewam, że dużo ludzi ogląda ale rzadko udzielają się w temacie (np. ja :P ) a dzisiaj postanowiłem, że coś naskrobie..
wracają do dzisiejszego odcinka to Ari nieźle sobie to obmyślił, chociaż i tak można było się spodziewać takiej decyzji, ale rozegrał to sprytnie i dzięki temu Vinnie wraca do gry :rolleyes: , sceny Ari-Lloyd i Turtle-Drama to już klasyk, więc jak dla mnie odcinek bardzo dobry.
jestem ciekaw co się będzie dziać w kolejnym odcinku.

5/6
  • 0

#29 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 27.10.2008 - |15:03|

Pewnie że dużo ogląda np. ja :-) Ale nie udzielam się bo niestety jestem na etapie 4 sezonu i czekam aż będą wszystkie napisy żeby ładnie całą 4 serie za jednym zamachem obejrzeć :-) Zwłaszcza że teraz sezon serialowy w pełni i nie mam czasu akurat Ekipy nadrabiać, ale jak dla mnie Vinnie i spółka tworzą jeden z najlepszych seriali.
  • 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#30 działacz

działacz

Kapral

• Użytkownik
  • 246 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 27.10.2008 - |20:38|

5x08

Zgadzam się z cliffhangerem. Vinnie i spółka wracają do gry! Kolejny wspaniały odcinek, masa świetnych, rozbrajających dialogów, czyli standardowy Entourage :]

Wszystko kręci się wokół Ariego, który musi podjąć ważną decyzję, od której mogą zależeć przyszłe losy Vince'a w Hollywood. Dużo emocji, ale wszystko kończy się dobrze, Ari w świetnym stylu z tego wybrnął i jest znów jak za starych dobrych czasów :] W końcu Vince z nową rolą. Wątek z Turtle i Meadow z The Sopranos też mocny...a mogło się skończyć tak pięknie ;)

Wszystko w normie, odetchnąłem z ulgą i mogę oglądać dalej. Entourage kick ass! :D Po drobnych obawach na początku mogę teraz z czystym sumieniem powiedzieć, że 5 sezon Ekipy jest jednym z najlepszych.

Ocena 5+/6

P.S. Pozdrawiam wszystkich fanów serialu ;)

Użytkownik działacz edytował ten post 27.10.2008 - |20:41|

• 0

#31 zybi21

zybi21

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 27.10.2008 - |21:37|

No kurcze aż mnie ściska że muszę czekać tyle na napisy do 4 sezonu a co mówić o 5 no już bym chciał oglądać odcinek za odcinkiem bo z Twoich opisów wygląda ze to naprawde jeden z lepszych sezonów. pozdro
  • 0

#32 działacz

działacz

Kapral

• Użytkownik
  • 246 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 03.11.2008 - |21:07|

5x09

Kolejny poniedziałek i kolejny baaardzo dobry odcinek! Entourage dalej utrzymuje swój wysoki poziom.

Vince w końcu wraca pierwszy raz od ponad roku na plan zdjęciowy i zaczynają się problemy. Inny aktor kradnie jego linie w ujęciach, a reżyser najwidoczniej sobie z tego nic nie robi. Vinnie nie jest chyba zbyt lubiany na planie, może jest to spowodowane jego "wproszeniem się" do filmu, dzięki Ariemu. Zobaczymy jak to się rozwinie.
A tymczasem Ari spotyka swojego starego kumpla (tutaj świetny Gary Cole), który potrzebuje pożyczyć od niego sporą sumę pieniędzy...

Jak zwykle z niecierpliwością czekam na następny odcinek :]

Ocena 5/6
  • 0

#33 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 04.11.2008 - |07:28|

heh, akcje turtle + drama w odcinku rzadzily :D
  • 0

#34 działacz

działacz

Kapral

• Użytkownik
  • 246 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 10.11.2008 - |17:37|

5x10

Znów solidny odcinek na poziomie.

Vinnie dalej ma problemy na planie. Konflikt z reżyserem trwa dalej. Tymczasem Eric znalazł rolę w serialu dla swojego klienta. Dowiaduje się jednak, że do projektu chcą też zatrudnić Setha Green'a, nemesis Erica :] Seth pogrywa z nim przez cały czas, a wszystko kończy się dość niespodziewaną bójką ;)
Ari też się nie nudzi i za wszelką cenę próbuje załatwić swojemu dawnemu znajomemu pracę. Jest jeden problem, musi mieć na to zgodę swojej wspólniczki, która za nim nie przepada. Jednak Ari jak zwykle znajduje wyjście z tej sytuacji, typowym dla siebie, dość niekonwencjonalnym sposobem ;)

Ocena 5/6
  • 0

#35 działacz

działacz

Kapral

• Użytkownik
  • 246 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 17.11.2008 - |23:20|

5x11

Odcinek prze[beeep], że tak się wyrażę ;) Wszystko mi się w nim podobało. Przede wszystkim świetna muzyka (szczególnie kawałek Rage Against The Machine podczas sceny z Arim ;) ), mocne i rozwalające dialogi i trochę akcji, a także niespodziewany wątek miłosny. Cały odcinek od początku do końca trzyma widza przed ekranem i nie puszcza do napisów końcowych :]
Oj dużo się działo...
Mamy tu do czynienia z historyczną chwilą w serialu, bo oto w tym odcinku poznajemy prawdziwe imię Turtle'a!!! :] Oczywiście nie będę spoilerował, niech każdy dowie się sam ;) W ogóle bardzo podobał mi się jego miłosny wątek z Meadow z Rodziny Soprano. Nich Turtle też sobie trochę poużywa :]
Natomiast wątek Vince'a i reszty o wiele bardziej dramatyczny. Konflikty na planie z reżyserem zaostrzają się do tego stopnia, że... nawet wpływowy Ari nic nie zdziałał i chyba wszystko wróci do początku, a to nie jest zbyt dobra wiadomość dla Vince'a :/
Aj z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój. Entourage FOREVER ;]

Ocena 6/6
  • 0

#36 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 18.11.2008 - |07:35|

w pełni zgadzam się z tobą działacz i dobrze, że twórcy poszli w tym kierunku bo skoro ma być jeszcze kilka sezonów, wielki plus dla nich!
  • 0

#37 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 24.11.2008 - |13:55|

no i po ostatnim odcinku 5 sezonu :rolleyes:. Odcinek niezły, inwestycje Dramy, Turtle + jego matka :lol: to było masakra.
Szkoda, że odcinek nie skończył się po tym jak Vince się dowiedział, że zagra w filmie Scorsese i po tym jak Ari mu mówi, że E to załatwił i mogli by to ciągnąć przez kilka odcinków w 6 sezonie, moim zdaniem byłoby ciekawiej. Na koniec wszystko wraca do normy, podejrzewam że po tym filmie Vinnie odbije się od dna i może nawet zdobędzie jakąś statuetkę.

Do zobaczenia chyba w lecie o ile się nie mylę :P
  • 0

#38 działacz

działacz

Kapral

• Użytkownik
  • 246 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 24.11.2008 - |22:44|

5x12

Oh how I love this show! :] Po prostu idealny odcinek na zakończenie.

Vince z ekipą wracają do korzeni i odwiedzają swoje rodzinne miasteczko NY, spotykają starych znajomych i zaczynają nowe interesy :] Zgrzyty w środku odcinka były i już myślałem, że sezon skończy się smutnie, albo jakimś mini cliffhangerem, ale nie. Było idealnie. Końcowa scena+ rozmowa ze Scorsese przyprawiła mi takiego banana na twarzy, że do teraz się cieszę :] Vince is back to the game! To jest Entourage, jakie uwielbiam, a 6 sezon zapowiada się wręcz wyśmienicie :]

To chyba tyle, resztę wspomniał cliffhanger ;) No i racja, do zobaczenia chyba w lecie. (ehh...co ja teraz będę oglądał na poprawienie humoru? ;/)

Ocena odcinka 5+/6
Ocena sezonu 5+/6 :]
  • 0

#39 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 14.03.2009 - |14:14|

Obejrzałem raptem jedną serię (to tylko 8 odcinków), ale i tak mogę rzec, że serial jest bardzo dobry.

Ari oraz Johnny Drama wymiatają :D

Serial jest przekozacki! Myślałem, że oglądanie góra dwóch odcinków dziennie wystarczy, ale uzależniłem się i trochę oglądanie przyspieszyłem ;). Jeden z lepszych seriali komediowych które miałem okazję oglądać.

A do tego co napisałem dodaję - Lloyd również rządzi ^^

Użytkownik Dżakas edytował ten post 26.03.2009 - |18:10|

• 0

#40 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 14.06.2009 - |10:29|

Obejrzałem raptem jedną serię (to tylko 8 odcinków), ale i tak mogę rzec, że serial jest bardzo dobry.

Ari oraz Johnny Drama wymiatają :D

Serial jest przekozacki! Myślałem, że oglądanie góra dwóch odcinków dziennie wystarczy, ale uzależniłem się i trochę oglądanie przyspieszyłem ;). Jeden z lepszych seriali komediowych które miałem okazję oglądać.

A do tego co napisałem dodaję - Lloyd również rządzi ^^

Jest wiele seriali doskonalych ktorzy ludzie na tym forum nie szanuja lub tez nie ogladaja , jak np entourage albo nip/tuck , nie widzialem zeby kto kolwiek tutaj ten drugi serial ogladal choc moim zdaniem bije na glowe wiekszosc.

Użytkownik Dellirium edytował ten post 14.06.2009 - |10:30|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych