Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ben (Henry Gale)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
416 odpowiedzi w tym temacie

#341 BALCER

BALCER

Szeregowy

• Email
  • 49 postów

Napisano 10.05.2006 - |09:38|

Michael w taki własnie sposób stał się troche othersem... kto wie, czy większoć z Innych nie jest sterowana zasadą szantażu. Zauważcie, że porywanie dzieci to jest ich domena. :-) A wiadomo, że każdy rodzic zrobi wszystko by uratować dziecko bez względu na zdrowy rozsądek. A moze fałszywy Henry też jest szantażowany w podobny sposób jak Michael?
  • 0

#342 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 10.05.2006 - |15:04|

Fenry chyba nie uciekł do swoich... Jeśli ten ON naprawdę nie umie przebaczać to go zabije, a Fenry występuje w finale :D
  • 0
The memory remains.

#343 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 13.05.2006 - |09:27|

Fenryy nie jest Nim w 100% ale jest kimś na kim Innym zależało :> w sumie Mickael go wypuścił, ale nie wiadomo czy dlatego że chcą zabić Fenreg czy dlatego żeby dać mu szanse. Jak dla mnie Fenry powiniwn zginąć. :D
  • 0

#344 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.05.2006 - |22:07|

michael go wypuscil poniewaz w ten sposob moglby dostac z powrotem walta. watpie zeby inni mu to nakazali, wydaje mi sie ze michael sam probuje sie wkupic w ich laski :)
w koncu dla ukochanego dziecka zrobi sie wszystko prawda ? :)
  • 0

#345 sadam^

sadam^

Szeregowy

• Email
  • 5 postów

Napisano 14.05.2006 - |12:09|

http://photos1.blogg...ctor_v_gale.jpg http://photos1.blogg...alesymbol.2.jpg a co o tym sadzicie ? ;d

Użytkownik sadam^ edytował ten post 14.05.2006 - |12:12|

• 0

#346 Martu$

Martu$

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 14.05.2006 - |12:16|

a mogę wiedzieć skąd jest to zdjęcie na którym jest henry w fartuchu, z którego odcinka???
  • 0

#347 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 14.05.2006 - |14:22|

Z 2x15, ale gdzieś już to bylo i ktoś podał kilka konkretnych powodów dla których to nie mógł być Fenry... Ale nie można zaprzeczyć że jest w tych fotkach coś podobnego..
  • 0
The memory remains.

#348 Mivan

Mivan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 120 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 14.05.2006 - |14:33|

michael go wypuscil poniewaz w ten sposob moglby dostac z powrotem walta. watpie zeby inni mu to nakazali, wydaje mi sie ze michael sam probuje sie wkupic w ich laski :)
w koncu dla ukochanego dziecka zrobi sie wszystko prawda ? :)

Hmm moim zdaniem ci Inni przekonali go zeby był z nimi, zabił Anę, Libby i się postrzelił myślę, że to Tamci mu kazali, że dostał misję do wypełnienia....

Zeke: "Spokojnie, Michaelowi nic nie jest..."

>> BTW:
http://photos1.blogg...alesymbol.2.jpg - co do tego to nie widzę żadnego podobieństwa ze znakiem Dharmy -.-

co do tego:

http://photos1.blogg...ctor_v_gale.jpg - raczej trudno osądzić czy to był on, jest wystarczająco dużo dowodów innych, nie trzeba naciągać Lost, żeby coś nowego znaleźć, co jest praktycznie bez sensu... to tylko moje zdanie sadam^.

Oto moje pytanie: dla czego oni tak kłamią? Praktycznie nie wiemy nawet jak on się nazywa. Koleś jest dobry w kłamaniu, ale czemu?

Użytkownik Mivan edytował ten post 14.05.2006 - |14:29|

• 0
Drugs are bad. Mkay...?

#349 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 14.05.2006 - |18:29|

http://photos1.blogg...alesymbol.2.jpg

Ze znaczkiem Swana trochę to jest podobne. Ewntualnie z question mark leb cyfrą 2. A jeżeli to jest Swan( nie widać do końca bo kołnierzyk zasłania) do albo by się któs z Lostowiczów pokapował(jak go Sayid bił to napewno zabaczył jego kark) albo dowiedzielibyśmy się o tym więcej zanim Fenry by uciekł. Pomyślałem jeszcze że może puścili tu Fenrego bo znał dobrze ten bunkier( był oznakowany) ale jeżeli byłoby to ważne to raczej bardziej wyeksplatowane.
  • 0

#350 Mivan

Mivan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 120 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 14.05.2006 - |18:44|

Ehh nie widzę sensu żeby miał na szyi znaczek Swan'a, a tak poza tym to byłby odwrotnie, jak mówisz bardziej to już '2' albo '?' przypomina.... może to kolejna niespodzianka autorów, podobna do kartonu mleka z podobizną walta?
  • 0
Drugs are bad. Mkay...?

#351 Abdullah Am Adar Um Nahhall

Abdullah Am Adar Um Nahhall

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 14.05.2006 - |21:42|

Z 2x15, ale gdzieś już to bylo i ktoś podał kilka konkretnych powodów dla których to nie mógł być Fenry... Ale nie można zaprzeczyć że jest w tych fotkach coś podobnego..

To nie on. Wystarczy porównać kości nosowe ;)
  • 0

#352 Tahu-tahu

Tahu-tahu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 16.05.2006 - |13:13|

http://photos1.blogg...alesymbol.2.jpg

hmmm... dla mnie to w sposób oczywisty jest moi kochani FLAMING :] (z profilu) stojący mu na plecach - jak dla mnie żart twórców albo przypadek :clap:
  • 0

#353 Northim

Northim

Kapral

• Użytkownik
  • 212 postów

Napisano 16.05.2006 - |19:00|

Jak myślicie jak on zginie (i czy wogle zginie). Ja myślę że na oczach Lostowiczów zabije go Pierwszy bo on nie umie wybaczać. A o zabiciu any i libby to się dowiedzą od innych jak pokażą im nagania z perły (jeżeli mogli nagrywać). Moim zdaniem oczywiście :P
  • 0

#354 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 16.05.2006 - |19:43|

A o zabiciu any i libby to się dowiedzą od innych jak pokażą im nagania z perły (jeżeli mogli nagrywać). Moim zdaniem oczywiście :P

nie takie znowu oczywiste :/ bo jeśli wierzyć filmikowi z Perły to wyglada na to, że oni nie mogli tam nagrywać - tylko wysyłac wyniki obserwacji przez tubę, zapisane w zeszycikach.... więc nie takie znowu oczywiste... :/
  • 0

Dołączona grafika

#355 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 16.05.2006 - |20:27|

A mnie zastanawia jedno - gdzie jest teraz Fenry. Jak widać u Lostowiczów mu sie nie spodobał :P więc se poszedł. No ale mówił, że ON go zabije jak wróci, więc może sie po wyspie bedzie szwędał? Trzeba też wziąc pod uwage że Fenry skłamał i teraz stoi przed NIM i zdaje relacje z misji. Tylko, że wtedy jaka niby miałaby być jego misja? (Locke'a nie przekabacił, jedyne co, to poznał troche naszych i to wszystko). Mam nadzieje, że go jeszcze zobaczymy.
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#356 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 17.05.2006 - |21:37|

fenry mogl klamac nawet wtedy kiedy mial mowic prawde. moze jego misja nie polegala na "zdobyciu locke'a", tylko na zrobieniu zamieszania? fenry powiedzial tak lockowi aby ten poczul sie wazny i by ego mu uroslo. wtedy moglby sie bardziej klocic z jackiem. wg mnie to jesgo misja polegala na zrobieniu chaosu, co mu sie udalo :)
  • 0

#357 PeaceMaker

PeaceMaker

Kapral

• Użytkownik
  • 218 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24.05.2006 - |15:44|

Mi sie wydaje, że facet udający Henrego Gale jeszcze nas wszystkich pozytywnie zaskoczy.....

Użytkownik PeaceMaker edytował ten post 24.05.2006 - |15:46|

• 0
"Two players: one is black one is light" -------> John Locke

#358 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 24.05.2006 - |16:12|

A mnie zastanawia jedno - gdzie jest teraz Fenry. Jak widać u Lostowiczów mu sie nie spodobał :P więc se poszedł. No ale mówił, że ON go zabije jak wróci, więc może sie po wyspie bedzie szwędał? Trzeba też wziąc pod uwage że Fenry skłamał i teraz stoi przed NIM i zdaje relacje z misji. Tylko, że wtedy jaka niby miałaby być jego misja? (Locke'a nie przekabacił, jedyne co, to poznał troche naszych i to wszystko). Mam nadzieje, że go jeszcze zobaczymy.

Może Henry powiedział im ,że Michael zabił Ane Lucie i Libby a Ci może mieli plany co do Libby lub chcieli zmienbc Ane a Michael pokżyzował im te plany ! Podczas odcinka "three mniutes" nikt z innych nie powiedział Mikeowi żeby zabił Ane i Libby ! A widzicie ,że Michael zwalił wszystko na Henryego a Ms.Klugh chciała go odzyskac , więc może Michael zostanie z a to ukarany a Henry za cenne informacje będzie mógł wrócic !
  • 0

#359 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 24.05.2006 - |19:04|

Mi sie wydaje, że facet udający Henrego Gale jeszcze nas wszystkich pozytywnie zaskoczy.....

Tak, popieram cie w 100&, zwłaszcza jeden wyraz: "pozytywnie". Nie wykluczone, że Fenry zdziała coś dobrego dla naszych rozbitków, pomoże im albo coś w tym stylu.

Może Henry powiedział im ,że Michael zabił Ane Lucie i Libby a Ci może mieli plany co do Libby lub chcieli zmienbc Ane a Michael pokżyzował im te plany ! Podczas odcinka "three mniutes" nikt z innych nie powiedział Mikeowi żeby zabił Ane i Libby ! A widzicie ,że Michael zwalił wszystko na Henryego a Ms.Klugh chciała go odzyskac , więc może Michael zostanie z a to ukarany a Henry za cenne informacje będzie mógł wrócic !

Niestety to tylko twoje przypuszczenie, którego nie możemy niczym potwierdzić, bo:
1) nie wiemy czy Fenry wrócił do Othersów
2) nie wiemy jaka była jego misja, bo nie wiemy czy mówił prawde
3) jeśli mówił prawde to na pewno nie wróci do Othersów bo ma u nich przekichane
4) jeśli kłamał to niezły z niego skurczybyk, ale i tak nie wiemy co zrobi dalej
5) czemu Ms. Klugh chciałaby go odzyskać - moze to nie ona jest jego szefem, tylko on jej?
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#360 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 24.05.2006 - |20:00|

Tak, popieram cie w 100&, zwłaszcza jeden wyraz: "pozytywnie". Nie wykluczone, że Fenry zdziała coś dobrego dla naszych rozbitków, pomoże im albo coś w tym stylu.
Niestety to tylko twoje przypuszczenie, którego nie możemy niczym potwierdzić, bo:
1) nie wiemy czy Fenry wrócił do Othersów
2) nie wiemy jaka była jego misja, bo nie wiemy czy mówił prawde
3) jeśli mówił prawde to na pewno nie wróci do Othersów bo ma u nich przekichane
4) jeśli kłamał to niezły z niego skurczybyk, ale i tak nie wiemy co zrobi dalej
5) czemu Ms. Klugh chciałaby go odzyskać - moze to nie ona jest jego szefem, tylko on jej?

Ad.5
Przeciez było powiedziane ,że "macie jednego z naszych ludzi...jeżeli go uwolnisz...my oddamy ci Walta"
Wiec, chyba nie był bezużytecznym "pionkiem" gdyby chodziło o kogos kto nie ma dla nich znaczenia nawet by nie próbowali ich uwolnic !
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych