Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trailery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
608 odpowiedzi w tym temacie

#361 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 19.01.2007 - |22:17|

Moze i wyglada to troche jak korzen... ale czy korzen nosi lancuszek na nadgarstku? ;)
Ludzicha, uczcie sie jezykow.

"- Is that an arm?
...
- I think we have to get that.
- Yeah, chase e dog with a skeleton arm into the creapy jungle. Be my guest.
- Ok. If I'm not back in 3 hour tell somebody"

Użytkownik Grzesiu edytował ten post 19.01.2007 - |22:20|

• 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#362 Kuman7

Kuman7

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 19.01.2007 - |23:03|

CZyli jak myslałem to jest gnacik a konkretnie reka. Ciekawe czyja i moze to sa jakies klucze??
  • 0

#363 Mercenor

Mercenor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 19.01.2007 - |23:08|

hm... dzięki za ten fragmencik z LOST Moment, teraz przynajmniej bardziej to rozumiem :D na szczęście jutro będe miał głośniki B) . Co do ręki to zastanawiające jest czyja to ręka i gdzie ją znalazł Vincent... Ja stawiam że to ręka... Radzińskiego (chyba dobrze napisałem :huh: ) Ostatecznie kogoś z pasażerów szczęśliwego lotu 815 :D . Ostatecznie może to być ręka któregoś z Othersów lub innych ludzi niż Others i zagubieni.... :blink:

Ciekawe co jest przywiązane do tej ręki... może torebka z narkotykami? klucze? folia? hm...

Użytkownik Mercenor edytował ten post 19.01.2007 - |23:10|

• 0

#364 tiam

tiam

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 20.01.2007 - |11:01|

Zapuściło się dziecko w przypuszczeniach - powiedzmy, ze to wynik intuicji;). Zawiniątko wyglada mi na jakies prochy, a kluczyk, cholera moze od samochodu. Ponieważ wiemy jak Charlie chętnie ulega pokusom, mógł skojarzyć zawiniątko z dragami (jak stał sie szczęśliwym posiadaczem - tego jeszcze nie wiem;))a do tego wszechobecny(wymiarowo) Desmond, który wie i widzi więcej, w tym śmierć - być może ma możliwość zabierania ze swoich wycieczek waznych przedmiotów. Albo jego każdorazowa podróż otwiera dodatkowy wymiar, odkrywając nowe akcesoria.
  • 0

#365 Mercenor

Mercenor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 20.01.2007 - |13:13|

hmm.. nie ma to jak bujna wyobraźnia... :D Napewno jest to kość, napewno coś do niej jest przywiązane, i napewno to są kluczyki! dlaczego? Patrzcie uważnie od 15 sekundy... to jest woreczek a w nich kluczyki... może uda mi się zrobić screena, na którym będzie to wyraźnie widać...

Udało mi się zrobić dosyć dobrego screena http://img334.images...e=klucze7xb.png

Użytkownik Mercenor edytował ten post 20.01.2007 - |13:18|

• 0

#366 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 20.01.2007 - |14:57|

nie wiem nad czym się tutaj rozwodzić...

Vincent trzyma w pysku:
1. rozłożone ramię człowieka (płci bliżej nieokreślonej)
2. na owym ramieniu znajdują się strzępki ubrań
3. na części ramienia zwanej dłonią (tu: rozłożoną już) wisi:
a) kluczyk (srebrny, niewielkich rozmiarów, nie wiadomo do czego)
B) do kluczyka jest dowieszony breloczek w postaci "króliczej łapki" (kawałek wełny na skórze zwierzęcej wygarbowanej, celem uzyskania miłego dotyku; breloczek przynoszący wg. przesądów szczęście)

TYLE !
  • 0

Dołączona grafika

#367 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 20.01.2007 - |15:12|

To jest przedramię, nie ramię :P.
Ale poza tym wszystko się zgadza.
Ale zdziwiło mnie zachowanie Hurleya. Tak jakby o czymś wiedział, nie chciał żeby Charlie z nim poszedł, a jak wiadomo wycieczka po dżungli wcale bezpieczną nie jest.
  • 0

#368 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 20.01.2007 - |15:59|

tylko, że mnie się wydawało, że Hurley chciał, żeby Charlie z nim poszedł... !

Grzesiu podał na poprzedniej stronie dialog jaki prowadzą...
  • 0

Dołączona grafika

#369 Mercenor

Mercenor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 20.01.2007 - |16:33|

Grzesiu napisał:

Moze i wyglada to troche jak korzen... ale czy korzen nosi lancuszek na nadgarstku?
Ludzicha, uczcie sie jezykow.

"- Is that an arm?
...
- I think we have to get that.
- Yeah, chase e dog with a skeleton arm into the creapy jungle. Be my guest.
- Ok. If I'm not back in 3 hour tell somebody"

Tak więc Hurley chciał żeby Charlie z nim szedł, ale ten drugi nie chciał...

hmm... do czego może być ten kluczyk? Może to jakiś kolejny kluczyk do rozwalania bunkrów ;)
  • 0

#370 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 20.01.2007 - |16:44|

Tak więc Hurley chciał żeby Charlie z nim szedł, ale ten drugi nie chciał...

hmm... do czego może być ten kluczyk? Może to jakiś kolejny kluczyk do rozwalania bunkrów ;)

to już powiedziałem....

a kluczyk jeśli byłby od Dharmy, to zapewne byłby z logiem tej fundacji, a nie z króliczą łapką... firmy lubią umieszczać wszędzie swoje logo (ja też :P )
  • 0

Dołączona grafika

#371 Mercenor

Mercenor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 20.01.2007 - |16:59|

@UP
Ja tylko przybiłem przysłowiowy gwóźdź do trumny w tej sprawie B)

Co do kluczyków to był żart, ale nie można wykluczyć że to są kluczyki człowieka związanego z Dharma... :)

Ostatecznie mogą to być klucze do kibelka, który znajduje się w środku dżungli :D
  • 0

#372 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 20.01.2007 - |19:12|

tak z pewnością ! :/

koniec tego :offtopic:

Jaki według ciebie off-top ? Chyba za bardzo ostatnio szarżujesz tą emotikoną ;)
Obstawiam że to mógł być ktoś z " Other Others " , przysmolony przez naszych " Innych " , bądź kolejny frajer przeznaczony do wciskania przycisku ( tak jak Desmond czy Inmann ) Ale skoro miał samochód to niewątpliwie był to jakiś inny obóz ( " Inni " jak dobrze pamiętam to zawsze na piechotę inwigilowali rozbitków , nawet jeśli mieli do przemierzenia konkretny kawał wyspy ) .
Osobiście ta sytuacjach nie robi na mnie takiego wrażenia jak np: samolot z Afryki , którego odnalazł " maj fejwryt" team czyli : Boone & Locke :P
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#373 AdaMS

AdaMS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 21.01.2007 - |11:04|

Surin nasunąłeś mi ciekawy pomysł - może to ręka któregoś z pasażerów tego afrykańskiego samolotu. Przecież by odpalić samolot też chyba potrzebujemy kluczyka.
  • 0

#374 tiam

tiam

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 21.01.2007 - |11:12|

hmm...samolot z Afryki to temat zakończony. Ja obstawiam (pozostawiaja ręke Charliego chwilowo za nami), że to ekipa z wyspy, niekoniecznie "nasi" Others.
  • 0

#375 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 21.01.2007 - |13:39|

ale rzeczywiście grubasek zachowuje się trochę jakby rozpoznał ten kluczyk, lub coś... zastanawiające jest bardziej to, że i kluczyk i breloczek są w doskonałym stanie, w przeciwieństwie do ręki... możliwe, ze jest to pułapka i ktoś (Inni?) nałożyli ten kluczyk na tę rękę, żeby zwabić Hurley'a do lasu i może z nim pogadać jak wtedy na pomoście, pod koniec 2 sezonu...

@Surin - mnie sie ta emotka bardzo podoba :D
  • 0

Dołączona grafika

#376 Mercenor

Mercenor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 21.01.2007 - |14:11|

Ale te kluczyki wywołały burze!!! :)
1)Kilkakrotnie oglądałem LOST MOMENT i doszedłem do wniosku (o czym już wcześniej powiedziałem) że kluczyki są w foliowym woreczku, co może wyjaśnić ich dobry stan. :D
2)Osobiście nie wydaje mi się żeby nasz grubasek wiedział o tych kluczykach wcześniej, ale może Desmond coś mu mówił? ;] Już raz taka sytuacja miała miejsce... B)
3)Inna sprawa to pochodzenie tych kluczyków. Jedna sprawa mnie bardzo nurtuje, jeśli to kluczyki do samochodu, to jest na wyspie samochód, ale po jakiego grzyba komuś samochód w dżungli!? :unsure:
  • 0

#377 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 21.01.2007 - |16:01|

Ale te kluczyki wywołały burze!!! :)
1)Kilkakrotnie oglądałem LOST MOMENT i doszedłem do wniosku (o czym już wcześniej powiedziałem) że kluczyki są w foliowym woreczku, co może wyjaśnić ich dobry stan. :D

Majac nagranie takiej jakosci niczego nie powinienes byc pewny. Pixeloza jedna wielka, rozmyte kolory i kontury. Twoj woreczek moze byc nawet artekaktem kompresji.

mam prośbę do któregoś z moderatorów, aby utworzył temat "komentarze do trailer'ów", zeby tutaj wrzucało się jedynie linki, a nie robił się taki bajzel jednym słowem... dziękuję

Request denied. A za tydzien bede musial utworzyc osobny temat do kazdego trailera? Oj nie ;)
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#378 Mercenor

Mercenor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 21.01.2007 - |20:33|

@ UP
Może źle zostałem zrozumianych, nie pisze że to jest w 100% w woreczku, tylko że tak mi się wydaje. Co do pixelozy do zgadzam sie z tobą w 100%!!! :D

A tworzenie dwóch osobnych działów dla linków i dla komentarzy, zgodze się nie jest dobrym pomysłem, ale można by zrobić taki dział na stronce OT lost, gdzie byłyby linki do wszystkich LOST MOMENT i Trailer`ów.

@Vol 7
Ty też mnie źle zrozumiałeś... :/ Chodzi mi oto, że breloczek i kluczyki są według mnie w woreczku...
  • 0

#379 Picket

Picket

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoMazowsze

Napisano 24.01.2007 - |11:28|

Nie czytałem wszystich postów i może ktoś to napisał, ale to może jakiś kluczyk od bunkra, albo innego pomieszczenia projektu DHARMA o którym jeszcze nie wiele wiemy. To by nawet miało sens, bo w Lost Moment 9 widzimy, że Hugo namawia Charliego do czegoś niebezpiecznego, a wędróka do takiego miejsca była , by bardzo niebezpieczna
  • 0

#380 i don't sleep

i don't sleep

Szeregowy

• Email
  • 37 postów

Napisano 26.01.2007 - |17:32|

i już wiadomo od czego są te kluczyki :)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych