Ben (Henry Gale)
Napisano 24.05.2006 - |22:43|
moze chodzilo o uwolnienie duchowe czy cos takiego ?
nie znam sie na tego typu rzeczach, ale moze tu chodzilo o rekrutacje do othersow ?
skoro lostowicze sa rozbitkami to sa "uwiezieni" na tej wyspie i moze zmiana statusu z lostowicza na othersa byla wlasnie tym "uwolnieniem" ?
co o tym sadzicie ?
Napisano 24.05.2006 - |23:37|
zaiste - ciekawa teoria... zgodnie z nią rekrutowaliby chyba Michael'a nie? jednak... raczej chodziło im o Henry'ego...kto wogole powiedzial ze ten "ich czlowiek" musial byc wieziony?
moze chodzilo o uwolnienie duchowe czy cos takiego ?
nie znam sie na tego typu rzeczach, ale moze tu chodzilo o rekrutacje do othersow ?
skoro lostowicze sa rozbitkami to sa "uwiezieni" na tej wyspie i moze zmiana statusu z lostowicza na othersa byla wlasnie tym "uwolnieniem" ?
co o tym sadzicie ?
Użytkownik Vol 7 edytował ten post 26.05.2006 - |21:54|
Napisano 26.05.2006 - |00:07|
Mi sie wydaje, że facet udający Henrego Gale jeszcze nas wszystkich pozytywnie zaskoczy.....
Nie zaskoczył mnie tak jak myślałem, ale słaby nie był Ciekawa postać !
Napisano 26.05.2006 - |13:45|
- Kim wy jesteście ?
Fenry:
- Jesteśmy dobrymi ludźmi
Dziwne to, wiele razy w tym serialu padało: "dobrzy ludzie" do czego to się odnosi ??
Jak dla mnie Fenry to kapitalna postać i cieszę się, że w 3 sezonie będą jego flashabacki.
Napisano 26.05.2006 - |15:24|
Michael:
- Kim wy jesteście ?
Fenry:
- Jesteśmy dobrymi ludźmi
Dziwne to, wiele razy w tym serialu padało: "dobrzy ludzie" do czego to się odnosi ??
Jak dla mnie Fenry to kapitalna postać i cieszę się, że w 3 sezonie będą jego flashabacki.
Ładni mi dobrzy ludzie, którzy porywają, przetrzymują i mordują ludzi
Napisano 26.05.2006 - |18:49|
jak narazie nie znano przypadków aby Others kogos zamordowali, no prócz powieszeniaCharliego przez Ethana.
Napisano 26.05.2006 - |19:04|
jak narazie nie znano przypadków aby Others kogos zamordowali, no prócz powieszeniaCharliego przez Ethana.
A Goodwin komu skręcił kark? :>
Napisano 27.05.2006 - |11:19|
Może to była podpucha, że Fenry jest niby zwykłym othersem bo jak by sie dowiedzieli, że jest ich przywódcą to by mogli bez problemu odzyskać Michaela, Walta i co by tam jeszcze chcieli jak by powiedzieli im, że jak im tego nie oddadza to Fenriego zabiją.w bunkrze (niech spoczywa w pokoju jezyk.gif ) mówił, że jest jeszcze "ktoś kto nie wybacza" czyżba szef-szefów???
Napisano 27.05.2006 - |22:55|
zgadza sie. zwlaszcza nalezy wziac pod uwage ze fenry klamal od samego poczatku wiec moim zdaniem nie nalezy wierzyc w nic, co powiedzial. poza tym lepiej bylo dla fenry'ego ze lostowicze mysleli ze maja pionka, niz najwiekszego wazniaka na wyspie. wtedy to sayid zostalby blagany na kolanach zeby dokonczyl robic z fenrym to , co zaczalMoże to była podpucha, że Fenry jest niby zwykłym othersem bo jak by sie dowiedzieli, że jest ich przywódcą to by mogli bez problemu odzyskać Michaela, Walta i co by tam jeszcze chcieli jak by powiedzieli im, że jak im tego nie oddadza to Fenriego zabiją.
Napisano 28.05.2006 - |00:54|
a kto powiedzial ze on tam akurat szedl?tylko jest jeszcze taka akcja: po kiego Inni wysłali swojego bossa do Lostowiczów? Nie bali się o niego czy co?
moze lazil po lesie lub szedl do jakiejs ukrytej kryjowki i wpadl w zasadzke Danielle. zreszta ona mnostwo tego porozstawiala po lesie i mogl sie zalapac na jedna z nich
Napisano 28.05.2006 - |01:21|
niewykluczone... jednak wcale nie chce mi się wierzyć, że łaził koło obozu LOST-owiczów na grzyby... mu siał mieć w tym jakiś cel...a kto powiedzial ze on tam akurat szedl?
moze lazil po lesie lub szedl do jakiejs ukrytej kryjowki i wpadl w zasadzke Danielle. zreszta ona mnostwo tego porozstawiala po lesie i mogl sie zalapac na jedna z nich
Napisano 28.05.2006 - |01:30|
Napisano 28.05.2006 - |03:11|
ha, i mialem racjeMZ Henry jest bardzo wysoko postawionym Innym, niestety nie mam argumentow popierajacych moje przeczucie
intuicja jednak nie myli
Henry staje sie moim ulubionym bohaterem
Napisano 28.05.2006 - |11:14|
A Goodwin komu skręcił kark? :>
Nathanowi skręcił kark i chciał zabic Ane Lucie
A wogóle to nie zrobili nic więcej oprócz porwań , bardzo wielu...
Napisano 28.05.2006 - |13:37|
Napisano 28.05.2006 - |13:39|
sa odpowiedzialni takze za morderstwaA wogóle to nie zrobili nic więcej oprócz porwań , bardzo wielu...
to dzieki innym michael zabil AL i libby oraz ide o zaklad ze po oddaniu dziecka claire by tez zginela
Napisano 28.05.2006 - |14:27|
Nathanowi skręcił kark i chciał zabic Ane Lucie
A wogóle to nie zrobili nic więcej oprócz porwań , bardzo wielu...
nie powiedziane, że chciał zabić Ane-Lucie, to ona się na Goodwina rzuciła .
Napisano 28.05.2006 - |14:30|
= Teoria Prawdy Telewizyjnej =
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych