Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#361 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 14.03.2006 - |13:38|

Soiler dotyczący epizodu Lockdown, z retrospoekcja Locke -

Guest starring are Kevin Tighe as Cooper, Katey Sagal as Helen, Michael Emerson as Henry Gale, Andrea Gabriel as Nadia, Geoffrey Rivas as Father Chuck and Theo Coumbis as Jimmy Bane. Source: ABC

Podaje listę aktorów gości. Między innymi - Andrea Gabriel as Nadia. To Nadia Sayida! Sprawdziłem, to ta sama aktorka, która grała Nadię w Salitary. Co ona robi w w przeszłości Locke?

Ciekawy i zabawny artykuł.

http://www.ew.com/ew...82_3_0_,00.html

Polecam.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 14.03.2006 - |13:55|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#362 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 14.03.2006 - |15:19|

Guest starring are Kevin Tighe as Cooper, Katey Sagal as Helen, Michael Emerson as Henry Gale, Andrea Gabriel as Nadia, Geoffrey Rivas as Father Chuck and Theo Coumbis as Jimmy Bane. Source: ABC

Podaje listę aktorów gości. Między innymi - Andrea Gabriel as Nadia. To Nadia Sayida! Sprawdziłem, to ta sama aktorka, która grała Nadię w Salitary. Co ona robi w w przeszłości Locke?

Nie wiem, ale wiemy ze pracowala w Los Angeles, a Sayid lecial tam wlasnie po to zeby sie z nia spotkac.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#363 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 14.03.2006 - |15:22|

Nie wiem, ale wiemy ze pracowala w Los Angeles, a Sayid lecial tam wlasnie po to zeby sie z nia spotkac.

właśnie coś takiego mówił ten gliniarz z Sydney do Sayid'a że Nadia pracuje w LA
  • 0

Dołączona grafika

#364 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 14.03.2006 - |15:27|

właśnie coś takiego mówił ten gliniarz z Sydney do Sayid'a że Nadia pracuje w LA

Geograficznie to sie zgadza. Nawet czasowo też. Po prostu interesuje mnei co Locke może łaczyc z nią. To kolejny ciekawy związek pomiędzy bohaterami.
  • 0
Genesis

#365 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 14.03.2006 - |15:32|

A czytał ktos wywiad z tą Kristin? tam sa taie rzeczy:
From weon1: About Lost: Is Henry Gale an other? I'm dying here.
You and me both, babe! I honestly do not know, but I've heard he may have had a connection to a castaway's father (not Jack's, but rather one we haven't yet seen, as far as I recall). And while part of his story may be true, not for the right reason. My money's on him as an other, along with dirty Libby, who is the only one who (a) hasn't yet had a flashback or (B) been checked on the manifest.

From george: Will Walt and Michael reappear this season?
Yes.
Watch with Kristin: Television news, gossip and spoilers
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#366 Old Death

Old Death

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 14.03.2006 - |16:13|

You and me both, babe! I honestly do not know, but I've heard he may have had a connection to a castaway's father (not Jack's, but rather one we haven't yet seen, as far as I recall). And while part of his story may be true, not for the right reason. My money's on him as an other, along with dirty Libby, who is the only one who (a) hasn't yet had a flashback or (B) been checked on the manifest.
Yes.

Tłumacznie ktoś na PL? :]
  • 0

#367 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 14.03.2006 - |16:27|

Yes.

Pytanie: W sprawie Lost. Czy Henry jest Inny? Umieram z ciekawości.
Odpowiedź:Ja też, kochanie. Naprawdę nie wiem. Słyszałem, że on może miec jakis związek z ojcem któregos rozbitka (nie Dżaka, ale raczej kogos, kogo jeszcze nie widzielismy, jeśłi sobie dobrze przypominam). I choć część jego historii może być prawdziwa, to jednak nie do końca pewna. Mogę się założyc o dużą sume, że jest z Innych, tak jak i szmatława Libby, która jest jedyną, nie majacą, własnej retrospekcji, ani nie jest potwierdzona na liście pasażerów.
Pytanie:Czy Walt i Michale powróca w tym sezonie?
Odpowiedź: TAK.

Stara Smierc, zacznij się uczyć angielskiego.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 14.03.2006 - |16:30|

• 0
Genesis

#368 Admiral

Admiral

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 15.03.2006 - |10:16|

No to w koncu niezly spoiler:

The killing isn't over, either: the casts of [...] "Lost" [...] will be culled by the end of May. Source: New York Times
  • 0

#369 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 15.03.2006 - |13:40|

No to w koncu niezly spoiler:

The killing isn't over, either: the casts of [...] "Lost" [...] will be culled by the end of May. Source: New York Times

Tłumaczenie:
Zabijanie się nie skończyło. Obsada Lost zostanie przetrzebiona do końca maja. Żródło: New York Times.

Mam nadzieje, ze nikt z pierszoplanowych postaci.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 15.03.2006 - |13:40|

• 0
Genesis

#370 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 15.03.2006 - |14:11|

a ja mam nadzieje ze wprowadza jakies urozmaicenie i rozbitkowie ktorzy stanowia tylko tlo dla reszty w koncu zaczna sie odzywac i miec wlasne zdanie :)
  • 0

#371 Valorum

Valorum

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 15.03.2006 - |23:06|

...Katey Sagal as Helen...

Jasny gwint, przecież ta Helen Locke'a to nikt inny jak Peggy Bundy, żona Ala Bundy'ego!!!!!!!!!!!!
  • 0

#372 Admiral

Admiral

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 16.03.2006 - |00:54|

Calkiem nowy spoilerek:

Episode 2.18: Dave (Hurley-Centric)
Airdate: April 5, 2006

Libby lends Hurley support when he begins to think the island is having a strange effect on him, and Locke's sense of purpose is shaken when the prisoner provides new information about the hatch. Source: ABC

Czyli z tego wynika, ze Henry na pewno sobie jeszcze 3 odcinki posiedzi w bunkrze oraz chyba raczej juz przesadza to sprawe, ze nasz baloniarz nie jest tym za kogo sie podaje.
  • 0

#373 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 16.03.2006 - |14:04|

Calkiem nowy spoilerek:

Libby lends Hurley support when he begins to think the island is having a strange effect on him, and Locke's sense of purpose is shaken when the prisoner provides new information about the hatch. Source: ABC

moze to ktos przetlumaczyc? nie jestem w stanie zalapac tego zdania :D jakies dziwne jest :D
  • 0

#374 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 16.03.2006 - |14:12|

Calkiem nowy spoilerek:

Libby oferuje Hurleyowi wsparcie gdy ten zaczyna sądzić, że wyspa ma na niego dziwny wpływ. Locka poczucie celowości zostaje naruszone gdy więzień dostarcza mu nowe informacje na temat bunkra.

To sense of purpose - poczucie celowosci, odnosi się do wiary Locke, że wszystko co się stało z robitkami ma swój cel. Jasno to wykłada w rozmowie z Jackeim, która jest sygnaturka video, oficjalnej strony Lost na ABC.

Jeszcze komentarz do innego postu. Spoiler nie wyjawia kto jest więźniem. najprawdopodobneij jest to Henry, byc może jednak złapią kogos innego?

Użytkownik Jonasz edytował ten post 16.03.2006 - |14:14|

• 0
Genesis

#375 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 16.03.2006 - |15:12|

Duże spoilery:

http://i49.photobuck...ave-promo10.jpg
poznajecie? :>

http://i49.photobuck...ave-promo01.jpg
i ta sama scena z innego ujęcia:
http://i49.photobuck...ave-promo09.jpg
wniosek? Dave nie istnieje. (zakładając ze ten przyjaciel Huga ma na imię Dave bno nie wiem co moze oznaczac tytuł.
  • 0

#376 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 16.03.2006 - |15:25|

Duże spoilery:

http://i49.photobuck...ave-promo10.jpg
poznajecie? :>

http://i49.photobuck...ave-promo01.jpg
i ta sama scena z innego ujęcia:
http://i49.photobuck...ave-promo09.jpg
wniosek? Dave nie istnieje. (zakładając ze ten przyjaciel Huga ma na imię Dave bno nie wiem co moze oznaczac tytuł.

na pierwszym zdjęciu to chyba Libby. Wyglada tu raczej jako pacjentka a nie ktos z personellu (leży pzred nia zgnieciony pojemnik na leki).

Interesuje mnei tez ten facet robiacy zdjecie poloroidem. wyglada znajomo. Może z jakiegos innego filmu.
  • 0
Genesis

#377 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 16.03.2006 - |15:49|

no pewnie to jest libby ... ale nic nie wiadomo, czekamy do 5 kwietnia :D
  • 0

#378 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 16.03.2006 - |16:13|

Nie bardzo rozumiem dla czego dave ma nie istneic. To że nie ma go na tych zdjęciach, niczego nie przesądza.
  • 0
Genesis

#379 Polka

Polka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 16.03.2006 - |19:08|

[font=Comic Sans Ms]
Hej wszystkim! Zaintrygowana nowym odcinkiem i nowymi zdjeciami
i pytaniem odnosnie pana, ktory fotografuje Hurley'a postanowilam poszukac...
dla mnie wyglada on jak Henry Gale, a dla Was?
  • 0

#380 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 16.03.2006 - |19:11|

[font=Comic Sans Ms]
Hej wszystkim! Zaintrygowana nowym odcinkiem i nowymi zdjeciami
i pytaniem odnosnie pana, ktory fotografuje Hurley'a postanowilam poszukac...
dla mnie wyglada on jak Henry Gale, a dla Was?

nie, raczej nie. Chociaż jak mowia jakies spoilery Henry moze miec z kims z rozbitkow jakies powiazanie... to... nie, ten fotograf raczej mi sie nie wydaje byc henrym
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych