Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#341 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 08.02.2004 - |22:47|

JoVish, w którym momencie się rozpędziłem? Przepraszam, zagalopowałem.

gulus
  • 0

#342 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.02.2004 - |23:03|

przypominam ze w finale panowie grajądo 10 zwycięstw a wiec systemem najlepszy z 19 :D - relacja na zywo z wieczornej sesji okolo godziny 20:30 na Eurosporcie. :D

Jak to do 10???Przecież zawsze może być 5-5 :blink: Grano do 11 więc i w finale muszą :D Tak w woli sprostowania Katharn :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#343 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 08.02.2004 - |23:11|

Jak to do 10???Przecież zawsze może być 5-5  :blink: Grano do 11 więc i w finale muszą :D Tak w woli sprostowania Katharn :)

do 10 zwyciestw - w sumie system najlepszy z 19 oznacza iz partii moze byc maxymalnie 19 - a 10 partii musi zawodnik wygrac aby zwyciezyc :D To tak w woli sprostowania MacGyver :) :rolleyes:

Użytkownik Katharn edytował ten post 08.02.2004 - |23:12|

Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#344 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.02.2004 - |23:27|

do 10 zwyciestw - w sumie system najlepszy z 19 oznacza iz partii moze byc maxymalnie 19 - a 10 partii musi zawodnik wygrac aby zwyciezyc :D To tak w woli sprostowania MacGyver :)  :rolleyes:

Sory Katharn,źle cię zrozumiałem :) Powiedz mi lepiej kto wygrał :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#345 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów

Napisano 08.02.2004 - |23:46|

Powiedz mi lepiej kto wygrał :)

Wciaz graja na razie jest:

Ronnie O'Sullivan 9 vs 9 Paul Hunter

Mamy remis i za chwile wszystko sie rozstrzygnie :D

Użytkownik Katharn edytował ten post 09.02.2004 - |00:28|

#346 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów

Napisano 09.02.2004 - |00:54|

Turniej The Masters wygral po przepieknym i moim zdaniem najlepszym meczu tego turnieju (kto nie widzial - niech zaluje - dodam iz zwyciezca podniosl sie z wyniku 6 - 1 i nie dosc ze zwyciezyl 9 - 10 to jeszcze wbil 6 razy frame'y powyzej 100 pkt :D)

Paul Hunter

Dołączona grafika

Ze snookerem zegnamy sie na okolo miesiac - na poczatku marca bedzie rozgrywany kolejny turniej - tym razem na Malcie:

Dołączona grafika

Jesli Eurosport bedzie go relacjonowal mozecie liczyc na moje relacje. Dziekuje wam za wyrozumialosc i poblazliwosc oraz przepraszam wszystkich ktorych denerwowalem.

Użytkownik Katharn edytował ten post 11.02.2004 - |18:28|

#347 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.02.2004 - |08:50|

Żałować jedynie,że żaden polak nie uczestniczy w turniejach.Raz polaka widziałem na MŚ,ale nie osiągnął tam zbyt wiele:/
  • 0

#348 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 09.02.2004 - |12:24|

JoVish, w którym momencie się rozpędziłem? Przepraszam, zagalopowałem.

gulus

Chodziło mi mniej więcej o to:

Trener Kuttin, który prowadzi kadrę B, ma także tylko jeden sukces - Rutkowski.

Piszesz, że tylko jeden Rutkowski, tak jakby srebrny medal drużyny nie był sukcesem. A przecież nim jest :).
  • 0
"...something takes a part of me..."

#349 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 09.02.2004 - |14:23|

A jeśli o to chodzi, to się zgadza, zagalopowałem się.

gulus
  • 0

#350 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów

Napisano 09.02.2004 - |16:00|

Żałować jedynie,że żaden polak nie uczestniczy w turniejach.Raz polaka widziałem na MŚ,ale nie osiągnął tam zbyt wiele:/

rzeczywiscie szkoda :( no i szkoda ze klubow snookerowych z duzymi stolami - np 16 lub 13 stpowymi tak w naszym kraju malo :(

Jak na razie jedyny Polak zwiazany ze snookerem slynny jest z trickshotow - Bogdan Wolkowski

#351 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.02.2004 - |16:44|

rzeczywiscie szkoda :( no i szkoda ze klubow snookerowych z duzymi stolami - np 16 lub 13 stpowymi tak w naszym kraju malo :(

Jak na razie jedyny Polak zwiazany ze snookerem slynny jest z trickshotow - Bogdan Wolkowski

W Warszawie są chyba tylko 2 kluby z odpowiednimi stołami-profesjonalnymi.A co do Wołkowskiego,w trikach to jest genialny ale czy w snookerowym turnieju by powalczył?Kto wie,hdyby spróbował :) W końcu Steve Davis walczył również w trikach :lol:

P.S.

http://sport.onet.pl...wiadomosci.html

Kolejna śmiec piłkarza na dodatek 14-letniego :( Naprawdę nie wiem co się dzieje :blink: Sam gram w piłke w klubie i dla mnie to rzecz trudna do zniesienia.Jeśli rzeczywiście padają z przemęczenia???Ja jako prawy pomocnik lub napastnik muszę biegać,ale to sprintem przez 90 minut na dodatek,gdy jest gorąco :ph34r: Źle się dzieje!!!Jeśli to naprawdę sprawa przemęczenia lub mięśnia sercowego to trzeba coś z tym zrobić!!!
  • 0

#352 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 11.02.2004 - |14:48|

http://koszykowka.in...news?inf=470909

No ja juz nie wiem co sie dzieje na tym świecie. Kolejni sportowcy umierają i to w tak młodym wieku!!! Byli piłkarze to teraz przyszedł czas na koszykarzy... :( :( :(
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#353 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 11.02.2004 - |15:45|

Piłka nożna,koszykówka,lekkoatletyka i jaki jeszcze sport zbierze śmiertelne żniwo?

P.S.Dziś Tomek SIkora walczy na swoim koronnym dystansie 20 km w biathlonie.Szanse na medal są ogromne biorąc pod uwagę formę Sikory,jego atomowy sprint i ostatnio niezłę strzelanie.Do tego w 2 poprzednich konkurencjach był 12 i 6 więc wychodzi na to,że musi być minimum 3 :D Tomek wierzę w ciebie!!!!!
Start o godzinie 17:15 :)
  • 0

#354 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 12.02.2004 - |11:35|

A więc podsumuwując(jeszcze nie ukończony)tydzień w sportach zimowych to POLACY pokazali klasę!!!!

-Tomasz Sikora(WMŚ w Biathlonie na dystansie 20km)
-Paulina Ligocka(MŚJ w konkurencji skoków-Big Air oraz WMŚ w HalPipe)
-Justyna Kowalczyk(MMŚ w biegu łączonym 5 km techniką klasyczną i 5 km techniką dowlną, oraz Brąz w sprincie na 1 km)

W zeszłym tygodniu:

-Mateusz Rutkowski(MŚJ w skokach narciarskich na skoczni K-90 )
-M.Rutkowski,K.Stoch,D.Kowal,S.Hula(WMŚ w skokach na skoczni K-90)

Reasumując to w lutym w sportach zimowych zgromadziliśmy:

3 Złote
3 Srebrne
1 Brązowy

Razem 7 medali w MŚ !!!Tego dawno nie było!!!

Użytkownik MacGyver edytował ten post 13.02.2004 - |18:17|

• 0

#355 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 13.02.2004 - |19:32|

Nie wiem ale ten rok 2004 rozpoczyna sie bardzo tragicznie. To jest chyba jakis rok śmieci, bo ja już nie wiem. Tym razem śmierć polskiego sportowca.

Janusz Kulig, trzykrotny mistrz Polski w rajdach samochodowych, nie żyje. Krakowianin, jadąc Fiatem Stilo, wjechał koło Bochni pod pociąg i poniósł śmierć na miejscu.

Janusz Kulig urodził się 19 października 1969 roku. Zostawił żonę i córkę.

(INTERIA.PL)

WIECEJ

Użytkownik Seth edytował ten post 13.02.2004 - |20:15|

• 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#356 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 13.02.2004 - |19:40|

['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']

Pozostaje zapalić świeczkę :(

['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']

Niestety taki los brawurowej jazdy :(

• 0

#357 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 13.02.2004 - |20:07|

Pozostaje zapalić świeczkę  :(

Kulik nie zgina przez brawurowa jazde ale przez to ze szlaban byl podniesiony a powinien byc opuszczony. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Użytkownik Kirkor edytował ten post 13.02.2004 - |20:08|

• 0

#358 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 13.02.2004 - |20:25|

Ale chyba widział, czy jechał pociąg czy nie! Taka głupia i nie potrzebna śmierć.
Wyrazy wspołczucia dla calej rodziny, łączę sie w bolu.

Użytkownik M.M edytował ten post 13.02.2004 - |20:42|

• 0

#359 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 13.02.2004 - |21:20|

Pozostaje zapalić świeczkę  :(

Kulik nie zgina przez brawurowa jazde ale przez to ze szlaban byl podniesiony a powinien byc opuszczony. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Szlaban szlabanem,ale zawsze się sprawdza czy nie jedzie pociąg!!!!Zwłaszcza gdy widoczność z lewej i z prawej strony zasłaniają drzewa itp.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To brawura zabija ludzi!!
  • 0

#360 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 13.02.2004 - |22:41|

O cholera, to teraz sie podlamalem juz na maxa :(
  • www.gwrota.com

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych