Skocz do zawartości

Zdjęcie

NIE BÓJ SIE ZAPYTAĆ

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
786 odpowiedzi w tym temacie

#341 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 22.05.2006 - |13:32|

AZ TYLE? Beznadzieja. Bede go chyba z tydzien sciagal. Mam tylko nadzieje ze bedzie sie oplacalo tyle sciagac, bo jak jakis badziewny wyjdzie ten odcinek to bedzie "malofajnie".

Do postu ponizej: Ale czy na pewno? Sam nie wiem jak zinterpretowac "Two hours season finale".

Użytkownik Hadekin edytował ten post 22.05.2006 - |15:07|

• 0

#342 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 22.05.2006 - |13:41|

Silver nie siej paniki :)

2 godziny serialowe, to 2 godziny z reklamami, czyli 2x zwykły odcinek, czy 2x 42 minuty, czyli 700 mb...

#343 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 22.05.2006 - |21:03|

Tak dokładnie Toudi tyle samo trwał odcinek finałowy 1 sezonu.A także zajmował 700mb na dysku.Silver zapomniałeś o odliczeniu reklam :)
  • 0
.

#344 Stix

Stix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 23.05.2006 - |19:43|

Ja tam nie wiem nawet czy w pierwszym sesonie byl taki dlugi odcinek finalowy, przeciez on na dwie czesci byl podzielony nie?? Ten ma byc z pewnoscia jeden caly, no ale trudno jak trzeba dwa razy dluzej sciagac to trzeba :afro:
  • 0

#345 sruuba

sruuba

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 321 postów
  • Miasto51o06'N 17o02'E

Napisano 24.05.2006 - |14:19|

witam
pytanko: na roznych forach lub innych stronach mozna spotkac logo stacji Flame, ale o ile pamietam to tego loga jeszcze nie bylo w serialu, cz ktos wie czy to tylko twor jakiegos lost-fana czy jest to autentyczne logo?
i kolejne, wie ktos gdzie mozna sciagnac wszystkie dotychczasowe loga Darhmy, ale nie screenshoty tylko cos w formie grafiki?

ps jeszcze kilka godzin i final :lol:
  • 0

#346 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 24.05.2006 - |20:31|

Mam pytanie odnoścnie pisowni nazwiska:
Ms.Klugh,
Ms.Clue,

Którę z tych nazwisk śa poprawnie napisane ?Prosze o odpowiedzi.
  • 0
.

#347 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 24.05.2006 - |20:42|

Ms.Klugh,
Ms.Clue,

myślę, że Ms. Clue - lepiej wygląda :D pozatym clue to wskazówka (w zagadce) :P
  • 0

Dołączona grafika

#348 Old Death

Old Death

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 25.05.2006 - |20:43|

Ma ktoś może wersje napisów podzieloną na dwie części?
  • 0

#349 Ashley

Ashley

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 25.05.2006 - |20:57|

ja tez podpisuje sie pod tym, czy ktos zrobil w pare chwil wersje do xor?
  • 0

#350 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 25.05.2006 - |22:37|

mozna się samemu pobawić jak ma się dobry odtwarzacz... :D (SubEdit Player) wystarczy tylko uciąć napisy...
  • 0

Dołączona grafika

#351 EDiSON

EDiSON

Kapral

• Email
  • 230 postów

Napisano 27.05.2006 - |08:37|

witam
pytanko: na roznych forach lub innych stronach mozna spotkac logo stacji Flame, ale o ile pamietam to tego loga jeszcze nie bylo w serialu, cz ktos wie czy to tylko twor jakiegos lost-fana czy jest to autentyczne logo?
i kolejne, wie ktos gdzie mozna sciagnac wszystkie dotychczasowe loga Darhmy, ale nie screenshoty tylko cos w formie grafiki?

ps jeszcze kilka godzin i final :lol:

na mapie ktora byla widoczna tylko pod UV byly loga
  • 0

#352 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 27.05.2006 - |09:32|

moze mi ktos odpowie kto spowodowal lockdown jak henry byl w bunkrze bo to ze za jego sprawa podniosly sie sciany to wiem jesli cos przegapilem to prosze mi odpowiedziec
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#353 grav!toN

grav!toN

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 28.05.2006 - |09:45|

kurcze co wy myślicie na ten temat że lost staje się i od początku tylko był reklamą dla firm ??
WIDMORE firam istnieje OCEANIC AIRLINES też i dużo więcej firtm niby jest wymienianych ... nawet DHARMA niby jest ...
  • 0

#354 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 28.05.2006 - |12:15|

moze mi ktos odpowie kto spowodowal lockdown jak henry byl w bunkrze bo to ze za jego sprawa podniosly sie sciany to wiem jesli cos przegapilem to prosze mi odpowiedziec

ja mam taką teorię, że wtedy LOCKDOWN wywołało jakieś spięcie w instalacji... przecież tamte kabelki były jakby niezailozowane...

kurcze co wy myślicie na ten temat że lost staje się i od początku tylko był reklamą dla firm ??
WIDMORE firam istnieje OCEANIC AIRLINES też i dużo więcej firtm niby jest wymienianych ... nawet DHARMA niby jest ...

vo do WIDMORE nie jestem pewien... ale OCEANIC AIRLINES istnieje tylko w hollywood'skich filmach i jest to znak zastrzeżony, bo amerykanie mają umowę, że do wszystkich filmów wykorzysstują te linie lotnicze, które tak naprawde nie istnieją... a DHARMA powstała tylko na potrzeby reklamy serialu....
  • 0

Dołączona grafika

#355 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 28.05.2006 - |18:06|

ja mam taką teorię, że wtedy LOCKDOWN wywołało jakieś spięcie w instalacji... przecież tamte kabelki były jakby niezailozowane...
vo do WIDMORE nie jestem pewien... ale OCEANIC AIRLINES istnieje tylko w hollywood'skich filmach i jest to znak zastrzeżony, bo amerykanie mają umowę, że do wszystkich filmów wykorzysstują te linie lotnicze, które tak naprawde nie istnieją... a DHARMA powstała tylko na potrzeby reklamy serialu....

A hanso fundation??podobno w napisach końcowych mission imposible 3: pisze"podziękowania dla hanso fundation" gdzieś już o tym pisali,ale mnie to dalej zadziwia czy to chwyt reklamowy ABC zapłaciła producentom filmu,czy Hanso rzeczywiście istnieje.
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#356 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 28.05.2006 - |18:19|

A hanso fundation??podobno w napisach końcowych mission imposible 3: pisze"podziękowania dla hanso fundation" gdzieś już o tym pisali,ale mnie to dalej zadziwia czy to chwyt reklamowy ABC zapłaciła producentom filmu,czy Hanso rzeczywiście istnieje.

no są takie podziękowania, ale to wszystko to tylko ukłon J.J.Abramsa w stronę LOST...
  • 0

Dołączona grafika

#357 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.05.2006 - |23:27|

rezyserem (czy scenarzysta, whatever) Losta jak i MI3 jest jedna i ta sama osoba - J.J. Abrams :)
wiec masz rozwiazanie twojej zagadki :)
  • 0

#358 MaraS

MaraS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 29.05.2006 - |17:28|

ja mam takie pytanko ... ma ktoś napisy do wszystkich odcinków LOSTA sezon 1 do wersji RMVB ??? byłbym wdzięczny za linka lub coś w tym stylu :P
  • 0

#359 DEBEK

DEBEK

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 29.05.2006 - |20:59|

wejdź na www.napisy.org i tam wpisz np. lost 1x01 i tam będą
  • 0

#360 thorgi

thorgi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 30.05.2006 - |11:29|

Ms.Klugh,
Ms.Clue,

Zdecydowanie Ms. Klugh. Odsyłam do stronki http://www.imdb.com/...198/fullcredits
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych