Spoiler Zone
Napisano 10.03.2006 - |21:17|
Myślę, że nie. Poza problemem z gniewem, nie ma on problemów mentalnych.Mądre słowa tylko czy Lock niezeświruje przez tego Henry'ego...
Genesis
Napisano 10.03.2006 - |23:13|
Napisano 10.03.2006 - |23:36|
Piękna anologia. Wyobraźmy sobie, że w końcu trzeba wyspę zniszczyć, bo samo jej istneinie jest złem. Wszyscy są gotow, ale w ostatniej chwili Locke mówi "It's mine".Lock: "My precious"? Nawet trochę podobny
Genesis
Napisano 11.03.2006 - |00:54|
Napisano 13.03.2006 - |13:30|
Lost has hooked up Sex and the City's Evan Handler with a plum guest-star gig: The former Hot Properties shrink will appear in an April episode that delves into the past of Hurley. How deeply? The unlikely Sex symbol will play someone Hurley knew from his days at the mental institution. Source: TV Guide
Evan Handler, znany z serialu Sex and the City został wynajęty pzrez LOST jako aktor-gość. Znany ze swej roli jako "gorący" psychaitra, zagra w kwietniowym epizodzie, odkrywającym się na przeszłośc Hurleya. Ten nietypowy symbol seksu, zagra kogoś, kogo Hurley znał z czasów gdy pzrebywał w szpitalu psychiatrycznym. Źródło: TV Guide
Użytkownik Jonasz edytował ten post 13.03.2006 - |16:06|
Genesis
Napisano 13.03.2006 - |18:30|
i znowu pytanie z mojej stronyL czy omawiana była teoria, że Hugo trafił do szpitala ze względu na bulimię (*slyszalem ze Hurley-znaczy "rzygac", a jak wiemy grubasek pochodzenia ksywy zdradzic nie chcial-wstydzi sie swojej choroby?)
Użytkownik rychu16 edytował ten post 13.03.2006 - |18:31|
Napisano 13.03.2006 - |18:39|
Nie znam wszytskich slangów, ale nigdy nie słyszałem o czyms takim. Hurley to rodzaj iralandzkiej gry podobnej do hokeja.no w końcu zostanie chyba wytłumaczone z jakich przyczyn Hurley trafił do psychiatryka
i znowu pytanie z mojej stronyL czy omawiana była teoria, że Hugo trafił do szpitala ze względu na bulimię (*slyszalem ze Hurley-znaczy "rzygac", a jak wiemy grubasek pochodzenia ksywy zdradzic nie chcial-wstydzi sie swojej choroby?)
Trop o bulimii Hurlyego, mało prawdopodobny, ze wzgłedów technicznych. Musieliby zatrudnic innego aktora do grania chudegu Hugo.
Łatwiej grube zcienic niz cienkie zgrubienić. To znaczy w przypadku Hurliego odwrotnie.
Poza tym, bulimii nie leczy się na oddziale zamkniętym.
Użytkownik Jonasz edytował ten post 13.03.2006 - |18:41|
Genesis
Napisano 13.03.2006 - |20:12|
"Prawdopodbnie pod koniec 2 sezonu (ale nie wykluczone, że zostanie on przeniesiony do sezonu trzeciego) będzie odcinek o Libby. Nie wiadomo dokładnie, czy będzie ona główną postacią tego odcinka, czy tylko jednym ze wspomnień Hurleya. Jedno jest pewne: Liby nie jest tym, za kogo się podała wcześniej. "
Podobno ma się to zdażyć w odcinku nr 20.
Użytkownik Dooku edytował ten post 13.03.2006 - |20:13|
Napisano 13.03.2006 - |21:11|
Napisano 13.03.2006 - |21:14|
Rose i Bernard nie mieli swoich retrospekcji, mimo, że Rose jest od pierwszych chwil. Postac Libby dopiero zaczyna nabierać znaczenia. poczekajmy jeszcze.Jeżeli jej wspomnienia będą tylko częścią wspomnieni Hurleya to znaczy ze naprawde cos z nią jest nie tak, tym bardziej ze jak ktos jest rozbitkiem to pokazują jego wspomnienia.. wiec podtrzymuje to moją teorie ze libby moze byc inną... nawet nie mamy tak calkowicie 100% pewnosci ze byla w samolocie... wyjscie z wody nic jeszcze w 100% nie przesadza.... no ale pewnie sie myle w kazdym razie chcialbym zobaczyc jej wspomnienia w 20 odcinku
Genesis
Napisano 13.03.2006 - |21:22|
ja wiem, ale chodzi o tych glownych bohaterow ktorzy sa wymieniani w czolowce, libby czyli cynthia watros jest wsrod nich, wiec powinna miec swoj odcinek... bernard i rose nie naleza do czolowki, czasem sie pjawiaja, czasem nieRose i Bernard nie mieli swoich retrospekcji, mimo, że Rose jest od pierwszych chwil. Postac Libby dopiero zaczyna nabierać znaczenia. poczekajmy jeszcze.
Napisano 13.03.2006 - |22:21|
Interesująca myśl, tylko czy prawdziwa. W czołówce znajdują się aktorzy pierszoplanowi to prawda. Moga też znaleśc się tacy, którzy wynegocjują w kontrakcjie, nawet grając rolę drugoplanową. Teraz, gdy serial wkroczył w faże wielkiej popularności będziemy widziec coraz więcej znanych twarzy w rolach epizodycznych, jako aktorzy goście. Bedziemy ich nazwiska widzieć w czołowce.ja wiem, ale chodzi o tych glownych bohaterow ktorzy sa wymieniani w czolowce, libby czyli cynthia watros jest wsrod nich, wiec powinna miec swoj odcinek... bernard i rose nie naleza do czolowki, czasem sie pjawiaja, czasem nie
Genesis
Napisano 13.03.2006 - |22:42|
znane twarze mialy by grac role epizodyczne? i niby jak mieliby sie tam znalezc? przypadkiem ? skad by sie tam wzieli ?będziemy widziec coraz więcej znanych twarzy w rolach epizodycznych, jako aktorzy goście. Bedziemy ich nazwiska widzieć w czołowce.
Napisano 13.03.2006 - |23:29|
http://abc.go.com/pr...lost/index.html
znajduje sie ona wśrod innych głownych bohaterow wiec mysle ze retrospekcje libby zobaczymy juz niedlugo
Napisano 14.03.2006 - |02:20|
Mając na myśłi znane twarze, nie piszę o Roberto Deniro, czy Julii Roberts, ale ludzi bardziej znanych, niz np. Evangelina Lilly, która pzred Lost zagrała w kilku kanadyjskich reklamach. Mamy już dobre przykłady. Anna Lucia, która grała jako aktorka wspomagająca w dużej produkcji Holywoodckiej, czy Henry, który jest cenionym aktorem scenicznym. Niedługo zobaczymy aktora grającego duża rolę w ekstremalnie popularnym serialu Sex and the City. Nie bardzo rozumiem twojego sakrazmu.znane twarze mialy by grac role epizodyczne? i niby jak mieliby sie tam znalezc? przypadkiem ? skad by sie tam wzieli ?
Genesis
Napisano 14.03.2006 - |09:39|
A oglądałeś Bardzo długie zaręczyny? Rola Jodie Foster w tym filmie polega na tym, że raz ma jedną kwestię, a dwa razy... hmmm, nic nie mówi. To samo oscarowy Crash. Sandra Bullock pojawia się. To jest teraz chyba modne.znane twarze mialy by grac role epizodyczne? i niby jak mieliby sie tam znalezc? przypadkiem ? skad by sie tam wzieli ?
Napisano 14.03.2006 - |11:27|
no chyba ze pokazala znanych ludzi w retrospekcjach, to jest wtedy mozliwe
Napisano 14.03.2006 - |11:34|
Nie koniecznie muszą grać rozbitków. Mogą Innych albo naukowców.tylko jesli pojawia sie znane postacie w serialu to co sie z nimi stanie? beda musieli zostac no bo przeciez ich nie zabija bo wtedy liczba orzbitkow bedzie sie zmniejszac
Napisano 14.03.2006 - |11:45|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych