Skocz do zawartości

Zdjęcie

Smallville

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
580 odpowiedzi w tym temacie

#361 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 22.09.2008 - |14:54|

To to ja wiem. ale mi chodzi o to gdzie sie ona podziala byla w domu i nagle jej nie ma..

No przecież już Ci odpowiedzieli - ".....w finałowym odcinku to nie była ona tylko Breniak przybrał jej postać....." - i wszystko jasne. :D
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#362 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 22.09.2008 - |23:09|

No przecież już Ci odpowiedzieli - ".....w finałowym odcinku to nie była ona tylko Breniak przybrał jej postać....." - i wszystko jasne. :D

<_< Dobra wyraze sie jasniej. :) Co sie stalo z Brainaciem pod postacia Kary? Bo ja pamietam to tak ze byl Brainiac pod postacia Kary napil sie mleka i padl na podloge i tak sie chyba skonczylo.. A w tym odcnku Clark od tak sobie chodzi po domu, Kary... ekhm Brainiaca pod postacia Kary nie widac nie slychac.. czyzby Clark nie schodzil do kuchni? Nie interesowal sie nia? Bardzo watpliwe..

Użytkownik Zetnktel edytował ten post 22.09.2008 - |23:10|

• 0

#363 pablocoo

pablocoo

Kapral

• Grupa Hatak
  • 249 postów

Napisano 23.09.2008 - |16:11|

A ty oglądałeś finał, czy tylko wcześniejszy odcinek?
Bo to, co piszesz wydarzyło się właśnie w 7x19.

Tak w skrócie.
SPOILERY jeśli ktoś nie widział 7x20

Kara/Brainiac prawktycznie powiedziała o Clarku Lexowi, Chloe jak się zorientowała, że coś nie halo zwabiła ją do mieszkania, gdzie się okazało, że to Brainiac, który później zginął z rąk Clarka w elektrowni.
Kara w ogóle nie wróciła z Kryptonu i zdaje się, że jest zamknięta w Phantom Zone.
  • 0

#364 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 23.09.2008 - |16:15|

LOL wiem ze ogladalem ale nie pamietam tego odcinka.. :)
  • 0

#365 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 24.09.2008 - |01:13|

Skoro nie pamiętasz to po co robisz zamieszanie? I do tego te gadki "jak nie to daje 0/10".

Bardzo przeciętny ten season premiere. Niestety bez Lexa serial dużo traci. Podejrzewam, że w kilku odcinkach się pojawi (nie czytam spoilerów, wiec nie wiem czy tak będzie), ale to już nie to samo. Dobrze natomiast, że nie ma Lany. Oby nie wróciła. Od 4 sezonu strasznie mi działa na nerwy.
  • 0

#366 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 24.09.2008 - |12:06|

Skoro nie pamiętasz to po co robisz zamieszanie? I do tego te gadki "jak nie to daje 0/10".

po to sie pytam nie?? No bo daj spokoj jest osoba a potem jej w nastepnym odcinku nie pokazuja i nie mowia nic.. to w takim wypadku to 0/10.. ale wlasnie sie dowiedzialem ze to nie byl ost wiec spoko.. Jak Ci sie nie podoba nie musisz czytac moich postow.
  • 0

#367 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 24.09.2008 - |12:55|

Człowieku, nie pamiętasz co się wydarzyło w serialu - ok. Kulturalnie zapytaj, a nie "do d... nic nie pokazali...buuuu" A potem się okazuje, że pokazali tylko nie skojarzyłeś, ewentualnie nie zrozumiałeś fabuły, a dziwne pretensje masz do twórców.
  • 0

#368 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 25.09.2008 - |11:43|

Jest jeszcze Liga Superbohaterów czy jak też tam ją zwał i też ona wygląda średnio na jeża.
Babka-punk drąca ryja = DNO
Człowiek ryba = MUŁ
Zielony Robin Hood też nie powala.

Ciekawe czemu nie dali "szybkobiegacza" i tego murzyna "robota".
Juz nie pamietam jak sie nazywali. Ale apewno byli by lepsi od Aqua i "panieny drącej ryja" :)

Jak na poczatek sezonu to odcinek byl slaby.
Najbardziej mnie poirytowalo, kiedy Marsjanin przylecial po Clarka i reszta bohaterow zostala w "fabryce".
A kolejna scena jest taka, ze wszyscy zdrowi hasaja po Smallville :D
Nie pokazano co sie dzialo potem, jak uciekli Loise, Chloe i cala reszta.
  • 0

#369 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 26.09.2008 - |07:50|

smallville 8x2
Coz. Obejrzalem sobie przed wyjsciem poczatek do czolowki i odcinek zapowiada sie fajnie.. Przynajmniej poczatek mi sie podobal. Chociaz tez jest juz jeden blad ze to tak nazwe. szefowa Luthor Corp jezdzi autobusem..WTF

Edit. Odcinek obejrzany... niski poziom.. ogolnie negatywnie.. Co to za jakies fatum ze wszystkie seriale sa do niczego. Tylko TSCC jest dobre chociaz tez jest wiele minusow, ale prezentuje sie najlepiej.

Użytkownik Zetnktel edytował ten post 26.09.2008 - |13:00|

• 0

#370 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 26.09.2008 - |11:03|

Kolejny sux odcinek jeezes...niech dadza sobie juz spokoj z tym smlvle...
  • 0

#371 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 27.09.2008 - |07:35|

smallville 8x2
Coz. Obejrzalem sobie przed wyjsciem poczatek do czolowki i odcinek zapowiada sie fajnie.. Przynajmniej poczatek mi sie podobal. Chociaz tez jest juz jeden blad ze to tak nazwe. szefowa Luthor Corp jezdzi autobusem..WTF

Edit. Odcinek obejrzany... niski poziom.. ogolnie negatywnie.. Co to za jakies fatum ze wszystkie seriale sa do niczego. Tylko TSCC jest dobre chociaz tez jest wiele minusow, ale prezentuje sie najlepiej.

Polecam dzisiejszy SGA :) Powrot w WIELKIM stylu.
  • 0

#372 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 27.09.2008 - |10:18|

8x02 obejrzany i... w sumie nic ciekawego. Jedyne dobre momenty to te Clarka z Lois, reszta to bieda totalna... A myślałem, że meteorfreaki skonczyly sie z czasami 3 czy 4 sezonu...
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#373 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 27.09.2008 - |15:00|

Ale "bieda-odcinek" !
Jedyne co bylo fajne to klimat C & L w Daily Planet.
Reszta to kompletna nuda i strata czasu.
Jesli ktos nie obejrzy - oszczedzi sobie 40 minut zycia.
  • 0

#374 hitano

hitano

Szeregowy

• Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 28.09.2008 - |07:30|

Odcinek słaby pod względem scenerii jak i samej fabuły. Jedynie co może bawić to relacje Lois/Clark, ale i to pokazuje w jakim kierunku idzie na razie serial. Wydaje mi się, że Smallville oberwało się statutem całej CW z pokazywaniem seriali obyczajowo-młodzieżowych. No i taki ostatnio jest Smallville oprócz tego dogonił już do 8 sezonu bez wielkich zmian i to też nadal jest powód słabych odcinków. Szkoda, że tylko twórcom Supernaturala udaje się robić najbardziej odpowiednią robotę. 2/5
  • 0

#375 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 03.10.2008 - |07:54|

Serdecznie prosze o cancela na smallville niech zakonczy sie z "jakas" godnoscia.To co teraz robia to wielki zal...dzisiejszy odcinek byl tak beznadziejny ze ledwo co obejrzalem do konca.A jak odjezdza porshe wlascicielka luthorcorp z rejestracja NOMERCY to prawie co nie upadlem.

2/10
  • 0

#376 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 03.10.2008 - |12:32|

Odcinek nudny. ciagnal sie strasznie. Nic sie w tym serialu nie dzieje...... No i ubior Lois w dzisiejszym odcinki tragiczny.
  • 0

#377 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 03.10.2008 - |20:52|

Jak dobrze pójdzie to ten serial zejdzie z ziemskiego padołu. Prawdopodobnie zostanie zastąpiony innym shitem z Robinem. Kolejna legenda zszargana...
  • 0

...:::Son of Anarchy:::...

#378 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 03.10.2008 - |21:41|

Nie wiem, czy wolę oglądać kiepskie Smallville, czy beznadziejnego Robina... Nie chcę żeby Smallville odeszło jako serial tragiczny, ale Robin? Brrrr... aż mnie ciarki przechodzą...

Dzisiejszy odcinek chała totalna... Jedyne co mnie w tym sezonie interesuje to wątek CLois i Doomsday (a raczej to jak będzie wyglądała jego smallvillowa wersja).
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#379 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 04.10.2008 - |10:09|

Jedyne co mnie w tym sezonie interesuje to wątek CLois i Doomsday (a raczej to jak będzie wyglądała jego smallvillowa wersja).

O co chodzi z tym dniem zaglady.. ?? :unsure: Nie pierwszy raz spotykam sie z ta nazwa i nie mam pojecia o co chodzi.
Bo mowiac szczerze po tym odcinku podziekowalem serialowi.. bo w tym sezonie NIC sie nie dzieje nie ma ZADNYCH watkow.. a teraz znowu ktos wspomina o jakis dniu zaglady..

Użytkownik Zetnktel edytował ten post 04.10.2008 - |10:14|

• 0

#380 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 04.10.2008 - |10:17|

Zetnekel Ty leniuchu :P ---> http://www.google.pl...lient=firefox-a

W roku 1992 pojawia się komiks "The Death of Superman", w którym Superman umiera, podczas pojedynku z bestią z Kryptonu, zwaną Doomsday.

Z tego co pamiętam to jedyna istota która uśmierciła Supermana.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych