SPORT
Napisano 08.02.2004 - |22:47|
gulus
Napisano 08.02.2004 - |23:03|
Jak to do 10???Przecież zawsze może być 5-5przypominam ze w finale panowie grajądo 10 zwycięstw a wiec systemem najlepszy z 19
- relacja na zywo z wieczornej sesji okolo godziny 20:30 na Eurosporcie.
Napisano 08.02.2004 - |23:11|
do 10 zwyciestw - w sumie system najlepszy z 19 oznacza iz partii moze byc maxymalnie 19 - a 10 partii musi zawodnik wygrac aby zwyciezycJak to do 10???Przecież zawsze może być 5-5
Grano do 11 więc i w finale muszą
Tak w woli sprostowania Katharn
Użytkownik Katharn edytował ten post 08.02.2004 - |23:12|
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 08.02.2004 - |23:27|
Sory Katharn,źle cię zrozumiałemdo 10 zwyciestw - w sumie system najlepszy z 19 oznacza iz partii moze byc maxymalnie 19 - a 10 partii musi zawodnik wygrac aby zwyciezyc
To tak w woli sprostowania MacGyver
![]()
Napisano 08.02.2004 - |23:46|
Wciaz graja na razie jest:Powiedz mi lepiej kto wygrał
Ronnie O'Sullivan 9 vs 9 Paul Hunter
Mamy remis i za chwile wszystko sie rozstrzygnie
Użytkownik Katharn edytował ten post 09.02.2004 - |00:28|
Napisano 09.02.2004 - |00:54|
Paul Hunter

Ze snookerem zegnamy sie na okolo miesiac - na poczatku marca bedzie rozgrywany kolejny turniej - tym razem na Malcie:
Jesli Eurosport bedzie go relacjonowal mozecie liczyc na moje relacje. Dziekuje wam za wyrozumialosc i poblazliwosc oraz przepraszam wszystkich ktorych denerwowalem.
Użytkownik Katharn edytował ten post 11.02.2004 - |18:28|
Napisano 09.02.2004 - |08:50|
Napisano 09.02.2004 - |12:24|
Chodziło mi mniej więcej o to:JoVish, w którym momencie się rozpędziłem? Przepraszam, zagalopowałem.
gulus
Trener Kuttin, który prowadzi kadrę B, ma także tylko jeden sukces - Rutkowski.
Piszesz, że tylko jeden Rutkowski, tak jakby srebrny medal drużyny nie był sukcesem. A przecież nim jest
Napisano 09.02.2004 - |14:23|
gulus
Napisano 09.02.2004 - |16:00|
rzeczywiscie szkodaŻałować jedynie,że żaden polak nie uczestniczy w turniejach.Raz polaka widziałem na MŚ,ale nie osiągnął tam zbyt wiele:/
Jak na razie jedyny Polak zwiazany ze snookerem slynny jest z trickshotow - Bogdan Wolkowski
Napisano 09.02.2004 - |16:44|
W Warszawie są chyba tylko 2 kluby z odpowiednimi stołami-profesjonalnymi.A co do Wołkowskiego,w trikach to jest genialny ale czy w snookerowym turnieju by powalczył?Kto wie,hdyby spróbowałrzeczywiscie szkoda
no i szkoda ze klubow snookerowych z duzymi stolami - np 16 lub 13 stpowymi tak w naszym kraju malo
Jak na razie jedyny Polak zwiazany ze snookerem slynny jest z trickshotow - Bogdan Wolkowski
P.S.
http://sport.onet.pl...wiadomosci.html
Kolejna śmiec piłkarza na dodatek 14-letniego
Napisano 11.02.2004 - |14:48|
No ja juz nie wiem co sie dzieje na tym świecie. Kolejni sportowcy umierają i to w tak młodym wieku!!! Byli piłkarze to teraz przyszedł czas na koszykarzy...
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel
Napisano 11.02.2004 - |15:45|
P.S.Dziś Tomek SIkora walczy na swoim koronnym dystansie 20 km w biathlonie.Szanse na medal są ogromne biorąc pod uwagę formę Sikory,jego atomowy sprint i ostatnio niezłę strzelanie.Do tego w 2 poprzednich konkurencjach był 12 i 6 więc wychodzi na to,że musi być minimum 3
Start o godzinie 17:15
Napisano 12.02.2004 - |11:35|
-Tomasz Sikora(WMŚ w Biathlonie na dystansie 20km)
-Paulina Ligocka(MŚJ w konkurencji skoków-Big Air oraz WMŚ w HalPipe)
-Justyna Kowalczyk(MMŚ w biegu łączonym 5 km techniką klasyczną i 5 km techniką dowlną, oraz Brąz w sprincie na 1 km)
W zeszłym tygodniu:
-Mateusz Rutkowski(MŚJ w skokach narciarskich na skoczni K-90 )
-M.Rutkowski,K.Stoch,D.Kowal,S.Hula(WMŚ w skokach na skoczni K-90)
Reasumując to w lutym w sportach zimowych zgromadziliśmy:
3 Złote
3 Srebrne
1 Brązowy
Razem 7 medali w MŚ !!!Tego dawno nie było!!!
Użytkownik MacGyver edytował ten post 13.02.2004 - |18:17|
Napisano 13.02.2004 - |19:32|
Janusz Kulig, trzykrotny mistrz Polski w rajdach samochodowych, nie żyje. Krakowianin, jadąc Fiatem Stilo, wjechał koło Bochni pod pociąg i poniósł śmierć na miejscu.
Janusz Kulig urodził się 19 października 1969 roku. Zostawił żonę i córkę.
(INTERIA.PL)
WIECEJ
Użytkownik Seth edytował ten post 13.02.2004 - |20:15|
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel
Napisano 13.02.2004 - |19:40|
Pozostaje zapalić świeczkę
['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']
Niestety taki los brawurowej jazdy
['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']
Napisano 13.02.2004 - |20:07|
Kulik nie zgina przez brawurowa jazde ale przez to ze szlaban byl podniesiony a powinien byc opuszczony.['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']
Pozostaje zapalić świeczkę![]()
Użytkownik Kirkor edytował ten post 13.02.2004 - |20:08|
Napisano 13.02.2004 - |20:25|
Wyrazy wspołczucia dla calej rodziny, łączę sie w bolu.
Użytkownik M.M edytował ten post 13.02.2004 - |20:42|
Napisano 13.02.2004 - |21:20|
Szlaban szlabanem,ale zawsze się sprawdza czy nie jedzie pociąg!!!!Zwłaszcza gdy widoczność z lewej i z prawej strony zasłaniają drzewa itp.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kulik nie zgina przez brawurowa jazde ale przez to ze szlaban byl podniesiony a powinien byc opuszczony.['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']
Pozostaje zapalić świeczkę![]()
['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()