A ta teoria to jaka? Że niby Richard jest synem tego "Richarda" z lasu???
Wklejam: [en lostpedia oczywiście: Richard Alpert/Theories - General]
He is in league with Mittelwerk; the company name Mittelos is very similar.
* Not only is Mittlewerk/Mittleos very similar, but Richard Alpert looks very much like a younger Thomas Mittelwerk.
W parę odcinków można zrobić szybkie postarzenie Malowanego Richie [a przy dobrym pomyśle nawet to niegłupio wytłumaczyć] - najwyżej charakteryzatorzy będą mieli trochę więcej roboty
I niepotrzebny byłby nowy casting do roli Alperta
Choć mnie osobiście ta koncepcja się bardzo nie podoba, bo byłoby to największe chamstwo wobec fanów serialu
Najpierw wydawała mi się ta teoria całkowicie niedorzeczna, zaczęłam się nad tym zastanawiać po zobaczeniu Richiego w odcinku 03x20 w wersji "długowłosej"
Aczkolwiek potwierdziłby się wówczas niezbyt już świeży spojler, że miejsce Bena wśród Othersów zajmie ktoś, kogo się nie spodziewamy... [co chyba było nawet spojlerem do finału sezonu 3 i się nie sprawdziło - a ludzie kombinowali, że będzie to Jack, że Łysy, niektórzy "wskrzeszali" starego Sheparda - więc może teraz być prawdą].
EDIT:
Świeże, ciepłe i szokujące - wraca "Dejtukmajsan"
[praktycznie info jest już na większości portali: DarkUfo, Tailsection, english Lostpedia]
Dla słabo znających angielski wklejam link do onetu:
http://film.onet.pl/...,wiadomosc.htmlNa Comic-Con mają ponoć ujawnić coś "dużego" na temat "Lost" - hmmm, rozumiem, że przed czytaniem wiadomości z Comic-Con należy przygotować podstawkę pod szczękę, żeby nie rozbić klawiatury i przywiązać się do krzesła
O ewentualnym "rozstaniu" z Carbonellem - DarkUfo dał newsa do spojlerów a nie do plotek, a DocArzt na ten temat wyprodukował aż dwa newsy - coś "wisi" w powietrzu, może na Comic-Con się coś wyjaśni?
Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 26.07.2007 - |09:44|