Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chuck

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
622 odpowiedzi w tym temacie

#361 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 11.04.2009 - |18:45|

3 mln to w/g mnie przeciętnie, coś ostatnio słyszałem, że któryś z seriali przekroczyl albo był bliski 5 mln widowni, ale nie jestem tego pewny do końca.

Tylko że 3 mln na CW to praktycznie gwarancja przedłużenia na kolejny sezon:P

Jak dla mnie Chuck musi zostać przedłużony bo IMHO jest to jeden z najlepszych jeżeli nie najlepszy serial z obecnie emitowanych i chyba jedyny który mógł by wywołać akcję w stylu jericho.

Poza tym w tym sezonie skasowano lub skończyło się zbyt wiele seriali które oglądałem:P

To co chłopaki co wysyłamy do biurowca na 30 Rockefeller Plaza :P? A co do Chucka to po prostu jest to serial, który dużo ludzi ogląda w internecie albo go nagrywa w USA, stąd taka mała oglądalność. Ostatni odcinek Chucka był chyba na 1 miejscu na Hulu itp.

Użytkownik cliffhanger edytował ten post 11.04.2009 - |18:46|

• 0

#362 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 11.04.2009 - |19:05|

To co chłopaki co wysyłamy do biurowca na 30 Rockefeller Plaza :P? A co do Chucka to po prostu jest to serial, który dużo ludzi ogląda w internecie albo go nagrywa w USA, stąd taka mała oglądalność. Ostatni odcinek Chucka był chyba na 1 miejscu na Hulu itp.

Nic na razie poczekamy na decyzję o przedłużeniu, a jeśli skasują to może nie być gdzie wysyłać:P

Wiesz ta część z nagrywaniem to nawet mnie nie dziwi:P
Sam bym oglądał przez hulu gdybym mógł:P
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

#363 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 11.04.2009 - |19:13|

Ja nie gustuję w programach typu Taniec z Gwiazdami albo Idol, ale rzeczywiście jeśli ludzie mają możliwość oglądnąć Chucka albo program, który leci na żywo to sobie Chucka nagrają i tyle. Do tego dochodzi mocny House + blok sitcomów z CBS i już jest nie dobrze, chociaż osobiście odczuwam, że nawet bez tej konkurencji oglądalność nie byłaby kolosalnie większa. NBC ma ciekawe seriale i szkoda, że ludzie ich nie oglądają bo nie zdziwię się jeśli dojdzie do sytuacji gdzie pozamawiają wyłącznie reality show.
  • 0

#364 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 11.04.2009 - |22:00|

3 mln to w/g mnie przeciętnie, coś ostatnio słyszałem, że któryś z seriali przekroczyl albo był bliski 5 mln widowni, ale nie jestem tego pewny do końca.

Tylko że 3 mln na CW to praktycznie gwarancja przedłużenia na kolejny sezon:P

Jak dla mnie Chuck musi zostać przedłużony bo IMHO jest to jeden z najlepszych jeżeli nie najlepszy serial z obecnie emitowanych i chyba jedyny który mógł by wywołać akcję w stylu jericho.

Poza tym w tym sezonie skasowano lub skończyło się zbyt wiele seriali które oglądałem:P

Tu nie chodzi tylko o oglądalność, ale o warunki dla Chucka, jeśli będą takie jak na NBC to jestem za, jeśli w przypadku CW będą cięcia i ma się to odbić na samym serialu, to jestem przeciwny takiemu rozwiązaniu.
  • 0

#365 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 12.04.2009 - |06:53|

Tu nie chodzi tylko o oglądalność, ale o warunki dla Chucka, jeśli będą takie jak na NBC to jestem za, jeśli w przypadku CW będą cięcia i ma się to odbić na samym serialu, to jestem przeciwny takiemu rozwiązaniu.

Skąd ta pewność? Cięcia jeżeli by były to dopiero w zależności od oglądalności pierwszego sezonu emitowanego przez CW. Popatrz sobie na oglądalność CW, Smallville ma po 4-5 mln, Supernatural 3-4 mln, Gossip Girl ok 3 mln , a reszta poniżej 3 mln.

Wiesz na razie mam nadzieję że Chuck zostanie przedłużony przez NBC, szczególnie, że końcówka tego sezonu ma przynieść pewne zmiany
Spoiler

• 0

#366 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 12.04.2009 - |09:36|

Skąd ta pewność? Cięcia jeżeli by były to dopiero w zależności od oglądalności pierwszego sezonu emitowanego przez CW. Popatrz sobie na oglądalność CW, Smallville ma po 4-5 mln, Supernatural 3-4 mln, Gossip Girl ok 3 mln , a reszta poniżej 3 mln.

Spoiler

Spoiler

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 12.04.2009 - |09:51|

• 0

#367 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 12.04.2009 - |10:06|

@Lowrey23
Spoiler

• 0

#368 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 12.04.2009 - |10:11|

Ja Was stąd zaraz pogonię z tymi paskami do odpowiedniego tematu.

Użytkownik biku1 edytował ten post 12.04.2009 - |10:11|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#369 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 14.04.2009 - |11:50|

Nowe Promo Chuck Versus the Colonel

LINK
  • 0

#370 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 14.04.2009 - |23:19|

Wypowiedz Kristin na temat spekulacji przenieśienia Chucka do CW.

David: I heard that the CW might pick up Chuck if NBC cancels it. Please say that's true!

Kristin: Sorry, false. Inside sources tell us the CW currently has no plans to rescue Chuck should NBC drop it.

I bardzo dobrze Chuck nie dla CW !

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 14.04.2009 - |23:21|

• 0

#371 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 15.04.2009 - |06:38|

I bardzo dobrze Chuck nie dla CW !

Czyli gdyby NBC nie przedłużyło Chuck wolisz koniec. Ja osobiście wolał bym zobaczyć jeszcze 1-2 sezony nawet na CW.
  • 0

#372 AndrevLG

AndrevLG

Szeregowy

• Użytkownik
  • 56 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 15.04.2009 - |08:12|

Nadal słabo sobie radzą "Chuck" (6.22 mln) i "Heroes" (6.80 mln).

Czy mi sie wydaje czy Chuck pierwszy raz ma wieksza ogladalnosc od Heroes?

Sorry, wczoraj w nocy widzialem 6,08 przy Heroes i dzisiaj nie zwracalem uwagi juz.

Moj bład. :)

Użytkownik AndrevLG edytował ten post 15.04.2009 - |11:15|

• 0

#373 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 15.04.2009 - |08:35|

Nadal słabo sobie radzą "Chuck" (6.22 mln) i "Heroes" (6.80 mln).

Czy mi sie wydaje czy Chuck pierwszy raz ma wieksza ogladalnosc od Heroes?

Jeśli dane, które podałeś, są poprawne, to wydaje Ci się - 6.80 > 6.22...

#374 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 15.04.2009 - |10:32|

prawdopobonie bedzie cancle Terminatora...
slabo widze kontynuacje chucka
  • 0
You are what you believe yourself to be

#375 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 15.04.2009 - |11:16|

Wszystko zależy od punktu widzenia, poniedziałkowy odcinek musiał walczyć z pełną konkurencją z innych stacji tzn wszystkie stacje wyświetlały nowe odcinki -> House, Taniec z Gwiazdami i BBT/HIMYM, no i Plotkara...więc mimo braku rewelacji to i tak pewien sukces że udało mu się zwiększyć oglądalność do 6,22 i przede wszystkim 2.3 demo.
  • 0

#376 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 15.04.2009 - |13:11|

Teraz wszyscy się nastawiają na dobry wynik Chucka, z powodu braku konkurencji, ale i tak dobrze będzie jeśli oglądalność będzie 7 mln, bo zapewne Taniec z Gwiazdami zgarnie 20 mln.
  • 0

#377 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 15.04.2009 - |13:58|

Mniejsza to nie znaczy brak, Taniec będzie nowy, no i Bones nowy odcinek dają w miejsce House'a na ten tydzień z jakiegoś powodu.
  • 0

#378 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 15.04.2009 - |14:41|

Czyli gdyby NBC nie przedłużyło Chuck wolisz koniec. Ja osobiście wolał bym zobaczyć jeszcze 1-2 sezony nawet na CW.

Tak, bo to najgorsza z mozliwych stacji i ma przede wszystkim ograniczone pole manewru w US.

slabo widze kontynuacje chucka

Może uzasadnisz swoją wypowiedz ? dlaczego tak uważasz ?

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 15.04.2009 - |14:43|

• 0

#379 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 15.04.2009 - |16:11|

Przeciez napisalem, ze slabo widze poniewaz T:TSCC wielce prawdopodobnie dostana cancela

zreszta to co sie w ostatnich odcinkach dzieje, suma sumarum coraz mniej mi sie podoba...
Buy More to mzoe nie byla moja ulubiona czesc serialu, ale pojawianie sie chucka w BM ostatnio ograniczalo sie do miniumum, jego rozwoj jako agenta tez jest ajkis taki lichy, teraz jeszcze ta ucieczka sary i chucka...
  • 0
You are what you believe yourself to be

#380 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 15.04.2009 - |16:33|

Przeciez napisalem, ze slabo widze poniewaz T:TSCC wielce prawdopodobnie dostana cancela

zreszta to co sie w ostatnich odcinkach dzieje, suma sumarum coraz mniej mi sie podoba...
Buy More to mzoe nie byla moja ulubiona czesc serialu, ale pojawianie sie chucka w BM ostatnio ograniczalo sie do miniumum, jego rozwoj jako agenta tez jest ajkis taki lichy, teraz jeszcze ta ucieczka sary i chucka...

A co ma do tego Terminator za przeproszeniem ? dwie różne stacje dwa różne seriale:-)

I pytanie numer dwa, co lubisz w ogóle w tym serialu ?:> pytam z ciekawości.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 15.04.2009 - |16:33|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych