Sezon ogórkowy 2007
Rozpoczęty przez
Jonasz
, 24.05.2007 - |19:52|
27 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25.06.2007 - |17:47|
jak wspomnial Halavar doczekalismy sie 6 sezonu dead zone.
Tylko przyjdzie mi go chyba obejzec w orginale
Napisano 25.06.2007 - |19:53|
nooo za bardzo nie ma co ogladac do jesieni - eureka, kyle (troche za stara na to jestem :/ ) 4400 - az sie boje, co tam jeszcze wymyslili...
chyba przyjdzie mi Atlantisa odgrzewac
chyba przyjdzie mi Atlantisa odgrzewac
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum
oh my goddess Me !
Napisano 26.06.2007 - |14:25|
@elam:
Za stara na Kyla XY a wsamraz na Atlantis...
Mimo iż mam już na karku 3 dekady to wcale nie czuje żebym dziecinniał oglądając Kyla. Seraial jest swietny, może i jest w nim sporo niespójności i naciąganych rzeczy...ale ogląda się swietnie jak na kino familijne zato SG nie trawie , tymbradziej jego klonów
(nie chce bynajmniej urazić tu fanów Sg -poprostu , wystarczyła mi kinówka a początki serii nie przypadły mi do gustu i tyle)
Pozatym dzięki sezonowi ogórkowymu odkryłem taka perełkę jak "Dead like me" -pilot moze i niepowalił na kolana ale szczęka (sztuczna
) lądowała pare razy na podłodze (to przez niekontrolowane ataki śmiechu )
Idalne połączenie czarnej komedi i Fi doprawionej nutką dramatu (kontakty Ponurego Żniwiarza z matką i siostrą
) Polecam
Za stara na Kyla XY a wsamraz na Atlantis...
Mimo iż mam już na karku 3 dekady to wcale nie czuje żebym dziecinniał oglądając Kyla. Seraial jest swietny, może i jest w nim sporo niespójności i naciąganych rzeczy...ale ogląda się swietnie jak na kino familijne zato SG nie trawie , tymbradziej jego klonów
Pozatym dzięki sezonowi ogórkowymu odkryłem taka perełkę jak "Dead like me" -pilot moze i niepowalił na kolana ale szczęka (sztuczna
Idalne połączenie czarnej komedi i Fi doprawionej nutką dramatu (kontakty Ponurego Żniwiarza z matką i siostrą
Napisano 26.06.2007 - |22:23|
Ciekawi mnie wasza opinia o Meadowlands, w necie niezbyt pochlebne recenzje, narazie obejrzałem pierwszy odcinek trochę za wcześnie żeby coś więcej powiedzieć ,ale jest w nim coś intrygującego zobaczymy jak dalej się potoczy.
Filip racja Dead like me jest świetne szkoda że nie nakręcono więcej odcinków. Ja w sezonie ogórkowym z zaległości obejrzałem Housa narazie pierwszy sezon, ale już jestem pod wrażeniem. Odcinek Three Stories jeden z lepszych odcinków jakich widziałem we wszystkich serialach. Mam nadzieję że nie dostane bana po tym co napiszę :wink3: ,ale następnym serialem w kolejce u mnie jest Battlestar Galatica, nigdy nie przepadałem za s-f ,lecz tyle dobrych opinii o nim słyszałem , że postanowiłem i ja go obejrzeć.
Filip racja Dead like me jest świetne szkoda że nie nakręcono więcej odcinków. Ja w sezonie ogórkowym z zaległości obejrzałem Housa narazie pierwszy sezon, ale już jestem pod wrażeniem. Odcinek Three Stories jeden z lepszych odcinków jakich widziałem we wszystkich serialach. Mam nadzieję że nie dostane bana po tym co napiszę :wink3: ,ale następnym serialem w kolejce u mnie jest Battlestar Galatica, nigdy nie przepadałem za s-f ,lecz tyle dobrych opinii o nim słyszałem , że postanowiłem i ja go obejrzeć.
Użytkownik majkel78 edytował ten post 26.06.2007 - |22:24|
Napisano 30.06.2007 - |01:07|
Chyba masz rację, gdyż aż do dzisiaj nie pojawiło sie tłumaczenie pierwszego odcinka 6 sezonujak wspomnial Halavar doczekalismy sie 6 sezonu dead zone.
Poczekam jeszcze z tydzień, jak nie pojawią się napisy, to chyba będzie trzeba obejrzeć w orginale :wacko9:
All Lies Lead To The Truth
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Napisano 30.06.2007 - |01:17|
6ty sezon ?? oj. gdzies mi 3 umknely ....
serial nawet nienajgorszy, ale pod koniec drugiego myslalam, ze w trzecim juz sie wszystko wyjasni, jesli chodzi o zycie prywatne tego goscia, Johna Smitha czy jak mu tam. Co oni tam jeszcze wymyslili??
coz, moze Sanctuary zapelni ogorkowa mizerie...
serial nawet nienajgorszy, ale pod koniec drugiego myslalam, ze w trzecim juz sie wszystko wyjasni, jesli chodzi o zycie prywatne tego goscia, Johna Smitha czy jak mu tam. Co oni tam jeszcze wymyslili??
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum
oh my goddess Me !
Napisano 30.06.2007 - |07:05|
to byłoby możliwe, gdyby Sanctuary leciało częściej i poszczególne odcinki byłyby dłuższe; w obecnej sytuacji to niemożliwe;
BTW w Sanctuary widz traci poczucie wątku jeśli ma 17 minut co 2 tygodnie;
Najciemniej jest pod jabłonią.
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »