Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Wrocław] 15.05.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
116 odpowiedzi w tym temacie

#21 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 06.05.2004 - |22:15|

Hmm - zle sie stalo ze tak dlugo (z 5, 6 dni) na forum nie zagladalem.

Do Wroclawia mam blizej i powiem ze bede na 60% :D - jesli uda mi sie skombinowac srodki pieniezne.

Jesli sie pojawie - to bede chyba najwczesniej - bo juz okolo 12:20 - o tej godzince przyjezdza pociag :D (P 16107)

Mam nadzieje ze uda mi sie tak wszystko poukladac - iz zobaczymy sie znowu :D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#22 drizzt

drizzt

Szeregowy

• Użytkownik
  • 71 postów
  • MiastoLegnica @Wrocław

Napisano 07.05.2004 - |10:13|

Witam,

a ja na pewno nie bede mogl sie pojawic T_T :(
siedze teraz i pisze prace magisterska, a weekendy to jedyny czas kiedy na spokojnie moge to robic, gdyz na codzien praca od rana do wieczora...

moze uda mi sie nastepnym razem,
niemniej zycze wszystkim dobrej zabawy :)
  • 0

#23 jackert

jackert

Kapral

• Użytkownik
  • 189 postów
  • MiastoJelenia Góra

Napisano 07.05.2004 - |12:57|

... jak jakieś nieszczęście się nie wydarzy to uda mi się dotrzeć... B)
  • 0

#24 BSL

BSL

Fotoreporter

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoRuda Slaska

Napisano 07.05.2004 - |19:14|

Czy jest juz ustalone miejsce biesiadowania ?? Bedac w Wrocku ostatnio wychodzac na miasto do baru ok 20 wszystko bylo zajete ??

Potwierdzam ze lokal proponowany przez januszek`a jest fajny :)

januszek napisano 6.05.2004 |14:25|
Mogę się zająć organizacją spotkania we Wrocławiu. Mam doświadczenie
Moje: REFERENCJE
Oczywiscie kilka osob z Browarka tez sie stawi...  

:wub: JEST DART :wub:

Użytkownik BSL edytował ten post 07.05.2004 - |19:20|

• 0
Dołączona grafika

#25 stilo

stilo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 07.05.2004 - |20:37|

Dobrze ze to sobota 95%-bede.Czekam z niecierpliwoscią (piwa i tym podobnych trunków nie lubie)-mam nadzieje ze nie na tym bedzie sie opierac cale spotkanie.
  • 0

#26 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 07.05.2004 - |20:43|

Dobrze ze to sobota 95%-bede.Czekam z niecierpliwoscią (piwa i tym podobnych trunków nie lubie)-mam nadzieje ze nie na tym bedzie sie opierac cale spotkanie.

To jest nas dwóch ;] ja też nie lubie i nigdy nie pijam na zlotach :)
Pewnie się narażę ale przypomne moją opinię o piwie ;]

B) ;) :) PIWO ŚMIERDZI!! :D :lol: :rolleyes:

Nie martw sie stilo, zlot to głównie gadanki o wszystkim :D napoje to tylko dodatek, proponuje soczek jabluszkowy lub mineralna :wub:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#27 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 07.05.2004 - |21:14|

Zloty nigdy przenigdy nie opieraja sie tylko na napojach "owocowo - warzywnych" (pozwole sobie zacytowac Tomciaka :D).

Aby wspaniale sie bawic nie trzeba pic - rozmowa to podstawa i co najdziwniejsze - SG1 czesto tematem nie jest :D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#28 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.05.2004 - |21:47|

BSL, czy Twój post oznacza, że będziesz?

Mam juz info co do lokalu. :) Na 99% będzie to PracOFFnia. Lokal znajdujący się na ulicy Więziennej. Posiada trzy strefy: piwniczną, dziedzincową i parterową. Najprawdopodobniej zajmiemy część parterową, ponieważ posiada ekran i projektor. A co to oznacza chyba nie muszę tłumaczyć :D Będziemy mieć rezerwację, czyli pełne bezpieczeństwo posiadania miejsca. Jak tak dalej pójdzie to zajmiemy całą część i będziemy mieć salę na wyłączność. Nie wykluczam możliwości przyłączenia do nas zupełnie postronnych osób, bo z tego co wiem nasze spotkanie nie będzie czymś wyjątkowym (pod względem pozytywnie zakręconej klienteli :P :D ). Co jakiś czas są tam organizowane przeglądy filmów krótkometrażowych.
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#29 BSL

BSL

Fotoreporter

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoRuda Slaska

Napisano 08.05.2004 - |08:55|

na 50 % tak a na 50% nie jeszcze zobacze bo nie wiem jak sie z kasa wyrobie

chce kupic mala cyfrowke i mam malowanie pokoju ... :wacko:

Użytkownik BSL edytował ten post 10.05.2004 - |17:35|

• 0
Dołączona grafika

#30 januszek

januszek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 297 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 09.05.2004 - |11:51|

Na 99% będzie to PracOFFnia. Lokal znajdujący się na ulicy Więziennej.

Jak najszybciej ustal miejsce na 100% i okresl czas. Pomocny bylby takze jakis przewidywany program wydazen (czyli co bedzie wyswietlane, jesli bedzie etc). Wtedy zaczniemy akcje propagandowa na powaznie i byc moze uda sie jeszcze zwiekszyc frekwencje o kilka dodatkowych osob. BTW, zmiesci sie tam powiedzmy 20-25 osob?
  • 0

#31 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 10.05.2004 - |10:42|

PIWO ŚMIERDZI!!   

Sagi to nie jest prawda. Widzę że nie miałaś okazji poznać Gnieźnieźskiego piwka lokalnego (mojego ulubionego :D ) FORTUNA oczywiście CIEMNA. Jest też jasna ale dla mnie trochę słaba. To piwo jest SUPER i nie śmierdzi. Ma nawet słodki smak.

Zloty nigdy przenigdy nie opieraja sie tylko na napojach "owocowo - warzywnych" (pozwole sobie zacytowac Tomciaka ).

Aby wspaniale sie bawic nie trzeba pic - rozmowa to podstawa i co najdziwniejsze - SG1 czesto tematem nie jest

Całkowicie się zgadzam. Wystarczy wspomnieć Gliwice gdzie każdy miał wolność wyboru ;) i zamawiał co mu pasuje. Zawsze tak jest i każdy się dobrze bawi.

Ciągle moja szansa na Wrocław nie jest większa niż 70% ale jeszcze jest kilka dni. Może coś się poprawi i wyjaśni.
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#32 januszek

januszek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 297 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 10.05.2004 - |11:06|

Sagi to nie jest prawda. Widzę że nie miałaś okazji poznać Gnieźnieźskiego piwka lokalnego (mojego ulubionego  :D ) FORTUNA oczywiście CIEMNA. Jest też jasna ale dla mnie trochę słaba. To piwo jest SUPER i nie śmierdzi. Ma nawet słodki smak.

Całkowicie się zgadzam. Wystarczy wspomnieć Gliwice gdzie każdy miał wolność wyboru  ;)  i zamawiał co mu pasuje. Zawsze tak jest i każdy się dobrze bawi.

Ciągle moja szansa na Wrocław nie jest większa niż 70% ale jeszcze jest kilka dni. Może coś się poprawi i wyjaśni.

Bez przesady ;) Mamy w zalodzie USS Browarek zatwardzialych abstyntow i nie wystepowaly nigdy konflikty na lini alkohol <> nonalkohol ;)
Czasem jest nawet bardzo sympatycznie ;P
  • 0

#33 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 10.05.2004 - |16:43|

UPDATE: Lokal jest już zaklepany :D Tak jak pisałem wcześniej jest to PracOFFnia na ulicy Więziennej. Wrocławianie sobie poradzą z dotarciem (o ile dobrze pamiętam to mieści się tam też Instytut Archeaologii UWr), a przyjezdnych odbiorę z dworca.

Planowane działania zaczepne:

13.45 - zbiórka przyjeżdżających na dworcu (z marginesem błędu dla przyjazdu pociągów). Katharna też odbiorę wcześniej o 12.20. Potem kierujemy się na Rynek.

15.00 - obiadek w Złotym Psie (ale to się może zmienić :) ) Potem jak zostanie czas to obejrzymy sobie Rynek :D

17.00 - impreza w PracOFFni. I to jest oficjalna godzina rozpoczęcia odprawy :D
2 godziny na rozgrzewkę i konsolidację.

19.00 - transmisja na żywo z "Window Of Opportunity" :D i chwila oddechu.

20.00 - quiz z nagrodami :D (nie spodziewać się zestawów kina domowego i oryginalnych DVD z sezonami SG1 :P )

21.00 - następna transmisja. I tu będzie wybór. Propozycja to "Full Circle" albo podwójny "Exodus (1)" - "Enemies (2)".

Po transmisji czas na rozmowy o wszystkim i niczym, czyli filozofia i SF :D

I tak to jest planowane. Jeśli ktoś ma jakieś uwagi to proszę wypowiedzieć się teraz lub zamilknąć na zawsze B) :D :P
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#34 Rexsik

Rexsik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 10.05.2004 - |17:20|

Witam ponownie.

Może i ja na coś mógłbym się przydać, organizator ze mnie kiepski, ale jak coś potrzeba to chętnie pomogę, dysponuje samochodem, może ktoś nie ma jak dojechać do wrocka, to mogę pojechać i przywieść, mam woza na gaz to koszty niskie.
To tyle, czekam na info

Pozdrawiam

Użytkownik Rexsik edytował ten post 10.05.2004 - |17:23|

• 0

#35 BSL

BSL

Fotoreporter

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoRuda Slaska

Napisano 10.05.2004 - |17:37|

Droga ten lokal Złoty Pies ??

O ktorej zamiezacie konczyc ??
  • 0
Dołączona grafika

#36 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 10.05.2004 - |17:39|

Niezły program, aż niemogę się doczekać. Zapowiada się kolejny świetny weekend. Miałem wyjść wcześniej, ale pewnie jak zawsze zostanę do końca.
  • 0

#37 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 10.05.2004 - |18:25|

Droga ten lokal Złoty Pies ??

O ktorej zamiezacie konczyc ??

Lokal prezentuje stany średnie. Muszę tylko sprawdzić informację o 15% zniżce na obiady do 17.00. Jak będzie za drogo, to mamy wiele innych mozliwości :D A siedzieć możemy do oporu. Lokal jest otwarty "od 12 do ?" :D

Przy okazji dziękuję Rexsikowi za zaoferowaną pomoc. :D
  • 0

#38 dark.raven

dark.raven

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 10.05.2004 - |18:25|

hejka, a ja sie tez chyba przylacze do grupy jakos na dworcu, tam mam najblizej:))) dajcie znac o dokladnym miejscu spotkania na dworcu i jak mam kogo rozpoznac:)))
  • 0
znana obecnie jako ladyhawke

#39 BSL

BSL

Fotoreporter

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoRuda Slaska

Napisano 10.05.2004 - |18:45|

dark.raven proponuje bys zajrzala na forum z zdieciami z spotkania w Gliwicach tam jest duzo zdiec :)

( moj link nie dziala ) server upgrade

Użytkownik BSL edytował ten post 11.05.2004 - |05:02|

• 0
Dołączona grafika

#40 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 10.05.2004 - |20:08|

Proponuję się poprawić BSL. Dark.raven to przecież kobieta :).

Update: Teraz jest ok :).

Użytkownik JoVisH edytował ten post 11.05.2004 - |11:34|

• 0
"...something takes a part of me..."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych