Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sezon ogórkowy 2007

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

#21 tukcio

tukcio

Starszy szeregowy

• Grupa Hatak
  • 93 postów

Napisano 21.06.2007 - |23:54|

Od 28 czerwca na BBC będzie True Dare Kiss

http://www.bbc.co.uk...a/truedarekiss/
  • 0

#22 Stev

Stev

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 25.06.2007 - |17:47|

jak wspomnial Halavar doczekalismy sie 6 sezonu dead zone.
Tylko przyjdzie mi go chyba obejzec w orginale :(
  • 0

#23 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 25.06.2007 - |19:53|

nooo za bardzo nie ma co ogladac do jesieni - eureka, kyle (troche za stara na to jestem :/ ) 4400 - az sie boje, co tam jeszcze wymyslili...

chyba przyjdzie mi Atlantisa odgrzewac :)
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#24 FilipKD

FilipKD

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 86 postów
  • MiastoSzczecin-Jamajka

Napisano 26.06.2007 - |14:25|

@elam:

Za stara na Kyla XY a wsamraz na Atlantis... :huh:

Mimo iż mam już na karku 3 dekady to wcale nie czuje żebym dziecinniał oglądając Kyla. Seraial jest swietny, może i jest w nim sporo niespójności i naciąganych rzeczy...ale ogląda się swietnie jak na kino familijne zato SG nie trawie , tymbradziej jego klonów :P (nie chce bynajmniej urazić tu fanów Sg -poprostu , wystarczyła mi kinówka a początki serii nie przypadły mi do gustu i tyle)

Pozatym dzięki sezonowi ogórkowymu odkryłem taka perełkę jak "Dead like me" -pilot moze i niepowalił na kolana ale szczęka (sztuczna ;) ) lądowała pare razy na podłodze (to przez niekontrolowane ataki śmiechu )
Idalne połączenie czarnej komedi i Fi doprawionej nutką dramatu (kontakty Ponurego Żniwiarza z matką i siostrą ;) ) Polecam
  • 0

#25 majkel78

majkel78

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 109 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 26.06.2007 - |22:23|

Ciekawi mnie wasza opinia o Meadowlands, w necie niezbyt pochlebne recenzje, narazie obejrzałem pierwszy odcinek trochę za wcześnie żeby coś więcej powiedzieć ,ale jest w nim coś intrygującego zobaczymy jak dalej się potoczy.

Filip racja Dead like me jest świetne szkoda że nie nakręcono więcej odcinków. Ja w sezonie ogórkowym z zaległości obejrzałem Housa narazie pierwszy sezon, ale już jestem pod wrażeniem. Odcinek Three Stories jeden z lepszych odcinków jakich widziałem we wszystkich serialach. Mam nadzieję że nie dostane bana po tym co napiszę :wink3: ,ale następnym serialem w kolejce u mnie jest Battlestar Galatica, nigdy nie przepadałem za s-f ,lecz tyle dobrych opinii o nim słyszałem , że postanowiłem i ja go obejrzeć.

Użytkownik majkel78 edytował ten post 26.06.2007 - |22:24|

• 0

#26 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 30.06.2007 - |01:07|

jak wspomnial Halavar doczekalismy sie 6 sezonu dead zone.
Tylko przyjdzie mi go chyba obejzec w orginale :(

Chyba masz rację, gdyż aż do dzisiaj nie pojawiło sie tłumaczenie pierwszego odcinka 6 sezonu :( Szkoda, bo serial jest w porządku, ale chyba w Polsce nie cieszy się popularnością.
Poczekam jeszcze z tydzień, jak nie pojawią się napisy, to chyba będzie trzeba obejrzeć w orginale :wacko9:
  • 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#27 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 30.06.2007 - |01:17|

6ty sezon ?? oj. gdzies mi 3 umknely .... :D
serial nawet nienajgorszy, ale pod koniec drugiego myslalam, ze w trzecim juz sie wszystko wyjasni, jesli chodzi o zycie prywatne tego goscia, Johna Smitha czy jak mu tam. Co oni tam jeszcze wymyslili??

coz, moze Sanctuary zapelni ogorkowa mizerie...
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#28 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów
  • MiastoŻory(Śląsk)/Wrocław

Napisano 30.06.2007 - |07:05|

coz, moze Sanctuary zapelni ogorkowa mizerie...

to byłoby możliwe, gdyby Sanctuary leciało częściej i poszczególne odcinki byłyby dłuższe; w obecnej sytuacji to niemożliwe;
BTW w Sanctuary widz traci poczucie wątku jeśli ma 17 minut co 2 tygodnie;
  • 0
Najciemniej jest pod jabłonią.

Est modus in rebus

Horacy

Prawda ma charakter bezwzględny.

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych