Tylko mam problem z dwoma ostatnimi odcinkami 4 sezonu czyli (one step...). Nie mogę ich nabyć nigdzie. Macie je może gdzieś na dysku? tylko tekst PL też.
Eureka
Rozpoczęty przez
Przemek
, 19.07.2006 - |23:55|
345 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11.09.2011 - |23:03|
Wkręciłem się w Eurekę na całego 
Tylko mam problem z dwoma ostatnimi odcinkami 4 sezonu czyli (one step...). Nie mogę ich nabyć nigdzie. Macie je może gdzieś na dysku? tylko tekst PL też.
Napisano 03.07.2012 - |20:35|
Jak oceniacie obecny sezon?
Nie wiem, czy to obiektywna opinia, czy wynik tęsknoty za serialem po dłuższej przerwie, ale wydaje mi się, że poziom się podniósł. Tak jak podobała mi się fabuła i odcinki z gaiusem baltarem, tak później odniosłem wrażenie, że serial mocno obniżył loty. W tym sezonie ponownie mam sporo zabawy przy oglądaniu kolejnych odcinków.
Nie wiem, czy to obiektywna opinia, czy wynik tęsknoty za serialem po dłuższej przerwie, ale wydaje mi się, że poziom się podniósł. Tak jak podobała mi się fabuła i odcinki z gaiusem baltarem, tak później odniosłem wrażenie, że serial mocno obniżył loty. W tym sezonie ponownie mam sporo zabawy przy oglądaniu kolejnych odcinków.
Napisano 03.07.2012 - |21:07|
Średniawka jak dla mnie, chociaż dopiero jestem na 5x06. Jedynie odcinek 5x05 był znakomity
Napisano 03.07.2012 - |22:06|
Straszna nuda; bohaterowie ciągle uśmiechają się do siebie i wyznają sobie nawzajem miłość, ich problemy są naciągane i nieciekawe, a żarty nieśmieszne. Jestem po 5x09. Pierwsze kilka odcinków było całkiem obiecujące, potem jest tak sobie. Takie typowe familijne SyFy.
Napisano 04.07.2012 - |01:44|
Jak widać, to moja bardzo subiektywna opinia
Jestem chyba gdzieś koło 7 odcinka. Nie mówię, że jest rewelacyjnie i ambitnie (ambitnie raczej nigdy nie było), ale dla mnie nie jest źle. Po końcówce poprzedniego sezonu moje oczekiwania drastycznie się obniżyły. Spodziewałem się, że teraz będzie równie słabo, a nie jest. Wydaje mi się, że jest dużo lepiej. W poprzednim sezonie nieraz spoglądałem na zegarek patrząc ile jeszcze zostało do końca. Teraz tak się nie dzieje
Użytkownik SirGalahad edytował ten post 04.07.2012 - |02:32|
Napisano 04.07.2012 - |10:23|
Ja byłam bardzo zadowolona na początku sezonu, otwarcie z rozmachem itd. Od momentu kiedy wrócili ze sztucznej rzeczywistości zrobiło sie bardzo bardzo nieciekawie, byłam bardzo zawiedziona. Jakby te dalsze odcinki robiła zupełnie inna ekipa - historie nijakie, dialogi drętwe, aktorzy jakby juz myślami byli przy nastepnych projektach... Natomiast wczorajszy odcinek 11 znowu lepszy, w końcu cos sie zaczęło dziać, szkoda tylko, że na 2 odcinki przed końcem 
Na początku sezonu myslałam, że zakończą jakoś z fantazją, może że ściagną dawną ekipę chociaz na chwilę (Starka w jakikolwiek sposób, siostrę Jacka itd), ale juz przestałam w to wierzyc he
Na początku sezonu myslałam, że zakończą jakoś z fantazją, może że ściagną dawną ekipę chociaz na chwilę (Starka w jakikolwiek sposób, siostrę Jacka itd), ale juz przestałam w to wierzyc he
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »