Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ulubiony bohater

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
33 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Twój ulubiony Hero: (131 użytkowników oddało głos)

Twój ulubiony Hero:

1. Claire (21 głosów [17.07%])

Procent z głosów: 17.07%

2. Claude (3 głosów [2.44%])

Procent z głosów: 2.44%

3. Haitanczyk (4 głosów [3.25%])

Procent z głosów: 3.25%

4. Hiro (38 głosów [30.89%])

Procent z głosów: 30.89%

5. Isaack (1 głosów [0.81%])

Procent z głosów: 0.81%

6. Matt (7 głosów [5.69%])

Procent z głosów: 5.69%

7. Nathan (5 głosów [4.07%])

Procent z głosów: 4.07%

8. Nikki (1 głosów [0.81%])

Procent z głosów: 0.81%

9. Peter (34 głosów [27.64%])

Procent z głosów: 27.64%

10. Inny (skomentuj) (9 głosów [7.32%])

Procent z głosów: 7.32%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#21 kasias32

kasias32

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów
  • MiastoŚwieradów-Zdrój

Napisano 19.06.2007 - |17:47|

Oczywiście jak większość uwielbiam Hiro i jego "jatta!!" Jeszcze fajną postacią serialu jest Matt Parkman, Claire no i Peter, denerwował mnie Nathan i jego mamuśka, chociaż to że przyszedł pomóc bratu to duuży plus.
  • 0

#22 blaine

blaine

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.06.2007 - |20:02|

a moim ulubionym jest bez watpienia Sylar. perfekcyjnie zagrany przez Zacharego Quinto.
a. i nie lubie Matta. i Niki. ;]
  • 0

#23 Seth Angel

Seth Angel

Kapral

• Użytkownik
  • 247 postów
  • MiastoPierwszy z Prawej

Napisano 02.07.2007 - |20:04|

Jako że w ankiecie można wybrać tylko jedną osobę to wybrałem Petera. Na dokładkę Hiro

Petera lubię za jego postawę. Jest w miarę stabilnym człowiekiem, kiedy tylko może pomaga innym - chociaż jego praca nigdy nie była akceptowana przez brata i matkę.

Hiro natomiast jest typem takiego żartownisią. Jego rozmowy o ratowaniu świata są świetne. Mimo że uchodzi za fajtułapę stara się z całych sił aby osiągnąć swój cel (zostać prawdziwym bohaterem)
  • 0
I Have Become Death, Destroyer of Worlds.

#24 Darth Paula

Darth Paula

Kapral

• Użytkownik
  • 179 postów
  • MiastoKraków

Napisano 23.07.2007 - |18:17|

+ Stargate: SG-1 i Stargate: Atlantis od nowa +

Oczywiście, Peter Petrelli. Dlaczego?

Pomijając już to, że Milo Ventimiglia jest naprawdę przystojny (mimo martwego nerwa przy wardze), to po prostu lubię tą postać za to, że na jej nieskazitelności pojawiają się niekiedy szramy. Na przykład sytuacja, [SPOILER!!!] kiedy po ataku Noaha Benneta i Haitańczyka na niego i Claude'a Rainsa Peter przychodzi do Isaaca i z nim walczy. Ta potęga, którą wtedy ukazał (choćby ten jego krzyk: "Don't lie to me!" i tym samym telekinetyczne odrzucenie malarza na drugi koniec strychu), ta złość i frustracja - ach, takie coś lubię. Wtedy pokazał, że nie jest taki kochanym, na jakiego wygląda. Odczuł swoją wyższość nad Isaaciem i zaczął wylewać mu, że jest zwykłym bezwartościowym ćpunem i naprawdę słychać było w jego głosie satysfakcję.

Poza tym Peter to naprawdę niejednoznaczna postać. Altruista, empata, człowiek naiwny i bezkompromisowo kochający każdego, pielęgniarz i wrażliwiec. Ale także osoba mściwa, tłumiąca w sobie rozczarowanie światem, przeżywająca głęboko to, że jego brat nie kocha go tak, jakby tego chciał, do tego obdarzona multimocą. Z tego, co na razie udało mi się wyliczyć, to Pete dysponuje: telekinezą od Sylara, naginaniem kontinuum czasoprzestrzennego od Hiro, samoregeneracją od Claire, lataniem od Nathana, czytaniem w myślach od Matta, radioaktywnością od Teda, niewidzialnością od Claude'a i malowaniem przyszłości od Issaca. Ale możliwe, że o kimś zapomniałam. W każdym razie ma dość obszerny arsenał mocy i bez problemu załatwiłby każdego, kto stanąłby mu na drodze. Peter to marzyciel, chce być bohaterem, ale kiedy jest zagubiony i roztrzęsiony potrafi zrobić komuś krzywdę i potrafi dać upust swojej mroczniejszej stronie.

Mówiłam już, że Milo Ventimiglia mi się podoba? :)
  • 0

#25 kozuch

kozuch

Plutonowy

• Użytkownik
  • 394 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 03.08.2007 - |21:58|

Oczywiście Peter

Za całokształt, jako nie heros pozytywna postać pielęgniarz, jako heros chyba ma najlepszą moc przejmowanie od innych, kogo nie spotka ma jego moc, jeżeli bardziej opanuje władanie tyloma mocami to nikt go nie powstrzyma.

Oprócz niego lubię też Claire, Hiro, Parkmana i Moli

ps: Sylar też niczego sobie taki sam jak Peter tylko po złej stronie i lepiej operuje mocami, ale jako że jest bad guy to go nie lubie
  • 0

#26 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 875 postów
  • MiastoPOZNAŃ

Napisano 14.10.2007 - |13:58|

Trudny wybór, z jednej strony Peter ma świetną moc :D taką każdy by chciał mieć, ale z drugiej strony nie jest najsympatyczniejszą osobą na świecie, więc pozostaje mi dylemat między Hiro i Claire. Oboje są sympatyczni i śmieszni. Jednak wybiorę Claire :] jako moją ulubioną postać.
  • 0

#27 MorFeuS

MorFeuS

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 253 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 15.10.2007 - |18:36|

Jessica i tylko ona. Wiem, że juz raczej jej nie zobacze, pozostała mi tylko Nikki, ale to mięczak, mimo że może używać tej siły to i tak ma słaba psychike. A Jessica? Nawet lepiej się ubiera niż Nikki

I <3 JESSICA!!!!!
  • 0

#28 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 16.10.2007 - |18:52|

Hiro i Claire :).
Jak dla mnie najfajniejsi :).
  • 0

#29 Asiam

Asiam

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów
  • MiastoWrocław/Frankfurt M.

Napisano 19.10.2007 - |11:57|

Dla mnie także: Hiro za super miny i Claire - fajnie na nią patrzeć - taki jasny promyk.
  • 0
Moje typy:
- Lost
- M jak Miłość
- Heroes
- Battlestar Galactica
- Ugly Betty
- Desperate Housewives
- Babylon 5

#30 Kinker

Kinker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów
  • MiastoMielec

Napisano 07.11.2007 - |09:55|

Claire ofc ;) Ale Hiro i Peter też są wporzo :]
  • 0

#31 nakota

nakota

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 10.04.2009 - |15:39|

Hiro, yattaaaaa :D
Tak, wiem, jestem nieoryginalna ;]
  • 0
Mój nick się odmienia. Tak samo jak słowo "niecnota" ;)

#32 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 10.04.2009 - |16:00|

A to ciekawe. Wcześniej nie zauważyłem tej ankiety. Interesujące że znienawidzony przez wszystkich Hiro na czele stawki.
  • 0
don't try

#33 gopher

gopher

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów
  • MiastoWlkp.

Napisano 11.04.2009 - |09:45|

Najlepszy to jest Matt jeśli chodzi o pojedynczą moc. Jest nie do pokonania... A jeśli miałbym wybierać 2. raz - Sylar... Nie marnuje mocy, które posiada :)
  • 0

#34 pawlaka160

pawlaka160

Szeregowy

• Użytkownik
  • 25 postów
  • MiastoZabrze

Napisano 12.04.2009 - |21:36|

lubie matta jako postać, która ma potężną moc, ale cokolwiek robi przez te sezony to i tak dużo traci, gdyby nie spotkanie z dzieckiem w odcinku 22 3 sezonu to bym się zastanawiał jaki on ma sens życia
peter- gdy ma dużo mocy robi dużo gdy ma tylko jedną wybiera najlepszą i robi jeszcze więcej
claire-robi tylko co może aby dać bezpieczeństwo sobie i innym
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych