Monolith zaczyna wydawać u nas seriale. Pierwszym i mam nadzieję, że nie ostatnim serialem, będzie produkcja stacji Starz / Anchor Bay. Może wkrótce wydadzą też serial "Spartacus" lub "The Waliking Dead" tej samej produkcji?
Spodziewałem się "Camelotu" już jakiś czas temu; w usłudze "UPC na żądanie" serial ten pojawił się już kilka miesięcy temu i w informacjach pisało właśnie, że dystrybutorem jest Monolith. Wydanie tego na płytach było tylko kwestią czasu :-) Ja z pewnością kupię ale nie na premierę. Po drodze są ważniejsze premiery, a i cena niska nie jest. Wydania Monolithu mają do siebie jednak to, że szybko tanieją :-P Na dodatki bym nie liczył ale kto wie, może digipack będzie? Monolith jeszcze lubi tego typu opakowania.
No i wygląda na to, że potwierdziło się to, co pisałem wcześniej o napisach PL w edycji Blu-ray "Zakazanego Imperium" - wersja UK ich NIE zawiera. Na niektórych stronach pojawiły się dane techniczne płyt; w wymienionych językach nie ma wersji PL. Wygląda na to, że wydanie z UK jest dokładnie takie samo jak USA. Edycja DVD jest ponoć multiregionalna i zawiera lektora i napisy PL. Jednak 100% pewności będzie dopiero pojutrze (premiera w UK).
Użytkownik Inuki edytował ten post 09.01.2012 - |23:21|